Active Treatment Essence
Vintner's Daughter

Active Treatment Essence

Active Treatment Essence este o formulă care hidratează în profunzime și oferă luminozitate și regenerare pentru toate tipurile de piele.

1200 lei
cu TVA
Cantitate

Active Treatment Essence este o formulă care hidratează în profunzime și oferă luminozitate și regenerare pentru toate tipurile de piele.
La baza acestei etape esențiale de hidratare brevetată de Vintner’s Daughter se află produsul Phyto Radiance Infusion, obținut printr-un proces de 21 de zile care începe cu plante întregi, bogate în nutrienți și care infuzează delicat nutriția lor puternică într-o bază apoasă.
Amplificarea infuziei este dată de Phyto Ferment, un proces de fermentare de două săptămâni care produce probiotice benefice și crește absorbția nutrienților.
Formula complexă pentru Active Treatment Essence hidratează în profunzime, luminează, reînnoiește și revitalizează tenul, restabilind echilibrul și uniformizând nuanța și textura acesteia pentru a îmbunătăți vizibil aspectul general al pielii.
Cu peste 70 de nutrienți solubili în apă și substanțe active din plante, inclusiv vitamina C stabilizată, o gamă completă de vitamine din complexul B, micro și mini-acid hialuronic, probiotice, micro-exfolianți, celule stem vegetale, microalge și superalimente precum astragalus și moringa, Active Treatment Essence oferă o performanță cu mai multe caracteristici și susține eficacitatea produselor complementare, inclusiv Active Botanical Serum.

De ce este special Active Treatment Essence?
Poate înlocui exfoliantul acid, tonicul, serul hidratant și tratamentele cu ser (în cazul acneei și al hiperpigmentării).

Hidratează și regenerează cu micro și mini-acid hialuronic, aloe vera, apă de cocos, pectină de mere și acid lactic pentru o piele mai fină și mai fermă.

Luminează și minimizează aspectul petelor întunecate și al decolorării folosind vitamina C stabilizată, helichrysum, niacinamidă și păpădie pentru a uniformiza și a intensifica aspectului luminos al tenului.

Exfoliază și uniformizează datorită acizilor și enzimelor vegetale blânde, micro-exfoliante, pentru a îndepărta zilnic celulele moarte ale pielii, favorizând reînnoirea celulară și curățarea porilor.

Echilibrează și purifică tenul prin restabilirea hidratării naturale pentru a ajuta pielea predispusă la imperfecțiuni și furnizează substanțe adaptogene echilibrante și cu rol multi-tasking.

Fortifică tenul prin aportul de antioxidanți care combat radicalii liberi, precum și de probiotice, lucernă, microalge marine și o gamă completă de vitamine din complexul B pentru a favoriza rezistența barierei cutanate.

Reînnoiește și revitalizează pielea cu ajutorul vitaminei C antioxidante și a celulelor stem vegetale pentru a susține retenția naturală a colagenului în piele.

Active Treatment Essence a câștigat premiul de frumusețe "Best Essence" de la Glamour.
Este adecvat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea predispusă la imperfecțiuni, sensibilă, deshidratată, ternă și/sau matură; 
Potrivit pentru utilizarea zilnică dimineața/seara;
Ingrediente 100% naturale și formulate fără adaos de sulfați, parabeni, ftalați, parfum sintetic, PEG-uri sau SLS-uri.

PENTRU: toate tipurile de ten, inclusiv cel predispus la imperfecțiuni, sensibil, deshidratat, mat și/sau matur

BENEFICII: Hidratează și regenerează; Luminează și minimizează aspectul petelor întunecate și al decolorării; Exfoliază și uniformizează; Echilibrează și purifică tenul Fortifică tenul; Reînnoiește și revitalizează; Ingrediente 100% naturale și formulate fără adaos de sulfați, parabeni, ftalați, parfum sintetic, PEG-uri sau SLS-uri.

