Synbiotic Polyamine Body Wash
Venn Skincare

Synbiotic Polyamine Body Wash

Synbiotic Polyamine Body Wash este un produs de curățare cu pH scăzut, regenerator, îmbunătățit cu formula proprie VENN, care are în compoziție o combinație de probiotice și prebiotice pentru a ajuta la echilibrarea microbiomului pielii și cu poliamină din soia pentru a hrăni pielea în profunzime.

175 lei
cu TVA
Cantitate

Synbiotic Polyamine Body Wash este un produs de curățare cu pH scăzut, regenerator, îmbunătățit cu formula proprie VENN, care are în compoziție o combinație de probiotice și prebiotice pentru a ajuta la echilibrarea microbiomului pielii și cu poliamină din soia pentru a hrăni pielea în profunzime. Uleiul din frunze de eucaliptus Globulus, utilizat pentru condiționarea pielii, oferă un parfum delicat de eucalipt.
Probioticele utilizate sunt Aspergillus Ferment, Bacillus Ferment, Saccharomyces Ferment și Lactobacillus Ferment.
Prebioticul utilizat este de tipul Levan.

SISTEMUL DE ECHILIBRU AL MICROBIOMULUI
Oamenii de știință au cercetat probioticele și prebioticele care ajută la restabilirea și menținerea unui microbiom echilibrat al pielii.
Acum, cu combinația patentată VENN de probiotice și prebiotice, sunt capabili să creeze formulări care pot ajuta la echilibrarea microbiomului pielii

ȘASE EXTRACTE DIN PLANTE MEDICINALE
Această formulă avansată combină șase extracte din plante, bogate în antioxidanți care ajută la combaterea radicalilor liberi, pentru a contribui la repararea și protejarea pielii.
Extractele de plante sunt distilate cu aburi din floarea stelară, mușețel, albăstrele, levănțică engleză, Hyacinth și salvie.

ESTERI DE JOJOBA HIDROLIZAȚI
Această formulă luxoasă folosește esteri de jojoba hidrolizați pentru a menține pielea hidratată și netedă.
Esterii de jojoba hidrolizați sunt acizi grași esențiali din planta de jojoba, descompuși în apă.
Sunt unul dintre cele mai bune ingrediente pentru a hidrata și a catifela pielea.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea predispusă la acnee, pielea uscată și pielea sensibilă
BENEFICII: este testat dermatologic. Nu irită. Nu sensibilizează.

Se aplică în mâini sau pe o lavetă.
Faceți spumă și masați pe pielea umedă.
Clătiți bine.

Un gel de duș care conține efecte benefice pentru piele.
Datorită combinației brevetate de probiotice și prebiotice, această soluție de spălare a corpului va calma orice tip de iritație și va contribui la sănătatea generală a pielii dumneavoastră.
Această formulă este, de asemenea, incredibil de hrănitoare și vă va lăsa pielea catifelată și reconfortantă.

Water, Coco-glucoside, Sodium C14-18 Olefin Sulfonate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycol Distearate, Coco-Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Methylpropanediol, Glyceryl Glucoside, Propanediol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Polyglyceryl-6 Distearate, Levan, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Jojoba Esters, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Xylitol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Menthol, Menthyl Lactate, Hexylene Glycol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Salvia Sclarea Extract, Hyacinthus Orientalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycine Soja Germ Extract, Urtica Dioica Extract , 1,2-Hexanediol, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Heptacodium Miconioides Flower Extract, Lactobacillus Ferment, Aspergillus Ferment, Bacillus Ferment, Saccharomyces Ferment

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)