Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Macrene: mixul perfect între elemente naturale, abordare științifică și rezultate

Tot ce trebuie să știi despre Macrene Alexiades

Industria de skincare este în continuă evoluție, iar balanța se înclină din ce în ce mai mult către curentul clean beauty, unde ingredientele naturale sunt combinate perfect pentru a oferi rezultate excepționale. În contextul în care tot mai multe branduri oferă opțiuni clean, pentru a fi remarcabil trebuie să fii inovator, iar Macrene Actives reușește acest lucru bazându-se nu doar pe știință, ci și pe cercetări revoluționare privind repararea ADN-ului, cercetări care au obținut recunoașterea supremă: premiul Nobel.

Bazele brandului Macrene Actives au fost puse de către Macrene Alexiades, medic dermatolog, om de știință, pionier și autoritate în industria de skincare. Cunoscută la nivel mondial datorită activității sale cu lasere și injectabile în cadrul cabinetului său din Upper East Side, Manhattan, dr. Alexiades înțelege perfect nevoile femeii moderne. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care pe lista sa de clienți se află și numeroase celebrități. 

Totuși, activitatea doctorului Alexiades nu se rezumă la ceea ce face în cabinet. Aceasta și-a consolidat statutul de autoritate în domeniu prin intermediul titlurilor academice precum cele de BA, MD și PhD în Genetică la Universitatea Harvard. În plus, este autor, colaborator și editor în diverse reviste de specialitate (Journal of Drugs in Dermatology fiind doar una dintre ele) și autoarea volumului de referință Cosmetic Dermatologic Surgery. 

Astfel, activitatea sa de consultanță pentru autoritățile federale și companiile farmaceutice (în toate aspectele ce țin de industria de skin care) nu este o surpriză pentru nimeni. În schimb, ceea ce poate părea surprinzătoare este convingerea doctorului Alexiades că efectele îmbătrânirii și efectele negative ale mediului asupra pielii pot fi inversate fără intervenții chirurgicale, chiar dacă este specializată în astfel de proceduri. Cum atunci? Folosind exclusiv puterea activilor puri proveniniți din plante.

Știința din spatele brandului:

După cum spuneam, produsele Macrene Actives se bazează pe cercetări elaborate asupra ADN-ului premiate în 2015 cu premiul Nobel combinate cu o muncă de cercetare revoluționară privind folosirea ingredientelor active din plante, fie ele terestre sau marine. ”Dacă putem stimula auto repararea celulelor cu ajutorul ADN-ului, putem să oferim pielii noastre sănătate optimă și protecție față de factorii ce cauzează îmbătrânirea și cancerul indiferent de vârsta noastră biologică,” susține doctorul Alexiades.

Pentru a demonstra eficacitatea ingredientelor utilizate în formulele brandului său, dr Alexiades a efectuat studii clinice extinse care au arătat că produsele Macrene Actives reduc semnificativ aspectul liniilor fine, a ridurilor și a petelor pigmentare în timp ce îmbunătățesc textura și elasticitatea pielii, de la prima la ultima picătură de produs.

Moștenirea doctorului Alexiades

Macrene Actives este un brand clean, green, vegan și cruelty free cu standarde dintre cele mai înalte ce încep de la alegerea ingredientelor. De la semințele de cafea la algele roșii, fiecare ingredient ales pentru formulele Macrene provine din surse sustenabile, non-toxice, multe dintre plante fiind culese chiar de la ferma organică a doctorului Alexiades din Rhinebeck, New York. Urmează formularea, pas realizat in house, în laboratorul doctorului Alexiades, de o echipă de chimiști experți ce au un singur scop (care între timp a devenit și misiunea brandului): să combată îmbătrânirea tenului și să transforme procedurile estetice în practici depășite. 

Doctor Alexiades consideră că munca ei este moștenirea și contribuția pe care o va lăsa industriei de clean beauty. Mai mult, prin identificarea de ingrediente active noi aceasta consideră că a descoperit o adevărată mină de aur care va schimba pentru totdeauna industria de skincare bazat pe performanță. Și pentru a se asigura că moștenirea doctorului Alexiades merge mai departe, 10% din profitul Macrene Actives este redirecționat spre organizații caritabile, spre burse de cercetare la Universitatea Harvard și spre susținerea acțiunilor de protejare a mediului. 

Rezultate certificate

Orientarea spre rezultate este unul dintre pilonii Macrene Actives, iar studiile clinice arată că gama restrânsă de produse a brandului este printre cele mai eficiente de pe piață. Concret, doctorul Alexiades a gândit un adevărat regim de îngrijire a tenului în funcție de tipologia acestuia și de nevoile specifice. 

Produsele sunt esențiale pentru îngrijirea zilnică și fac minuni pentru ten atunci când sunt folosite cu regularitate. Fiecare produs în parte are peste 50 de ingrediente active și a fost creat pentru a preveni efectele îmbătrânirii, restaura sănătatea pielii și pentru a trata problemele cu care tenul se confruntă. Fiecare produs în parte oferă un boost de vitalitate, ajută la repararea ADN-ului distrus, conține antioxidanți excepționali și fortifică bariera de hidratare naturală a pielii. 

Și pentru că știm cât de important este să discutăm despre fiecare produs în parte pentru a oferi o perspectivă completă, am decis să facem acest lucru într-un articol dedicat exclusiv produselor Macrene Actives pe care îl găsești chiar aici. Spor la documentare în continuare!

Lasa un comentariu

Coș

Nu mai sunt produse disponibile pentru cumpărare

Coșul dvs. este momentan gol.