Retinoid Sleep Serum Level 1
Oskia

Retinoid Sleep Serum Level 1

Delicat și în același timp incredibil de eficient, RETINOID TREATMENT de la Oskia este super fluid și perfect pentru a-i introduce pielii tale beneficiile unui retinoid.
Acest ser cu concentrația de 0.2% poate fi, în timp, înlocuit din rutina ta pentru a introduce și mai multe beneficii cu serul Level 2-0.5%.

409 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Delicat și în același timp incredibil de eficient, RETINOID TREATMENT de la Oskia este super fluid și perfect pentru a-i introduce pielii tale beneficiile unui retinoid.
Acest ser cu concentrația de 0.2% poate fi, în timp, înlocuit din rutina ta pentru a introduce și mai multe beneficii cu serul Level 2-0.5%.
Formulat cu SUPER-NUTRIENT RETINOID COMPLEX (RETINOID, VITAMINELE C & E și PRO-VITAMINA D3), cu concentrații înalte de nutrienți celulari, activi botanici și antioxidanți cheie care ajută la menținerea unui ten ferm, împlinit, tânăr și cu aspect sănătos, acest ser cu o textură unică de ulei uscat nu este gras și totuși pătrunde în profunzime.
HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, un RETINOID de generația a patra, oferă beneficii anti-îmbătrânire de neegalat.
PRO-VITAMINA D3, un compus activ care se regăsește în natură, esențial pentru sinteza VITAMINEI D susține sănătatea pielii.
ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, o formă super eficientă a VITAMINEI C, pătrunde adânc în piele pentru a oferi fermitate vizibilă și pentru a ilumina pielea.
TURMERICUL accentuează strălucirea și tonurile pielii.
DEFIENSIL, bogat în OMEGA 3, calmează.
ALARIA ESCULENTA și ROSAMOX tonifiază și hidratează.
CO-ENZYMA Q10 & VITAMINA E oferă protecție antioxidantă și antiglicativă.

PENTRU: toate tipurile de piele
PREOCUPARE: linii fine, riduri, hiperpigmentare, acnee, pete maronii, îmbătrânire
BENEFICII: Reduce liniile fine, tonifiază și împlinește, iluminează, protecție antioxidantă, ten curat

Aplică 1-3 picături pe zona de tratament, în 2 sau 3 seri pe săptămână, după curățarea feței.
Continuă apoi cu crema ta hidratantă sau uleiul preferate de la OSKIA.
Redu frecvența dacă intervine sensibilitatea.

Trezește-te cu o piele nouă!
Retinolul este un ingredient puternic, versatil și multifuncțional care grăbește procesul de regenerare al pielii, fiind astfel ideal pentru persoanele care suferă de acnee, îmbătrânire sau distrugeri cauzate de soare.
Introdu-i pielii tale beneficiile unui retinoid cu acest ser cu concentrația de 0.2% care poate fi, în timp, înlocuit cu serul mai puternic LEVEL 2 RETINOID SLEEP SERUM.
Folosește produsele cu retinol întotdeauna seara și asigură-te că aplici SPF a doua zi.
Retinolul face minuni asupra pielii tale, însă o poate sensibiliza și, dacă nu este protejată împotriva soarelui, se poate arde sau pot apărea pete maronii.

C13-15 Alkane, Dimethyl Isosorbide, Sorbitan Isostearate, Cocoyl Proline, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl (Vitamin C) Tetraisopalmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Echium Plantagineum Seed Oil, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Alaria Esculenta Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/ Vine Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, 7-Dehydrocholesterol (Provitamin D3), Tocopherol (Vitamin E), Hydroxypinacolone Retinoate, Olus Oil (Vegetable Oil), Lecithin, Glycerin, Water, Sodium Benzoate.

După ce a experimentat beneficiile MSM-ului pe propria piele, Georgie Cleeve a lansat în 2009 OSKIA și conceptul de îngrijire nutrițională a pielii.
MSM, cunoscut și drept „minerala frumuseții”, este forma naturală a sulfului organic, care amplifică producția de colagen, îmbunătățește circulația și ajută la diminuarea inflamației.
Dar nu ne crede pe cuvânt, Georgie, după un accident de ski care i-a afectat serios cartilajele, a auzit despre MSM de la tatăl său și s-a recuperat foarte bine cu ajutorul acestuia.
Însă surpriza total neașteptată a fost îmbunătățirea majoră a acneei, eczemei, cât și beneficii uimitoare remarcate asupra tenului, părului și unghiilor.
Filozofia OSKIA se învârte în jurul NUTRIȚIEI, despre care ei cred că este piatra de temelie în îngrijirea pielii corective și preventive.
Se mândresc cu TEHNOLOGII unice patentate care se asigură că nutrienții și bio-activii ajung până la cele mai adânci niveluri ale pielii.
Susțin ingredientele CURATE, PURE, DERIVATE NATURAL și IDENTIC-NATURALE, care sunt blânde cu pielea și mediul înconjurător, cât și AMBALAJELE RECICLABILE, NETESTAREA PE ANIMALE și faptul că produsele sunt VEGANE.
Produsele sunt etichetate ca fiind SIGURE și în conformitate cu reglementările și legislația UE.
Formulele bio-nutriționale OSKIA sunt gândite de Georgie, alături de o echipă de nutriționiști, doctori, dermatologi și experți în îngrjirea pielii recunoscuți la nivel internațional, și sunt produse în laboratorul și fabrica proprie din Monmouth, Wales.
OSKIA a petrecut peste 10 ani în perfecționarea biodisponibilității nutrienților și a conceptului de îngrijire nutrițională a pielii.

Comentarii (0)