Aplicați Active Treatment Essence pe pielea uscată, după curățare.
Dozați o treime dintr-un pipetă în palma mâinii.
Uniți ușor palmele pentru a impregna ambele mâini, apoi aplicați rapid pe piele folosind metoda Pat/Press Method prin tapotare și presare a esenței pe față timp de 5-10 secunde.
Pentru a amplifica rezultatele și a sigila hidratarea, urmați cu Active Botanical Serum în timp ce pielea este încă umedă.
Esența Active Treatment este 100% naturală și are un miros asemănător cu cel de kombucha/ vinar, datorită procesului de fermentare.
Cu toate acestea, după aplicare, dispare în câteva secunde.

Ceea ce face ca Vintner's Daughter să fie cu adevărat specială este procesul de infuzie Phyto Radiance Infusion, care duce conceptul "from farm to table" la un nou nivel.
În timp ce un produs cosmetic obișnuit este fabricat de la zero într-un proces care durează între 3 și 6 ore, procesul de infuzie Phyto Radiance Infusion Process de la Vintner's Daughter constă în folosirea de plante în întregime și infuzarea lor timp de până la 21 de zile.
Cu alte cuvinte, pentru obținerea acestei esențe este nevoie de încă două săptămâni pentru a finaliza procesul de fermentare.
La fel ca o ținută de couture, fiecare dintre esențele Active Treatment Essence are nevoie de mai mult de 5 săptămâni pentru a fi realizată.
Nu este de mirare că acest brand a oferit doar produse care sunt premiate și unele dintre cele mai recunoscute produse de îngrijire a pielii din industrie.
De la celebrități, editori de frumusețe, la esteticieni și dermatologi, această nebunie este reală.
Deci, ce este o esență vă veți întreba?
"Esența", în termeni populari, este de fapt o apă miraculoasă care vă ajută să vă pregătiți pielea și să îi oferiți hidratare.
Și acest tratament special Active Treatment Essence este plin de nutrienți, de la probiotice, la acid hialuronic, vitamina C, adaptogeni, alge, exfolianți enzimatici, acid lactic și așa mai departe.
Toate acestea oferă o strălucire incredibilă pielii tale.
Și frumusețea este că - rezultatul este instantaneu.
Astfel, îl puteți folosi pentru a vă hidrata, exfolia, trata, reînnoi, fortifica și ilumina pielea, ceea ce îl face un generator de energie botanică și unul dintre cele mai bune produse optimizate din toate timpurile, în care mai puțin înseamnă de fapt mai mult, ceea ce înseamnă că puteți să renunțați la tonic, tonic exfoliant și serum.
April, fondatoarea Vintner's Daughter, adoră să folosească Active Treatment Essence în jurul ochilor, datorită efectului de iluminare.
Ea recomandă, de asemenea, diluarea acestuia cu puțină apă pentru cei care au tipuri de piele foarte sensibile sau pentru a-l introduce în rutina de noapte.
Acest Active Treatment Essence nu este o glumă și, pentru a-i cita pe unii dintre cei mai buni editori din industrie, "a detronat celebra Loțiune P50 de la Biologique Recherche".

Aloe barbadensis leaf juice, Bacillus ferment, Glycerin, Apple cider vinegar, Niacinamide (Vitamin B3), Lactic acid, Saccharide isomerate, Sodium hydroxide, Kinetin, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Gluconolactone, Althea officinalis (Marshmallow) root extract, Argemone mexicana callus (Poppy) extract, Arginine, Astragalus membranaceus (Huáng Qí) root extract, Avena sativa (Oat) bran extract, Avena sativa (Oat) kernel extract, Bromelain, Calcium Gluconate, Camellia sinensis (Matcha) leaf extract, Centella asiatica (Gotu Kola) extract, Chlorella vulgaris (Microalgae) extract, Citric acid, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract, Ginkgo biloba (Maidenhair tree) leaf extract, Glycyrrhiza glabra (Licorice) root extract, Helichrysum italicum (Curry plant) flower extract, Lecithin, Levulinic acid, Malpighia emarginata (Acerola) fruit extract, Malpighia Glabra (Acerola) fruit extract, Maltodextrin, Medicago sativa (Alfalfa) leaf extract, Mirabilis jalapa callus (Four o'clock flower) extract, Moringa oleifera seed extract, Muriella aurantiaca/ruttnera lamellosa oil, Origanum majorana (Marjoram) leaf extract, Papain (Papaya enzyme), Polianthes tuberosa callus extract, Propanediol, Ruttnera lamellosa oil, Sodium citrate, Sodium hyaluronate, Sodium levulinate, Sodium phytate, Sucrose, Taraxacum officinale (Dandelion) root extract, Terminalia ferdinandiana (Kakadu plum) fruit extract, Urtica dioica (Nettle) leaf extract, Verbascum thapsus (Mullein) leaf extract, Watanabea reniformis oil, Potassium sorbate, Sodium benzoate

