Vitamin B Activated All-In-One Concentrate
Venn Skincare

Vitamin B Activated All-In-One Concentrate

Vitamin B Activated All-In-One Concentrate este o cremă multi-corectoare, bogată și cu proprietăți nutritive intense, concepută în mod științific cu ajutorul tehnologiei exclusive VENN Concentric Technology

809 lei
cu TVA
Cantitate

Vitamin B Activated All-In-One Concentrate este o cremă multi-corectoare, bogată și cu proprietăți nutritive intense, concepută în mod științific cu ajutorul tehnologiei exclusive VENN Concentric Technology.
Folosind vitaminele B1 (Tiamina HCL), B2 (Riboflavină), B3 (Niacinamidă), B5 (Pantenol), B7 (Biotină) și B9 (Acid folic), 11 aminoacizi (inclusiv 8 aminoacizi esențiali) și gumă de mastic solubilizată ca ingrediente cheie pentru a hidrata în profunzime și a îmbunătăți eficient tenul pielii într-un singur pas.

Această formulă atotcuprinzătoare, all-in-one, contine 93% substanțe bioactive bazate pe eficacitate.
Vitamin B Activated All-In-One Concentrate de la VENN este testat clinic și dermatologic.
Este potrivit pentru toate tipurile de piele și nu sensibilizează și nu irită pielea.
Acest tratament puternic este un hibrid ser-cremă care acționează pentru a ilumina, hidrata și îmbunătăți tenul pielii.
Nivelurile ridicate de niacinamidă, vitaminele B, aminoacizi și guma de mastic dezvoltată de VENN promovează o barieră cutanată mai puternică, contribuind la îmbunătățirea fermității, elasticității, ajutând la reducerea aspectului ridurilor și a îmbătrânirii.
Acest produs este testat clinic și dermatologic.

PENTRU: toate tipurile de piele, nu sensibilizează și nu irită pielea

BENEFICII:hidratează pielea timp de până la 24 de ore, reduce aspectul ridurilor, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii, îmbunătățește instantaneu strălucirea pielii, luminează aspectul pielii, reduce decolorarea și uniformizează și catifelează pielea.

Aplicați cu generozitate (3-4 pompe) și uniform pe întreaga față și gât curate, dimineața și seara.
Vă recomandăm Age-Reversing All-In-One Concentrate dacă preferați o textură de cremă ușoară și Vitamin B Activated All-In-One Concentrate dacă preferați o textură de cremă bogată.

Vitamin B Activated All-In-One Concentrate poate fi folosit pentru a vă simplifica rutina de îngrijire a pielii (înlocuind tonerul, esența, serul, fiola, hidratantul și crema) sau ca un ser sau o cremă super-puternică în regimul de îngrijire a pielii existent.
Vitamin B Activated All-In-One Concentrate este o cremă mai grasă pe piele decât Age-Reversing All-In-One Concentrate.
Vă recomandăm Age-Reversing All-In-One Concentrate dacă preferați o textură de cremă ușoară, iar Vitamin B Activated All-In-One Concentrate dacă preferați o textură de cremă bogată.
Ambele creme sunt profund hidratante.
Pentru un plus de hidratare și luminozitate, aplicați 2-3 picături de Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum.
Pentru un tratament de o noapte, aplicați Concentrated Revitalizing Lifting Mask (cremă de tip leave-on) ca ultim pas al regimului de îngrijire a pielii.

Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Water, Propanediol, Hippophae Rhamnoides Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-caprylate/Caprate, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Stearic Acid, Lupinus Albus Seed Oil, Nicotinoyl Dipeptide-22, Pinus Pinaster Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, C14-28 Alkyl Acid, Panthenol, Sodium Olivoyl Glutamate, Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables, Behenyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Arginine, Fucose, Acmella Oleracea Extract, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Spilanthes Acmella Flower Extract, Carnitine, Ellagic Acid, Biotin, Butyrospermum Parkii Butter, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Kigelia Africana Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Pistacia Lentiscus Gum, sh-Polypeptide-64, Tocopherol, Glutathione, Carnosine, Glycine, Glutamine, Isoleucine, Leucine, Methionine, Phenylalanine, Serine, Threonine, Tryptophan, Valine, Folic acid, Riboflavin, Thiamine HCL, Inositol, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Pyruvate, Carbomer, Xanthan Gum, Adenosine, Cyclodextrin

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)