Sensual Skin Trio
RMS Beauty

Sensual Skin Trio

Această paletă all-in-one conține trei pudre presate unice:
MADEIRA BRONZER LUMINIZING POWDER care încălzește și dă o sclipire solară;
GRANDE DAME LUMINIZING POWDER care oferă pielii o strălucire din interior;
DEMURE BLUSH pentru o îmbujorare roz elegantă (versiunea exclusivă de pudră a produsului bestseller Lip2Cheek).

Produse noi
152 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Această paletă all-in-one conține trei pudre presate unice:
MADEIRA BRONZER LUMINIZING POWDER care încălzește și dă o sclipire solară;
GRANDE DAME LUMINIZING POWDER care oferă pielii o strălucire din interior;
DEMURE BLUSH pentru o îmbujorare roz elegantă (versiunea exclusivă de pudră a produsului bestseller Lip2Cheek).

Cele trei lucrează împreună pentru a obține o piele senzuală, sănătoasă și strălucitoare.
Ingredientele hrănesc pielea, în timp ce oferă o strălucire perfectă. 

PENTRU: toate tipurile de ten, inclusiv cel uscat, matur, sensibil, predispus la acnee, mixt sau normal

Aplică “grande dame” pe pomeți ca iluminator, sau subtil pe toată fața, pentru a obține o superbă luminozitate a tenului.
Aplică “demure” pe obraji pentru o un aspect desăvârșit și o pată delicată de culoare roz.
“madeira” este un bronzer minunat care poate fi folosit pe întreaga față.

Fiecare pudră este presată fără a fi expusă la căldură, pentru a păstra integritatea ingredientelor și a preveni deshidratarea pielii.
Formula sa inovatoare are lejeritatea unei pudre și textura unei creme, pentru a se integra perfect pe piele în timp ce o menține hidratată și hrănită cu cele ingrediente active de înaltă calitate, obținând astfel o strălucire perfectă fără a sacrifica sănătatea pielii.

Paleta perfectă de zi cu zi care conține nuanțe universal flatante, care pot fi aplicate în mai multe rânduri, și care adaugă o pată de culoare și strălucire pielii tale.
Este perfectă pentru a purtată în geantă sau atunci când călătorești.
Trio-ul conține Madeira Bronzer care încălzește și dă o sclipire solară, iluminatorul Grand Dame care oferă pielii o strălucire din interior și Demure pentru o îmbujorare roz elegantă.
O recomandăm pentru tenul cu o nuanță medie. 


ROSE-MARIE’S TOP TIP

“Un highlighter excelent care funcționează perfect pentru iluminarea pielii doar printr-o aplicare subtilă asupra întregii fețe.
Adaugă o nuanță roz universală și feminină pe obraji pentru un aspect desăvârșit.”

madeira bronzer luminizing powder: Mica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (vegetable), Tocopherol (non-GMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (Cl77891), Iron Oxides (Cl77491, Cl77492, Cl77499), Red 7 Lake (Cl15850)

grande dame luminizing powder: Mica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (Vegetable), Tocopherol (non-GMO), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77499)

demure blush: Mica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Squalane (vegetable), Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol (nonGMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), Red 7 Lake (Cl 15850)

* CERTIFIED ORGANIC
** WILDCRAFTED

Un munte de timp, energie și resurse au fost folosite pentru a face cercetări și a dezvolta o linie de produse de make-up care nu numai că îți accentuează frumusețea, dar te și protejează de potențialele pericole ale ingredientelor sintetice cunoscute.
RMS sunt inițialele pentru Rose-Marie Swift, creatoarea acestei linii de cosmetice, un make-up artist renumit care a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.
Munca sa a apărut în Vogue (Franța, Italia, America, Japonia, China), W, Harper's Bazaar, I.D., Self Service, V, Allure, Glamour, și Interview, precum și în reclame pentru Calvin Klein, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Thierry Mugler, și Victoria's Secret.
A machiat unele dintre cele mai faimoase și frumoase fețe din lume, precum Gisele Bundchen, Zoe Saldana, Miranda Kerr, Tilda Swinton, sau artiste precum Cindy Sherman.
Lista impresionantă de fotografi de fashion cu care a colaborat include, printre mulți alții, pe Mario Sorrenti, Mert Alas & Marcus Piggott, Glen Luchford, Hedi Slimane, Peter Lindbergh, David Simms, Annie Leibovitz, Arthur Elgort, și Patrick Demarchelier.
După ce a început să sufere de câteva probleme de sănătate serioase, Rose-Marie și-a dat seama, în timpul procesului de vindecare, că o parte dintre chimicalele toxice și metalele grele din sistemul său se regăseau și în produsele de frumusețe din zilele noastre, pe care le folosim zilnic.
După cercetări amănunțite, a creat acest brand cu produse curate, primul de acest fel, pentru a ajuta și alte femei să-și ceară dreptul la o frumusețe sănătoasă și curată.
Produsele RMS Beauty conțin ingrediente raw, organice și sigure pentru consum, aflate în starea lor naturală, permițând calităților lor vii și vindecătoare să pătrundă și să învioreze pielea.
De asemenea, au fost extrem de atenți în folosirea minimă a căldurii în timpul procesului de producție, pentru a păstra nutrienții și proprietățile vindecătoare în viață.
Produsele RMS Beauty nu conțin chimicale dăunătoare, conservanți sintetici, parabeni, sulfați, ftalați, silicon, talc, petrolatum și polyethylene/PEG, vitamine sintetice, ingrediente modificate genetic, soia, gluten și nu sunt testate pe animale.
De asemenea, sunt hipoalergenice și noncomedogenice.
Fiecare ingredient din produsele RMS Beauty este atent selecționat pentru a lega un dialog cu pielea.
Atenția lor pentru sănătate și frumusețe merge mult mai departe, până la planeta care ne-a furnizat toate aceste ingrediente vindecătoare.
Ambalajele RMS Beauty sunt minimale, reciclabile sau reutilizabile.

Comentarii (0)