Voluminous Conditioner
Rahua

Voluminous Conditioner

RAHUA VOLUMINOUS CONDITIONER este un supliment hrănitor care complementeaza șamponul RAHUA VOLUMINOUS SHAMPOO.
Acest balsam bogat si usor, lasă părul lucios, matasos, plin de volum și elasticitate.
Perfect pentru co-washing, este prefectionat cu LAVANDĂ calmantă și EUCALYPT pentru o experiență transcendentala de aromoterapie.

Produse noi
185 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

RAHUA VOLUMINOUS CONDITIONER este un supliment hrănitor care complementeaza șamponul RAHUA VOLUMINOUS SHAMPOO.
Acest balsam bogat si usor, lasă părul lucios, matasos, plin de volum și elasticitate.
Perfect pentru co-washing, este prefectionat cu LAVANDĂ calmantă și EUCALYPT pentru o experiență transcendentala de aromoterapie.

PENTRU: toate tipurile de păr, inclusiv toate tipurile de păr fin. Perfect pentru cei care au nevoie de un “hair lift” și de a adăuga volum. PREOCUPARE: păr fin, lipsa volumului, păr uscat, detoxifiere, wellness.
BENEFICII: condiții ușoare pentru un volum crescut, adaugă elasticitate și eleganta, ideal pentru co-washing

După șamponare (sau în loc de șampon, pentru co-washing), aplicati bine prin păr, apăsând pe păr și pe scalp, lăsați-l timp de trei minute și clătiți. Folosiți regulat pentru cele mai bune rezultate.

Acest produs este ideal și pentru co-washing.
Folositi-l ca șampon dacă părul tău este foarte creț, extrem de uscat, cu textură mixtă sau afro.
Pentru condiționare, lăsați-l să acționeze câteva minute.
Acesta va adăuga elasticitate și eleganta părului dumneavoastra.
Formula nutritivă nu vă va ingreuna părul și este perfectă pentru cei cărora le este frică de balsamul de par care le poate ingrasa parul.

RAHUA (UNGURAHUA):
Femeile din Amazon folosesc uleiul de Rahua din cele mai îndepărtate timpuri pentru hrănirea și fortifierea părului.
Extras din copacul nucifer cu același nume, uleiul de RAHUA întărește șuvițele deteriorate, hrănește și susține foliculii firului de păr și menține sănătatea scalpului.
Moleculele foarte fine ajută la pigmentarea adâncă în foliculul pilos și prelungește durata culorii.
AMAZON INC uses Symbiotic®* Rahua

LAVANDER:
Plantă-vedetă încă din antichitate, mirosul afumat al lavadei (a noastră este cultivată în Franța) calmează mintea și relaxează simțurile.

ORGANIC EUCALYPT:
Celebru pentru mirosul proaspăt mentolat, extractele de eucalipt au proprietăți antimicrobiene.
Menține părul curat mai mult timp între spălări.

ORGANIC GREEN TEA:
Cultivat pe toată suprafața Asiei, ceaiul verde este plin de antioxidanți care protejează părul și scalpul, ajutând la regenerarea părului degradat din cauza razelor UV.

ORGANIC LEMONGRASS:
Contribuie la menținerea formei și volumului coafurii.
Balansează producția de sebum a scalpului fără să destabilizeze bariera optimă de hidratare a acestuia și a firului de păr.

ORGANIC QUINOA: :
Încă din antichitate, incașii o considerau "mama tuturor grânelor".
Acest super-aliment fără gluten, contribuie semnificativ la revitalizarea părului și ajută la retenția fluidului hidratant.
Are un puternic rol vindecător.

ROZMARIN ORGANIC:
Această plantă antioxidantă și antiinflamatoare oferă protecție împotriva radicalilor liberi și un miros proaspăt de pin.

Aqua, Organic Herbal Infusion of Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Organic Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract and Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract, Behentrimonium Methosulfate*, Cetearyl Alcohol*, Vegetable Glycerin, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Stearalkonium Chloride*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrolyzed Quinoa, Potassium Sorbate, Organic Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Organic Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Glycine*, Panthenol. *Denotes plant derived ingredient

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Alți clienți au cumpărat

vezi tot