Active Botanical Serum
Vintner's Daughter

Active Botanical Serum

Active Botanical Serum este un ulei de lux pentru îngrijirea feței, conceput pe baza a 22 de plante, din cele mai renumite din lume, bogate în elemente vegetale nutritive care asigură o hidratare intensă și reparatoare.

989 lei
cu TVA
Cantitate

Active Botanical Serum este un ulei de lux pentru îngrijirea feței, conceput pe baza a 22 de plante, din cele mai renumite din lume, bogate în elemente vegetale nutritive care asigură o hidratare intensă și reparatoare.
La baza acestui ser cu efect transformator se află Phyto Radiance Infusion, proprietatea Vintner's Daughter, un proces de 21 de zile care se inițiază cu plante întregi și care, pe parcursul a trei săptămâni, infuzează ușor în compoziție substanțele nutritive puternice ale acestora.
Acestei infuzii i se adaugă un set special de uleiuri botanice și esențiale concepute să amplifice performanțele și să trateze eficient o gamă largă de probleme ale pielii.
Această concentrație puternică oferă peste 60+ nutrienți regeneratori, inclusiv fitoceramide reparatoare și fitonutrienți, minerale cu rol de echilibrare, vitamine cu rol de iluminare, antioxidanți care combat radicalii liberi, acizi grași hidratanți și omega 3,6,7 și 9 pentru a revitaliza, calma și susține o piele cu o strălucire sănătoasă.

Ce face ca serul Active Botanical să fie special?
Hidratează și hrănește cu ajutorul acizilor grași din abundență omega 3,6,7 și 9, care refac aportul de lipide pentru a consolida bariera pielii și pentru a proteja tenul uscat și lipsit de strălucire.

Calmează și liniștește datorită lucernei, gălbenelelor, semințelor de struguri și păpădiei, ajutând la atenuarea efectelor stresului asupra pielii cauzat de factorii de mediu, de apariția unor erupții și/sau de iritații generale.

Revitalizează și luminează folosind ingrediente precum urzica, lavanda, semințele de morcov și lămâia pentru a susține regenerarea celulară sănătoasă.

Echilibrează și uniformizează tenul pentru a aduce un plus de luminozitate și pentru a remedia dezechilibrul care se poate manifesta sub forma unor probleme des întâlnite, cum ar fi petele și deshidratarea.

Susține capacitatea naturală de apărare a pielii cu protectori precum trandafirul, tămâia, tamanu și turmeric pentru combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Active Botanical Serum a câștigat premiul de frumusețe Harper's Bazaar pentru "Cel mai bun ulei de față".
Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea predispusă la imperfecțiuni, uscată, ternă și/sau matură și poate fi folosit zilnic, dimineața și seara.
Conține ingrediente 100% naturale, formulate fără adaos de sulfați, parabeni, ftalați, parfum sintetic, PEG-uri sau SLS-uri.

PENTRU: Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea predispusă la imperfecțiuni, uscată, ternă și/sau matură

BENEFICII: Hidratează și hrănește; Calmează și liniștește; Atenuează efectele stresului asupra pielii cauzate de factorii de mediu, de apariția unor erupții și/sau de iritații generale; Revitalizează și luminează; Echilibrează și uniformizează; Contribuie la accelerarea procesului de vindecare a imperfecțiunilor; Susține capacitatea de apărare naturală a pielii.

După curățare, pregătiți pielea cu Active Treatment Essence.
Puneți 5-6 picături de Active Botanical Serum în palma mâinii.
Frecați rapid palmele între ele pentru a activa și mai mult Serul.
Folosind ambele mâini, aplicați folosind metoda Push/Press, împingând și apăsând pe față, gât și decolteu timp de 30 de secunde.
Potrivit pentru utilizarea zilnică AM/PM.

NOTĂ:
Dacă folosiți retinoizi, aplicați-i după serum/ulei.
Active Botanical Serum este un serum-ulei, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în locul cremei de față, ca etapă de hidratare.
Are consistența unui ulei care se absoarbe bine, dar cu potența unui serum.
Spre deosebire de uleiurile convenționale, recomandarea Vintner's Daughter este de a utiliza Serul Botanic Activ înainte de crema de față (inclusiv cremele de față pe bază de apă), ca pe un ser, pentru a putea beneficia pe deplin de toate proprietățile sale curative și o mai bună absorbție în piele.

