PLĂȚI SECURIZATE

Compania va emite factura pentru Produsele comandate imediat după aprobarea comenzii şi o va transmite pe suport electronic la adresa de email a Cumpărătorului înregistrată pe Web-site. Factura pe suport hartie va fi transmisă Cumpărătorului odată cu livrarea Produselor comandate. Factura va fi emisă, după caz, în lei în cazul comenzilor ce provin din Romania sau euro în cazul comenzilor ce provin din exteriorul Romaniei.

Plata Produselor comandate se poate face prin transfer bancar, prin medoda PayPal, prin card bancar sau numerar la livrarea Produselor (plată ramburs). Sunt acceptate la plată carduri bancare Visa sau MasterCard.

Când selectează opţiunea de plată PayPal Cumpărătorul este direcţionat către web-site - ul PayPal pentru “Logare” şi pentru a vizualiza suma de plată înainte de a selecta “Plătiţi acum”.

Plata va fi validatǎ și debitată în Contul de pe Web-site la momentul expedierii comenzii de către Companie.

Toate cardurile bancare utilizate pentru cumpărarea Produselor vor fi supuse în prealabil verificării şi autorizării de plată de către banca emitentă a cardurilor. Dacă banca emitentă a cardului utilizat pentru plata contravalorii Produselor refuză să aprobe sau întârzie plata către Companie, aceasta nu este răspunzătoare pentru întârzierea livrării sau pentru nelivrarea Produselor.

Toate tranzacţiile efectuate cu carduri bancare se realizează prin intermediul unor portale sigure care encriptează datele cardului bancar într-un mediu protejat.