Mo+P
Odacité

Mo+P

Un ser intens hrănitor gândit specirl pentru a hidrata pielea dură sau crăpată, ca rezultat al uscării severe.
Este atât de concentrat încât 2-3 picături dimineața și seara sunt tot ce ai nevoie pentru a trezi frumusețea pielii.

În curând
244 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate


Un ser intens hrănitor gândit specirl pentru a hidrata pielea dură sau crăpată, ca rezultat al uscării severe.
Este atât de concentrat încât 2-3 picături dimineața și seara sunt tot ce ai nevoie pentru a trezi frumusețea pielii.
Bogat în acizi grași esențiali și în antioxidanți, ULEIUL DE MORINGA a fost utilizat în unguente pentru piele încă de pe vremea egiptenilor, pentru a hidrata profund pielea uscată.
PETITGRAIN lucrează în sinergie cu ULEIUL DE MORINGA, pentru a-și optimiza puterile hidratante aducând proprietăți hrănitoare complementare.
În aromaterapie, petitgrain este cunoscut pentru ajutorul dat în depășirea constrângerilor.
VITAMINELE C și E sunt nutrienți puternic bogați în antioxidanți, care lucrează în sinergie pentru a îmbunătăți și preveni apariția liniilor fine și a ridurilor.

PENTRU: pielea matură, sensibilă, uscată și deshidratată.
PREOCUPARE: piele foarte uscată, deshidratată, linii fine, riduri, piele crăpată
BENEFICII: hidratează pielea dură sau crăpată, bogat în acizi grași esențiali și în antioxidanți, oferă hidratare pielii, ideal pentru uscare severă

Super-încarcă doza ta zilnică de cremă prin amestecarea în palmă a 2-3 picături din Mo+P, sau aplică-l singur pentru o acționare mai intensă.

Verifică Tabelul Elementelor ODACITÉ, unde fiecare produs și culoare sunt asociate cu o problemă specifică a pielii.
Acest ser concentrat este perfect pentru a fi aplicat de unul singur și ar trebui folosit ca un tratament intensiv.
Ce este atractiv la el?
Poate fi, de asemenea, amestecat cu Oleosome Time Release Delivery Cream pentru hidratare extra.
Pentru că poate fi utilizat în complementaritate și în siguranță cu alte seruri concentrate, le poți amesteca pentru a obține o rutină a pielii personalizată și a-ți crea propria experiență.
Pielea ta este unică și frumoasă, întocmai ca și tine.

Moringa Oleifera _x0003_[Moringa*] Seed Oil, Caryocar Braziliensis [Pequi*] Seed Oil, Citrus Aurantium [Petitgrain**] Leaf/Twig Oils, Tocopherols [Vitamin E Oil]. Natural compounds found in essential oil, Geraniol, Citral. *Highest grade cold-pressed _x0003_virgin oil

**Organic

Odacité este un brand care combină cele mai bune aspecte a două lumi: mentalitatea franceză a îngrijirii pielii în baza rezultatelor și revoluția purificării din California, făcându-l astfel eficient și pur în același timp.
Fondatoarea, Valerie Grandury, s-a născut și a crescut în Franța, iar acum trăiește în Los Angeles.
În timpul luptei cu cancerul de sân a realizat faptul că, pentru a se vindeca, trebuie să schimbe totul și s-a angajat în această călătorie fascinantă a îndepărtării tuturor toxinelor din viața sa.
Când a venit vorba despre îngrijirea pielii, și-a dorit să găsească ceva care să combine eficacitatea cu puritatea, și a început să creeze produse personalizate pentru clienți privați și pentru ea, și astfel s-a născut Odacité.
Provocarea lor este să producă cele mai eficiente produse, fără nici o toxină.
Caută în toată lumea sursele pentru ingrediente de cea mai bună calitate, extracte prețioase din plante, uleiuri magice și cosmeteutice puternice.
Odacité nu conține ingrediente de umplutură, parabeni, nanoparticule, petrochimicale, PEG, parfumuri sintetice, vopseluri, fenoxietanol, nu folosește testarea pe animale (certificare PETA) și sunt vegan friendly.

Comentarii (0)

Customers also bought

Shop all new arrivals