Branduri

 • Augustinus Bader

  Profesorul Augustinus Bader, un expert de renume mondial în cercetarea celulelor stem, și-a petrecut ultimii treizeci de ani descoperind mecanismele de autovindecare ale organismului.

  Augustinus Bader
 • BeautyStat Cosmetics

  Creatorul BeautyStat Cosmetics, Ron Robinson, este un om de știință cu o experiență de peste 20 de ani în industria produselor cosmetice.
  Și-a început cariera de chimist cosmetic și în decursul timpului a dezvoltat unele dintre cele mai renumite produse de înfrumusețare pentru unele dintre cele mai cunoscute companii din lume.
  Experiența sa l-a făcut să fie respectat în acest domeniu de către editori din industria de beauty și influenceri care i-au admirat devotamentul și perseverența pentru studiul ingredientelor și tehnologiilor de ultimă generație din domeniul frumuseții.

  BeautyStat Cosmetics
 • Corpus

  J.P. Mastey, un expert în îngrijirea pielii cu o experiență de peste 15 ani a reunit tehnicile noi, perseveranta si inspiratia şi în 2018 a fondat CORPUS NATURALS. Iar acum, produsele CORPUS au ajuns și în România.

  Corpus
 • Dr. Barbara Sturm

  Există o ramură numită știință moleculară care vă va întineri sistematic pielea la nivel celular. Iar acum, Dr. Barbara Sturm a ajuns și în România.

  Dr. Barbara Sturm
 • Heir Atelier

  Kendra Richards, o artistă celebră de machiaj profesional și fondatoarea Heir Atelier, spune că primerul este cheia unui ten frumos.
  Filozofia din spatele brandului Heir Atelier afirmă că totul începe cu o piele sănătoasă și hidratată, deoarece pielea servește drept pânză pentru produsele cosmetice.
  Atunci când Kendra nu a reușit să găsească un produs care să se potrivească cu conceptul ei de "skin first", a făcut ceea ce fac artiștii: și-a creat propriul ei produs.

  Heir Atelier
 • ILIA BEAUTY

  Wake up skin. Makeup the rest.
  Acolo unde culorile spectaculoase întâlnesc funcționalitatea, siguranța și performanța, acolo ne dorim să fim. Și nu există altă firmă ca ILIA care să poată oferi exact asta. Iar acum, produsele ILIA BEAUTY au ajuns și în România.

  ILIA BEAUTY
 • INDIE LEE

  Inspirată fiind de valul de branduri inovatoare de frumusețe ce au aparut pe Coasta de Vest a Americii, după diagnosticarea și suferința generată de o tumoare, despre care se credea că este cauzată de toxine din mediu, Indie Lee a dezvoltat o linie de îngrijire a pielii cu ingrediente pur naturale întemeiată pe natură și știință.

  INDIE LEE
 • Innersense

  Innersense Organic Beauty este mult mai mult decât o linie de produse de îngrijire a părului.
  Acest brand a fost fondat de doi experți în beauty care și-au unit puterile și au nutrit o dragoste profundă pentru păr, frumusețe și viață. 

  Innersense
 • Josh Rosebrook

  Cu excepția vedetelor din „Walk of Fame”, descoperiți ce au în comun Alicia Silverstone, Olivia Wilde, Emma Watson, Mila Kunis, Ellen DeGeneres, Alanis Morissette și Sofia Coppola. Mai ales că produsele Josh Rosebrook au ajuns și în România.

  Josh Rosebrook
 • Lady Suite

  Lady Suite este un brand american destinat îngrijirii feminine care a reinventat modul de ingrijire a zonei intime readucand-o in prim planul sanătăţii feminine. 

  Lady Suite
 • Lebon

  Fondatorii Lebon, Stephanie si Richard Palacci și-au propus să găsească o soluție naturală, organică si delicioasă pentru rutina de îngrijire orală.
  Această pastă de dinți conține doar ingrediente naturale, ce va vor răsfăța dinții și gingiile.
  Aloe vera certificată organic, Stevia Rebaudina și ceaiul verde sunt utilizate în seria de pastă de dinți Lebon pentru a păstra în siguranță gingiile și a evita cariile dentare. 

