MANIFESTO

Se spune că există un sens în nebunie, însă când vine vorba despre îngrijirea pielii, cercetările și dragostea pentru corpul tău sunt cele care îți vor garanta succesul.

Ne-am luat timp pentru a explora toate aceste lucruri.
Ce ne-a motivat a fost setea pentru eficiență și rezultate reale, pe termen lung.
Fie că ne referim la prevenție sau la tratament, ambele ne sunt aliați de încredere în lupta împotriva superficialului.

Adunând o echipă de fini cunoscători ai industriei frumuseții din întreaga lume care testează constant cele mai noi branduri și produse, și decodând ingredientele, le-am putut măsura eficiența, forțând limitele pentru bunăstarea noastră comună.

Ceea ce este descris ca fiind un rezultat magic are în spate lanțuri și sisteme ramificate, reacții și contra reacții.
Trebuie doar să privești atent. Pielea ta îți va spune tot ce ai nevoie să știi.

Natura și știința lucrează împreună, iar noi ți le oferim pe amândouă. Cuprinse în sticle mici sau mari, tuburi, batoane, și un cuvânt de spus.
Avem o conversație deschisă despre pielea ta.

DECODING CLEAN
BEAUTY

După ani de cercetări, este timpul să împărtășim cu tine rezultatele căutărilor noastre.
Mai mult decât să fim o platformă pentru shopping online, vrem să pornim un dialog continuu și să îți oferim cunoștințele necesare pentru a detecta ingredientele benefice pentru pielea ta, cât și pe cele pe care ar trebui să le eviți.

Citește eticheta, citește eticheta, citește eticheta.

Organic și natural sunt două lucruri separate. Majoritatea produselor care își aplică această etichetă conțin aceleași ingrediente chimice dure, chiar dacă printre ele se află și uleiul de argan certificat, spre exemplu.

Alegem exclusiv produse care se află în armonie cu răspunsul natural al corpurilor noastre, cu mediul și cu natura. Evitând cu orice preț dereglările endocrine și alte ingrediente care pot determina dezechilibre hormonale, carcinogenii, efectele dăunătoare și produsele care fac greenwashing, ne orientăm către ingredientele care ne fac pielea să se simtă bine.

Ceea ce este descris ca fiind un „rezultat magic” are în spate reacții și contra reacții complexe. Trebuie doar să privești atent. Pielea ta îți va spune tot ce ai nevoie să știi.

Clorhidrat de Aluminiu și aluminium zirconium
Butylated Hydroxyanisole
Butylated hydroxytoluene
Butoxyethanol
Cocamide DEA
Lanolină contaminată
SPF chimic (Oxybenzone, Octinoxate, Octocrylene și Homosalate )
Gudron de cărbune
1,4-dioxane
Disodium EDTA
Hidantoină DMDM
Ulei de Emu
Ethylenediaminetetraacetic (EDTA)
Ethylene Glycol
Ethanolamines Formaldehyde
Hydroquinone
Iodopropynyl butylcarbamate
Lauramide DEA
Mercur și compuși ai mercurului
Methyl cellosolve
Methyldibromoglutaronitrile
Methylchloroisothiazolinone
Methylisothiazolinone
Ulei mineral
Nanoparticule
Ozocherită
Parafină
Derivați ai petrolului
Ftalați
Polyethylene Glycol (PEG)
Propanol
Propylene Glycol
Polyoxymethylene urea
PVC
Resorcinol
Quaternium-15
Sodium hydroxymethylglycinate
Sodium lauryl sulphate
Sodium laureth sulphate
Talc
Tiethanolamine
Tetrahydrozoline Hydrochloride
Tetrasodium EDTA

Așa cum știi, majoritatea produselor pe care le folosim în mod constant conțin o sumedenie de ingrediente dăunătoare, sau au în compoziție acest bine-cunoscut ingredient numit „parfum”.
Parfumul permite unui producător să ascundă diverse ingrediente sub acest termen umbrelă, pentru a-și păstra rețeta secretă.
Deoarece acesta poate conține o mulțime de alte ingrediente - care ne pot cauza probleme de sănătate - de la iritații, alergii la dezechilibre hormonale, îl poți evita ușor prin identificarea lui pe etichetă.