Ca o consecință a experienței creatoarei, April Gargiulo, în domeniul vinificației de înaltă calitate și a standardelor sale foarte înalte, s-a născut Vintner's Daughter.
Familia ei s-a concentrat foarte mult pe crearea unuia dintre cele mai bune vinuri din lume, iar aceeași idee ghidează Vintner's Daughter.
După ce s-a născut fiica ei, Kate(care a inspirat si numele brandului), April a început să citească etichete, să identifice componentele și să dorească să folosească ceva mai bun, ceva diferit.
Așadar, nu există soluții de scurtă durată în ceea ce privește formularea, iar acest aspect face parte din baza conceptuală a brandului său.
Procesul de obținere a produselor durează mult timp, timp pe care îl numesc “viteza calității”.
Vintner's Daughter aplicǎ aceleași criterii stricte și în ceea ce privește sursele de aprovizionare și tehnicile de preparare ca și ȋn domeniul vinificației, motiv pentru care Active Treatment Essence și Active Botanical Serum au stabilit noi repere de performanță, calitate și siguranță Acest nivel de excelență necesită multă dăruire față de această meserie, precum și mult timp și resurse.
Nu există scurtături atunci când se creează cele mai bune produse.
În schimb, ei doresc să dezvolte o legătură pe viață cu clienții lor de excepție, bazată pe respect reciproc, apreciere autentică și o admirație comună cu privire la frumos în toate formele sale.

Abordarea lor sustenabilă cuprinde filosofia "A Fewer Philosophy", ceea ce înseamnă că acest concept de îngrijire a pielii se bazează pe furnizarea de performanțe cu beneficii multiple și pe ideea că, dacă un singur produs poate oferi mai multe avantaje, este nevoie de mai puține produse, deci sunt necesare mai puține produse și sunt exploatate mai puține resurse naturale.
Aprovizionare responsabilă, ceea ce înseamnă că produsele provin de la cultivatori etici, dintre care mulți practică de zeci de ani o agricultură ecologică și durabilă;

Better Packaging înseamnă că acțiunile de ambalare sustenabilă includ cutii fabricate din materiale reciclate în proporție de 80 % după consum sau din carton certificat FSC, tipărirea cu cerneală ecologică și utilizarea exclusivă a flacoanelor de sticlă care pot fi reciclate;

Testing Without Harm,
ceea ce înseamnă că programul Leaping Bunny, apreciat la nivel mondial, a certificat că sunt lipsite de teste pe animale;

Susținerea Pământului, ceea ce înseamnă că fiecare produs vândut va contribui cu 2% la organizații caritabile și non-profit, cum ar fi Sierra Club și The Conservation Fund.

Vintner's Daughter consideră că este responsabilitatea lor să întoarcă aceeași favoare, deoarece recunoștința presupune să apreciezi tot ceea ce ți-a fost oferit și să întorci cu plăcere favoarea.
Încă de la înființare, Vintner's Daughter a contribuit cu 2% din fiecare tranzacție către organizații nonprofit dedicate protejării, educării și abilitării femeilor și copiilor din întreaga lume.
Această dedicare provine dintr-o puternică recunoștință pentru legătura inerentă și responsabilitatea pe care o avem unii față de alții.
În fiecare an, aceștia aleg peste 10 organizații caritabile merituoase și contribuim cu bani pentru a le ajuta să își continue activitatea importantă. "Suntem recunoscători pentru faptul că, pe măsură ce ne dezvoltăm, cresc și sumele pe care le putem dona."

Comentarii (0)