Oleosomes Time Release Delivery Créme
Odacité

Oleosomes Time Release Delivery Créme

Mulțumită sistemului său ultra-performant de eliberare în timp, această cremă oferă beneficii duble prin livrarea compușilor activi și a hidratării atât la aplicare, cât și de-a lungul orelor de după.
Rezultatul este o piele care se simte hidratată și hrănită toată ziua și toată noaptea.
La baza acestei formule stau OLEOSOMII: adevărate depozite de energie găsite în mod natural în semințe.

Produse noi
386 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Mulțumită sistemului său ultra-performant de eliberare în timp, această cremă oferă beneficii duble prin livrarea compușilor activi și a hidratării atât la aplicare, cât și de-a lungul orelor de după.
Rezultatul este o piele care se simte hidratată și hrănită toată ziua și toată noaptea.
La baza acestei formule stau OLEOSOMII: adevărate depozite de energie găsite în mod natural în semințe. OLEOSOMII se topesc la contactul cu pielea, eliberându-și conținutul în mod susținut, pentru o livrare constantă a compușilor activi și a hidratării.
Formula sa conține ALOE VERA pentru hidratare maximă, EXTRACTE DE CEAI bogate în antioxidanți care reduc instaurarea îmbătrânirii, și ACID HIALURONIC care împlinește ridurile și liniile fine.
Mai mult, extractul de MUȘEȚEL calmează pielea, în timp ce ULEIUL DIN SEMINȚE DE MORCOVI ajută pielea cu proprietățile sale revitalizante.
Este creată, astfel, o cremă care îți învăluie pielea într-un sentiment de bine și o hidratare temeinică.
Această cremă cu eliberare în timp este formula perfectă pentru a fi folosită împreună cu unul sau mai multe ODACITÉ Serum Concentrate, pentru a crea o rutină specială de îngrijire a pielii.
Pentru a personaliza tratamentul, amestecă 2-3 picături din Serum Concentrate preferat sau preferate.
Acționând țintit asupra nevoilor specifice ale pielii tale în fiecare zi este cea mai rapidă metodă de a dezvălui cea mai frumoasă piele pe care o poți obține.
Este potrivită pentru toate tipurile de ten care au nevoie de o hidratare înalt performantă.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea matură, sensibilă, uscată, predispusă la acnee, grasă.
PREOCUPARE: piele deshidratată, uscată sau sensibilă.
BENEFICII: oferă hidratare de lungă durată, hrănește și hidratează pielea, calmează roșeața, dezvăluie o piele fină, suplă și împlinită

Folosește-o singură, ca o cremă hidratantă ultra-performantă.
Poți, de asemenea, să o amesteci cu 2-3 picături din Serum Concentrate, pentru a crea soluții intensive și personalizate pentru îngrijirea pielii.
Se poate solidifica la temperaturi mai joase. Dacă se întâmplă acest lucru, ține-o sub apă caldă.

Nu numai că acest produs este unul de bază în rutina de îngrijire a pielii, dar este și perfect customizabil.
Formula sa a fost specific creată pentru a fi combinată cu unul dintre Serum Concentrate de la ODACITÉ.
În acest fel poți adapta produsul pe baza propriilor tale nevoi, adăugându-i proprietăți particulare, și făcându-l potrivit pentru utilizarea atât pe timp de zi, cât și de noapte.

Aloe Barbadensis ,Aloe*] Leaf Juice,Calendula Officinalis [Calendula] Extracts/Camellia Sinensis,[White Tea]/ CrithmumMaritimum[Sea Fennel]/[Rosmarinus Officinalis [Rosemary*], Butyrospermum Parkii [Shea*] Butter, Carthamus Tinctorius, [Safflower], Oleosomes, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Glycerin*, Limnanthes Alba [Meadowfoam], Seed Oil, Daucus Carota Sativa, [Carrot**], Seed Oil, Simmondsia ,Chinensis, [Jojoba*] Oil, Anisic Acid, Sodium Hyaluronate[Hyaluronic Acid ] |

*Organic Origin, **Wild Crafted

Odacité este un brand care combină cele mai bune aspecte a două lumi: mentalitatea franceză a îngrijirii pielii în baza rezultatelor și revoluția purificării din California, făcându-l astfel eficient și pur în același timp.
Fondatoarea, Valerie Grandury, s-a născut și a crescut în Franța, iar acum trăiește în Los Angeles.
În timpul luptei cu cancerul de sân a realizat faptul că, pentru a se vindeca, trebuie să schimbe totul și s-a angajat în această călătorie fascinantă a îndepărtării tuturor toxinelor din viața sa.
Când a venit vorba despre îngrijirea pielii, și-a dorit să găsească ceva care să combine eficacitatea cu puritatea, și a început să creeze produse personalizate pentru clienți privați și pentru ea, și astfel s-a născut Odacité.
Provocarea lor este să producă cele mai eficiente produse, fără nici o toxină.
Caută în toată lumea sursele pentru ingrediente de cea mai bună calitate, extracte prețioase din plante, uleiuri magice și cosmeteutice puternice.
Odacité nu conține ingrediente de umplutură, parabeni, nanoparticule, petrochimicale, PEG, parfumuri sintetice, vopseluri, fenoxietanol, nu folosește testarea pe animale (certificare PETA) și sunt vegan friendly.

Comentarii (0)

Customers also bought

Shop all new arrivals