Cât despre celelalte, cele mai vătămătoare ingrediente pot cauza daune sistemului tău reproducător, neurotoxicitate, cancer, toxicitate a organelor, alergii, iritații, daune celulare, dereglări endocrine și distrugerea mediului înconjurător.
Le poți găsi în deodorante, geluri de duș, săpunuri și alte produse de baie, produse pentru corp, precum creme hidratante, creme pentru protecția solară, șampoane, balsamuri și alte produse pentru păr, produse de curățare și hidratare, alte produse pentru îngrijirea pielii, produse de make-up (pentru ochi, fond de ten și practic orice ți-ai putea imagina), oje și chiar și dezinfectante pentru mâini.

Majoritatea acestor ingrediente se pot ascunde chiar și în detergentul tău de rufe, de vase sau în alte produse casnice.
Când îți speli perna cu astfel de detergenți, îți poți irita cu ușurință pielea și cauza alte probleme de sănătate, așa că reține faptul că trecerea la produse curate va avea un efect global asupra sănătății și pielii tale, iar make-up-ul este doar unul dintre mulții pași pe care trebuie să-i faci atunci când vrei să alegi acest stil de viață.

Acid Azelaic
Retinoide (termen umbrelă pentru toate derivatele din Vitamina A)
Niacinamidă (B3)
Vitamina C ((termen umbrelă pentru toate derivatele din Acidul L-ascorbic)
AHA
BHA
Acid Salicilic
Ceramide
Peptide
Protecție solară cu Zinc + Dioxid de Titan
Acid Ferulic

Iubim să avem grijă de noi. Dar ce este mai important decât o rutină și o îngrijire corectă a pielii este să acționăm vertical.
Am alege, mai degrabă, produse care au fost testate și aprobate de persoane reale, prieteni, modele, părinți și iubiți, în timp ce prețuim și avem grijă de animale.

Selecția noastră de branduri nu vinde în China continentală și creează produse în loturi mici sau medii, având în vedere faptul că Planeta nu este doar o oportunitate de exploatat, ci și locul care ne hrănește și găzduiește.
Prin urmare, având în minte generațiile viitoare, am ales produse nu doar pe baza performanței lor, dar și a sustenabilității, conștiinței și grijii față de animale și alte creaturi vii.

Pentru că nimeni nu își dorește să rănească o altă ființă sau să distrugă planeta în drumul lor spre găsirea frumuseții.
*niciun animal nu a fost rănit în procesul de obținere a acestei frumuseți*

OUR STORY

SAVIN'SKIN este un spațiu sigur pentru pielea ta, construit cu mijloace și cunoștințe pe care le-am asimilat în ani de cercetări și testări constante.

Ce ne alimentează pasiunea?
La scurt timp după ce am împlinit 20 de ani am fost eronat diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice și am urmat un tratament hormonal puternic pe care nu ar fi trebuit să-l iau.
A ajuns să îmi schimbe viața. Cu un corp astfel dezechilibrat, am întâmpinat o mulțime de probleme cu pielea, părul și în general sănătatea, care m-au afectat în multe privințe. În timp ce încercam tot ce era posibil pentru a-mi recăpăta sănătatea, am descoperit o mulțime de comunități din jurul lumii care se concentrau pe o abordare holistică. Pielea ne reflectă starea generală de sănătate și vice versa. Cel mai mare organ al nostru este și cea mai fidelă hartă a stilului de viață abordat. Când știi cum să o citești, te va conduce către comori ascunse. Am analizat o sumedenie de produse care nu aveau în minte sănătatea clientului, ci doar profitul. Când am înțeles că o parte dintre ingredientele pe care ni le punem pe față sunt aceleași care se găsesc și în motorul unei mașini, am făcut o întoarcere la 180 de grade și m-am concentrat pe găsirea ingredientelor care ne hrănesc pielea, sunt eficiente și nu ne compromit niciodată sănătatea, în niciun fel.

SAVIN'SKIN este rezultatul acestor căutări. Am adus laolaltă o colecție care se concentrează pe ingrediente active, cu ani de cercetări, teste și rezultate vizibile în spate. Fără ingrediente suspecte. Fără trucaje. Atunci când natura și știința își unesc forțele, se întâmplă ceea ce, în termeni populari, se numește un „miracol”. În realitate, este vorba despre a face alegerea corectă. Desigur, îngrijirea pielii nu înlocuiește o viață sănătoasă și echilibrată în toate privințele. Dar în mod sigur este un sistem de susținere solid, care te va conduce către succes.