  Lebon
 • Nuori

  Ne lăudăm că ne place să mâncăm sănătos și proaspăt, dar când vine vorba de îngrijirea pielii, majoritatea produselor au o durată lungă de valabilitate care minimizează efectul ingredientelor lor și le compromite beneficiile.

  Nuori
 • Odacité

  În timp ce se lupta cu cancerul de sân, Valérie Gradury, o pariziană care locuiește în Los Angeles, și-a dat seama că trebuie să-și schimbe stilul de viață pentru a se vindeca singură și a renunțat la slujbă pentru a se dedica fascinantei călătorii de a elimina toate toxinele din viața ei. Iar acum, produsele Odacité au ajuns și în România.

  Odacité
 • Olio E Osso

  Un hibrid de machiaj / îngrijire a pielii, Olio E Osso este creatia make-up artistei Paola La Morticella și May Albano. Produsele Olio E Osso sunt acum disponibile și în România.

  Olio E Osso
 • Oskia

  Pielea noastră nu poate fi frumoasă fără a fi sănătoasă, iar nutriția este cheia. 

  Oskia
 • Pursoma

  Cand te simti bine, arăți bine!

  Pursoma
 • Rahua

  În timpul călătoriilor sale în pădurea amazoniană, Fabian Linguin, un celebru stilist și colorist cu sediul în New York, a descoperit beneficiile uleiului de rahua care a fost folosit de secole de către femeile indigene din pădurea tropicală amazoniană, pentru a hidrata atât părul, cât și pielea. Produsele Rahua sunt acum disponibile și în România.

  Rahua
 • Rituel De Fille

  Ce se întâmplă când pui la aceeasi masa doi dintre cei mai buni make-up artisti și un editor de frumusețe care a studiat și arte plastice și, pe deasupra, se întâmplă să fie si surori?

  Rituel De Fille
 • RMS Beauty

  RMS este un brand american de frumusețe pentru machiaj / îngrijire a pielii, formulat cu ingrediente brute, non-toxice, care funcționează in regim de sinergie cu pielea dumneavoastra. Produsele RMS Beauty sunt disponibile și în România.

  RMS Beauty
 • Soleil Toujours

  Valerie McMurray este o mamă a trei copii, care a devenit din ce în ce mai conștientă de ingredientele nocive din produsele de protecție solară - inclusiv parabeni, oxibenzonă și palmitat de retinil. Produsele Soleil Toujours sunt acum disponibile și în România.

  Soleil Toujours
 • Tangent GC

  Fondată de David Samuelsson, Tangent GC a început ca o companie de îngrijire a confecțiilor investită în a oferi acestora o viață mai lungă, folosind doar ingrediente naturale și eficiente. Produsele Tangent GC sunt acum disponibile și în România.

  Tangent GC
 • U Beauty

  Fondatoarea U Beauty, Tina Craig, un pionier al marketingului prin influenceri si experta în îngrijirea de lux a pielii, a devenit o autoritate în ceea ce privește frumusețea și un stil de viață desăvârșită.
  Tina a fost inspirată să lanseze U Beauty cu convingerea că pentru a obține o piele frumoasă procesul nu trebuie să fie complicat.
  Crezul ei este că produsele grozave ar trebui să vă rezolve problemele, să vă ofere mai mult decât anticipați și, în cele din urmă, să vă ușureze viața.

  U Beauty
 • Venn Skincare

  VENN este un brand din Coreea de Sud, dedicat ingrijirii pielii, care spre deosebire de alte brand-uri coreene a desființat mitul unei rutine de îngrijire a pielii elaborate promițând o piele radiantă în cel mult doi pași.

  Venn Skincare
 • Vintner's Daughter

  Vintner's Daughter a fost înființată de April Gargiulo pe baza expertizei și a standardelor înalte din partea acesteia în lumea marilor producători de vinuri.
  Ea aplică aceleași criterii stricte și în ceea ce privește sursele de aprovizionare și tehnicile de preparare ca și în cazul producătorilor de vin, motiv pentru care Vintner's Daughter Active Treatment Essence și Active Botanical Serum au revoluționat performanța și calitatea.

  Vintner's Daughter