Acest produs hibrid cu ser și ulei a schimbat viața celor care se confruntă cu un ten predispus la imperfecțiuni.
Chiar dacă este potrivit pentru toate tipurile de piele și îți acoperă pielea de hidratare, datorită proprietăților sale antiinflamatorii și a cocktailului de plante și vitamine infuzate, are un efect maxim asupra calității pielii tale.
Nu există literalmente absolut nimic pe care acest serum să nu-l poată face.
Câștigând un statut de cult și fiind prezent pe rafturile marilor editori de frumusețe, esteticienilor și celebrităților, acest ser/ulei oferă un grad de hidratare suficient de mare pentru a vă putea eficientiza rutina de îngrijire a tenului și pentru a renunța la crema hidratantă.
Are toate vitaminele și micronutrienții de care pielea ta are nevoie pentru a străluci.
Pentru a beneficia de întreaga experiență Vintner's Daughter, vă sugerăm să îl folosiți împreună cu Active Treatment Essence.
Active Treatment Essence îți va inunda pielea cu hidratare, în timp ce Active Botanical Serum o va infuza cu hidratare ocluzivă, pecetluind toți nutrienții pe care Essence îi oferă, cu un plus de beneficii pe deasupra.
Atunci când sunt folosite în combinație, asigurați-vă că aplicați Serumul în timp ce pielea este încă umezită de la Essence.
Dacă simțiți nevoia să folosiți tratamente cu retinol deasupra, asigurați-vă că le aplicați după Serum.
Chiar dacă are o consistență de ulei ușor, are performanța unui ser, cu particule de dimensiuni mici care pot pătrunde complet în piele, ceea ce înseamnă că funcționează cel mai bine atunci când este aplicat sub crema de față (inclusiv pe bază de apă), mai degrabă decât deasupra, așa cum se întâmplă de obicei cu uleiurile.

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosa Bourboniana (Rose) Flower Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Rosa Canina (Rosehip) Seed Extract Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Leaf Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Leaf Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Boswellia Carterii (Frankincense) Resin Extract, Cupressus Sempervirens (Cypress) Leaf Oil, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Oil, Lavandula Hybrida (Lavender) Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia(Bergamot) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol Benzyl Alcohol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

Ca o consecință a experienței creatoarei, April Gargiulo, în domeniul vinificației de înaltă calitate și a standardelor sale foarte înalte, s-a născut Vintner's Daughter.
Familia ei s-a concentrat foarte mult pe crearea unuia dintre cele mai bune vinuri din lume, iar aceeași idee ghidează Vintner's Daughter.
După ce s-a născut fiica ei, Kate(care a inspirat si numele brandului), April a început să citească etichete, să identifice componentele și să dorească să folosească ceva mai bun, ceva diferit.
Așadar, nu există soluții de scurtă durată în ceea ce privește formularea, iar acest aspect face parte din baza conceptuală a brandului său.
Procesul de obținere a produselor durează mult timp, timp pe care îl numesc “viteza calității”.
Vintner's Daughter aplicǎ aceleași criterii stricte și în ceea ce privește sursele de aprovizionare și tehnicile de preparare ca și ȋn domeniul vinificației, motiv pentru care Active Treatment Essence și Active Botanical Serum au stabilit noi repere de performanță, calitate și siguranță Acest nivel de excelență necesită multă dăruire față de această meserie, precum și mult timp și resurse.
Nu există scurtături atunci când se creează cele mai bune produse.
În schimb, ei doresc să dezvolte o legătură pe viață cu clienții lor de excepție, bazată pe respect reciproc, apreciere autentică și o admirație comună cu privire la frumos în toate formele sale.

Abordarea lor sustenabilă cuprinde filosofia "A Fewer Philosophy", ceea ce înseamnă că acest concept de îngrijire a pielii se bazează pe furnizarea de performanțe cu beneficii multiple și pe ideea că, dacă un singur produs poate oferi mai multe avantaje, este nevoie de mai puține produse, deci sunt necesare mai puține produse și sunt exploatate mai puține resurse naturale.
Aprovizionare responsabilă, ceea ce înseamnă că produsele provin de la cultivatori etici, dintre care mulți practică de zeci de ani o agricultură ecologică și durabilă;

Better Packaging înseamnă că acțiunile de ambalare sustenabilă includ cutii fabricate din materiale reciclate în proporție de 80 % după consum sau din carton certificat FSC, tipărirea cu cerneală ecologică și utilizarea exclusivă a flacoanelor de sticlă care pot fi reciclate;

Testing Without Harm,
ceea ce înseamnă că programul Leaping Bunny, apreciat la nivel mondial, a certificat că sunt lipsite de teste pe animale;

Susținerea Pământului, ceea ce înseamnă că fiecare produs vândut va contribui cu 2% la organizații caritabile și non-profit, cum ar fi Sierra Club și The Conservation Fund.

Vintner's Daughter consideră că este responsabilitatea lor să întoarcă aceeași favoare, deoarece recunoștința presupune să apreciezi tot ceea ce ți-a fost oferit și să întorci cu plăcere favoarea.
Încă de la înființare, Vintner's Daughter a contribuit cu 2% din fiecare tranzacție către organizații nonprofit dedicate protejării, educării și abilitării femeilor și copiilor din întreaga lume.
Această dedicare provine dintr-o puternică recunoștință pentru legătura inerentă și responsabilitatea pe care o avem unii față de alții.
În fiecare an, aceștia aleg peste 10 organizații caritabile merituoase și contribuim cu bani pentru a le ajuta să își continue activitatea importantă. "Suntem recunoscători pentru faptul că, pe măsură ce ne dezvoltăm, cresc și sumele pe care le putem dona."

Comentarii (0)