Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Dr Barbara Strum si "Fântâna Tinereții"

Fiecare poveste începe cu un erou ce pleacă într-o călătorie. Dr. Barbara Sturm a pornit în călătoria sa de descoperire a ”fântânii tinereții” dintr-un cu totul alt domeniu, ortopedia, ca parte a echipei ce a inovat acest domeniu prin descoperirea și patentarea ”the vampire treatment”. Cercetările sale i-au oferit un nou orizont în zona de anti-inflamație și beneficiile pe care tratarea acestei probleme le aduc asupra corpului. Corelând descoperirile sale cu revoluționarul tratament vampire a ajuns în zona de skincare unde a venit cu o soluție nouă pentru o problemă veche de când lumea: cum să faci să ai un ten sănătos și strălucitor?


Cine este dr. Barbara Sturm?

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți esteticieni germani ai momentului, dr. Barbara Sturm a petrecut ani de zile cercetând bolile inflamatorii și astfel a descoperit că majoritatea problemelor de piele pot fi rezolvate din interior. După ce a dezvoltat celebrul său tratament vampir pentru întinerire și crema MC1, o cremă pe bază de plasmă cu proprietăți extraordinare, dr. Sturm a decis să ducă lucrurile o idee mai departe și a creat Dr Barbara Sturm Molecular Cosmetic Line.

Bineînțeles, toate aceste produse au fost dezvoltate pe parcursul a ani de zile, lucrând cu cercetători de la cunoscute universități din Europa și respectând întru totul riguroasele legi germane privind produsele cosmetice. Rezultatul? Un brand care s-a bucurat de succes imediat și de o mare expansiune într-un timp destul de scurt datorită rezultatelor excepționale și a ”ambasadorilor” cunoscuți în toată lumea.


Cum îți afectează problemele inflamatorii tenul?

După cum spuneam, Dr. Barbara Sturm și-a început activitatea medicală ca parte a unei echipe ce a dezvoltat tratamente inovatoare pentru boli inflamatorii precum osteoartrita. Dr. Sturm a văzut potențialul acestor descoperiri mai departe de domeniul ortopedic și a decis să își reorienteze eforturile medicale spre găsirea unor metode de îngrijire a tenului cu ajutorul științei moleculare.

Cercetările și experiența clinică au demonstrat deja că există metode de a întineri sistematic pielea, la nivel celular, fără a apela la intervenții chirurgicale oricât de minime. Totul a început cu MC1 Cream, un produs devenit cult, îndrăgit de celebrități precum Kim Kardashian, Irina Shayk, Jenna Dewan Tatum, Nicole Richie, Brooke Shields și mulți alții. Acest produs ajută organismul să își utilizeze propriile proteine pentru a reduce inflamația pielii, pentru a proteja bariera naturală a acesteia și a stimula procesul de vindecare.

MC1 Cream a pus bazele întregii filosofii #SturmGLOW deoarece a introdus conceptul de barieră de hidratare a pielii și ideea că aceasta poate fi reparată. MC1 Cream asigură hidratarea în profunzime, vindecarea și reducerea semnelor vizibile de iritare, având singurul ”dezavantaj” faptul că este extrem de exclusivistă. Acest produs este disponibil doar în clinicile Dr Sturm, iar rezultatele sale nu pot fi contestate. Totuși, cei ce beneficiau de tratamentul cu MC1 Cream (și nu numai) aveau nevoie de o rutină zilnică de skincare pe care să o poată implementa cu succes acasă, deci de produse la fel de eficiente.


O gamă antiîmbătrânire completă


Îmbătrânirea celulelor se datorează unui număr foarte variat de factori, nu doar trecerii timpului. Factorii de mediu și stilul de viață sunt printre sursele principale care contribuie la îmbătrânire și toți cei care doresc o piele frumoasă încearcă să le gestioneze. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că inflamația poate fi și ea un factor ce duce la îmbătrânirea prematură a celulelor și acesta este exact factorul pe care Dr Barbara Sturm Molecular Cosmetic Line încearcă să îl combată.

Lansată în 2014, linia de produse cosmetice Dr. Barbara Sturm și a venit ca un răspuns la nevoia de produse clean și foarte eficiente a clienților Dr. Sturm și nu numai. Aceasta a fost creată pentru persoanele ce își doresc o rutină de îngrijire a tenului simplă, dar foarte eficientă, care să asigure hidratarea și strălucirea prin intermediul elementelor nutritive.

