Branduri

 • Corpus

  J.P. Mastey, un expert în îngrijirea pielii cu o experiență de peste 15 ani a reunit tehnicile noi, perseveranta si inspiratia şi în 2018 a fondat CORPUS NATURALS. Iar acum, produsele CORPUS au ajuns și în România.

  Corpus
 • Dr. Barbara Sturm

  Există o ramură numită știință moleculară care vă va întineri sistematic pielea la nivel celular. Iar acum, Dr. Barbara Sturm a ajuns și în România.

  Dr. Barbara Sturm
 • ILIA BEAUTY

  Wake up skin. Makeup the rest.
  Acolo unde culorile spectaculoase întâlnesc funcționalitatea, siguranța și performanța, acolo ne dorim să fim. Și nu există altă firmă ca ILIA care să poată oferi exact asta. Iar acum, produsele ILIA BEAUTY au ajuns și în România.

  ILIA BEAUTY
 • Innersense

  Innersense Organic Beauty este mult mai mult decât o linie de produse de îngrijire a părului.
  Acest brand a fost fondat de doi experți în beauty care și-au unit puterile și au nutrit o dragoste profundă pentru păr, frumusețe și viață. 

  Innersense
 • Josh Rosebrook

  Cu excepția vedetelor din „Walk of Fame”, descoperiți ce au în comun Alicia Silverstone, Olivia Wilde, Emma Watson, Mila Kunis, Ellen DeGeneres, Alanis Morissette și Sofia Coppola. Mai ales că produsele Josh Rosebrook au ajuns și în România.

  Josh Rosebrook
 • Lady Suite

  Lady Suite este un brand american destinat îngrijirii feminine care a reinventat modul de ingrijire a zonei intime readucand-o in prim planul sanătăţii feminine. 

  Lady Suite
 • Lebon

  Fondatorii Lebon, Stephanie si Richard Palacci și-au propus să găsească o soluție naturală, organică si delicioasă pentru rutina de îngrijire orală.
  Această pastă de dinți conține doar ingrediente naturale, ce va vor răsfăța dinții și gingiile.
  Aloe vera certificată organic, Stevia Rebaudina și ceaiul verde sunt utilizate în seria de pastă de dinți Lebon pentru a păstra în siguranță gingiile și a evita cariile dentare. 

  Lebon
 • Nuori

  Ne lăudăm că ne place să mâncăm sănătos și proaspăt, dar când vine vorba de îngrijirea pielii, majoritatea produselor au o durată lungă de valabilitate care minimizează efectul ingredientelor lor și le compromite beneficiile.

  Nuori
 • Odacité

  În timp ce se lupta cu cancerul de sân, Valérie Gradury, o pariziană care locuiește în Los Angeles, și-a dat seama că trebuie să-și schimbe stilul de viață pentru a se vindeca singură și a renunțat la slujbă pentru a se dedica fascinantei călătorii de a elimina toate toxinele din viața ei. Iar acum, produsele Odacité au ajuns și în România.

  Odacité
 • Olio E Osso

  Un hibrid de machiaj / îngrijire a pielii, Olio E Osso este creatia make-up artistei Paola La Morticella și May Albano. Produsele Olio E Osso sunt acum disponibile și în România.

  Olio E Osso
 • Oskia

  Pielea noastră nu poate fi frumoasă fără a fi sănătoasă, iar nutriția este cheia. 

  Oskia
 • Pursoma

  Cand te simti bine, arăți bine!

  Pursoma
 • Rahua

  În timpul călătoriilor sale în pădurea amazoniană, Fabian Linguin, un celebru stilist și colorist cu sediul în New York, a descoperit beneficiile uleiului de rahua care a fost folosit de secole de către femeile indigene din pădurea tropicală amazoniană, pentru a hidrata atât părul, cât și pielea. Produsele Rahua sunt acum disponibile și în România.

  Rahua
 • Rituel De Fille

  Ce se întâmplă când pui la aceeasi masa doi dintre cei mai buni make-up artisti și un editor de frumusețe care a studiat și arte plastice și, pe deasupra, se întâmplă să fie si surori?

  Rituel De Fille
 • RMS Beauty

  RMS este un brand american de frumusețe pentru machiaj / îngrijire a pielii, formulat cu ingrediente brute, non-toxice, care funcționează in regim de sinergie cu pielea dumneavoastra. Produsele RMS Beauty sunt disponibile și în România.

  RMS Beauty
 • Soleil Toujours

  Valerie McMurray este o mamă a trei copii, care a devenit din ce în ce mai conștientă de ingredientele nocive din produsele de protecție solară - inclusiv parabeni, oxibenzonă și palmitat de retinil. Produsele Soleil Toujours sunt acum disponibile și în România.

  Soleil Toujours
 • Tangent GC

  Fondată de David Samuelsson, Tangent GC a început ca o companie de îngrijire a confecțiilor investită în a oferi acestora o viață mai lungă, folosind doar ingrediente naturale și eficiente. Produsele Tangent GC sunt acum disponibile și în România.

  Tangent GC