The Face Oil
Augustinus Bader

The Face Oil

The Face Oil de la Augustinus Bader combină puterea și bogăția unui ulei de lux pentru față cu tehnologia brevetată de eliberare cu absorbție rapidă, având ca rezultat un aspect luminos, ușor ca o pană.

940 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

The Face Oil de la Augustinus Bader combină puterea și bogăția unui ulei de lux pentru față cu tehnologia brevetată de eliberare cu absorbție rapidă, având ca rezultat un aspect luminos, ușor ca o pană.
Alături de renumitul complex TFC8 - un amestec de aminoacizi naturali, vitamine de înaltă calitate și molecule sintetizate care se găsesc în mod natural în piele și care ajută la întinerire și reînnoire - există un amestec remarcabil de uleiuri botanice: babassu și alune de pădure balsamice, karanja antimicrobiană și rodie regeneratoare.
Fiind un elixir cu efecte binefăcătoare pentru piele, această poțiune acționează pentru a reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor, precum și al hiperpigmentării.
De asemenea, ajută la o mai bună funcționare a barierei cutanate, ceea ce menține suplețea pielii și ajută la menținerea unei microbiote sănătoase. Această formulă rafinată este absorbită imediat, fără a lăsa în urmă reziduuri uleioase sau senzații de încărcătură.
Uleiul de față este conceput pentru toate tipurile de piele, pentru a vă hrăni, hidrata, rafina și proteja tenul, oferindu-vă un aspect neted și radiant, care nu obturează porii.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile și predispuse la acnee.
BENEFICII: Reduce aspectul liniilor fine, al ridurilor și al hiperpigmentării; hrănește, hidratează și regenerează pielea; ajută la menținerea microbiotei sănătoase a pielii.

Aplicați 2-3 picături pe pielea curată și uscată, după cum doriți.
Utilizați în locul unei creme hidratante - pentru o strălucire naturală, hidratată.
Aplicați peste The Cream sau The Rich Cream pentru a fixa hidratarea și a pregăti pielea pentru machiaj.
Amestecați The Face Oil cu The Cream sau The Rich Cream pentru o experiență de hidratare intensă.
Tamponați The Face Oil peste machiaj - pe punctele înalte ale feței - pentru un accent natural și subtil.

Acest ulei de față decantat se simte ca o pernă pentru pielea ta.
Este genial atunci când este folosit pe pielea stresată, uscată și iritată.
O cantitate mică este suficientă și, la primul impact, este posibil să simțiți că este un ulei ceva mai gras.
Cu toate acestea, se absoarbe instantaneu și îți hrănește pielea.
Vă veți trezi cu o piele mai sănătoasă, care se simte mai moale și arată mai fermă.
Acest ulei nu conține parfum, însă are un miros, datorită conținutului ridicat de plante incluse în formulă.
Dacă folosiți retinoli, acizi sau seruri, vă recomandăm să aplicați The Face Oil ca pas final, după ce celelalte produse au fost complet absorbite, pentru a crea un strat final reconfortant și hrănitor în rutina de îngrijire a pielii.

Ulei din semințe de Vitis Vinifera (struguri), ulei din semințe de Orbignya Oleifera, ulei din semințe de Simmondsia Chinensis (Jojoba), ulei din sâmburi de Argania Spinosa, ulei din semințe de Corylus Avellana (alune), ulei din semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), ulei de semințe de Vaccinium Macrocarpon (afine), extract de fructe de Hippophae Rhamnoides (cătină), extract de semințe de Punica Granatum (rodie), ulei de semințe de Pongamia Glabra, acetat de tocoferil, bisabolol, extract de semințe de Aesculus Hippocastanum (cătină), Glycyrrhiza Glabra (Licorice), extract de rădăcină, extract de flori de Chamomilla (Musetel), Recutita (Matricaria), extract de rădăcină de Daucus Carota Sativa (morcov), lecitină, glicerină, Aqua (apă), proteină de orez hidrolizată, extract de Lithothamnion Calcareum, Pentylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rozmarin) Leaf Extract, Alanyl Glutamine, Arginine, Brassica Alba Oil, Oligopeptide-177, Oligopeptide-6, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)