Produsele din gama Dr Barbara Sturm Molecular Cosmetic Line se bazează pe un concept nou, dar foarte puternic: activarea telomerazei, acea enzimă din interiorul ADN-ului ce poartă și denumirea de ”fântâna tinereții”. Stimularea producției de telomerază în interiorul celulelor duce la încetinirea, ba chiar reversarea procesului de îmbătrânire, după cum arată cercetările realizate la Harvard pe această enzimă.

Încercând să identifice metode de activare a producere a telomerazei, Dr. Barbara Sturm a ajuns la un super ingredient natural: purslane sau iarbă grasă. Această plantă aparent banală este un stimulent perfect pentru producția de telomerază, dar mai are și alte proprietăți ce o transformă într-un nutrient excepțional pentru piele: este bogată în omega 3, acid a-linoleic și antioxidanți. Drept urmare, efectele sale asupra pielii includ reducerea inflamațiilor și accelerarea procesului de vindecare.


Cu ce ar trebui să începi dacă vrei să descoperi produsele Dr. Barbara Sturm?

Dr. Barbara Sturm Molecular Cosmetic Line oferă o gamă foarte variată de produse ce acoperă nevoile cele mai des întâlnite ale consumatorilor, dar și unele dintre cele mai specifice. Astfel, printre cele mai îndrăgite produse ale brandului se numără Dr. Barbara Sturm Face Cream, o crema hidratantă ce se absoarbe rapid în piele, lăsând-o strălucitoare, fără semne de iritație și reducând semnele de îmbătrânire a tenului.

La capitolul serumuri diversitatea este la ea acasă, însă pentru început ar trebui să încerci Hyaluronic Serum, un serum puternic hidratant în care acidul hialuronic se găsește atât în varianta cu greutate moleculară mare, cât și în varianta cu greutate moleculară mică. Această combinație asigură hidratare instant a pielii la suprafață, dar și în profunzime și reduce vizibil ridurile de la primele utilizări.

Un alt serum iubit de clieții Dr. Barbara Sturm vine sub forma de Glow Drops, picăturile magice cu extract de trandafir sălbatic ce revitalizează tenul tern și obosit, redându-i strălucirea. Mai mult, datorită purslanului din compoziție, cantitatea de vitamina A și omega 3 din piele crește, iar efectul antiinflamator este imediat.

Pentru că soarele este și el un factor determinant în îmbătrânirea pielii, Dr. Barbara Sturm Cosmetic Line conține și soluția la această problemă: Dr. Barbara Sturm Sun Drops. Deși abia le simți pe piele, aceste picături oferă protecție SPF 50 împotriva razelor UVA și UVB, iar formula delicată le face perfecte chiar și pentru pielea sensibilă.

Nu în ultimul rând, dacă îți place să te răsfeți și să te simți acasă ca la spa, trebuie să încerci DR. Barbara Sturm Face Mask. Bogată în ingrediente calmante pentru piele, această mască hidratează în profunzime și reduce semnele iritării. După folosirea ei, pielea rămâne super hidratată și catifelată.


O nouă eră în skincare

După cum spune și Dr. Barbara Sturm și sigur ai observat și tu, s-au cam dus zilele în care produsele de skincare sunt alese pe baza marketingului. Tot mai mulți consumatori fac alegeri conștiente, pe baza eficienței produselor, a nevoilor proprii și a stilului de viață. Și tot mai mulți aleg Dr Barbara Sturm Molecular Cosmetic deoarece este mixul perfect între frumusețea bazată pe știință și ingrediente naturale puternic reparatoare.

Bineînțeles, filosofia din spatele brandului Dr. Sturm nu ar fi completă fără o selecție extrem de riguroasă a ingredientelor. De aceea nici unul dintre produsele Dr Barbara Sturm Molecular Cosmetic nu conțin arome sintetice, conservanți sau alte elemente care ar putea genera inflamarea celulelor epiteliale. Toate acestea arată devotamentul față de misiunea brandului și au transformat-o pe Dr. Strum într-un adevărat super erou al pielii, the anti inflammatory doctor.

Lasa un comentariu

Coș

Nu mai sunt produse disponibile pentru cumpărare

Coșul dvs. este momentan gol.