Synbiotic Defense Mist
Venn Skincare

Synbiotic Defense Mist

Synbiotic Defense Mist este o soluție pulverizantă revigorantă și hidratantă pentru față, care utilizează combinația de probiotice și prebiotice brevetată de VENN

163 lei
cu TVA
Cantitate

Synbiotic Defense Mist este o soluție pulverizantă revigorantă și hidratantă pentru față, care utilizează combinația de probiotice și prebiotice brevetată de VENN.
Mai mult de 80% din compoziție conține acest amestec supraîncărcat de probiotice și prebiotice, pentru a ajuta la echilibrarea microbiomului pielii și pentru a hrăni și revitaliza instantaneu pielea.
Această formulă avansată folosește, de asemenea, antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, inclusiv niacinamidă (vitamina B3), pantenol (provitamina B5), glutation și arginină.
Un cocktail puternic care vă va reîmprospăta și vă va hidrata pielea timp de până la 24 de ore (testat clinic) și, datorită proprietăților sale antiinflamatorii și a ingredientelor de echilibrare a sistemului microbian, oferă beneficii antiîmbătrânire și este potrivit și pentru pielea cu tendință acneică.

Probioticele folosite sunt Galactomyces Ferment Filtrate, Bacillus Ferment, Saccharomyces Ferment și Lactobacillus Ferment.
Prebioticele folosite sunt cele de tip Levan.

Probiotice:
Saccharomyces Ferment:
Stimulează producția de colagen, acțiune antirid, efect de luminozitate, regenerare celulară.
Fermentul Lactobacillus:
Calmant, fortifică bariera pielii Filtratul
Fermentului Galactomyces:
Anti-îmbătrânire, întărește bariera pielii, atenuează porii, restabilește echilibrul sebumului combate acneea, uniformizează petele întunecate
Bacillus Ferment:
Întărește bariera pielii, ameliorează asprimea pielii

Prebiotice:
Levan:
Anti-îmbătrânire, hidratant, calmant

Alte substanțe active:
Nicotinoyl Dipeptide-22:
ofera luminozitate Niacinamidă: antirid, minimizează porii, întărește bariera pielii, uniformizează tonusul pielii
Pantenol:
Calmant, antiinflamator, hidratare, îmbunătățește asperitatea pielii
Glutation:
Luminozitate, detoxifiere, antirid, îmbunătățește elasticitatea pielii
Apă din frunze de Camellia Sinensis (ceai verde): Restabilește echilibrul sebumului, antiinflamator, calmant
Adenozină: Antirid
Arginină (un aminoacid esențial): Anti-îmbătrânire antirid, repararea pielii

PENTRU: toate tipurile de piele.Testat dermatologic. Nu irită. Nu sensibilizează.
BENEFICII: Testat clinic pentru a menține pielea hidratată timp de 24 de ore. Certificată ca fiind compatibilă cu microbiomul de către MyMicrobiome AG.

Pulverizați pe față cu ochii închiși, de la o distanță de 25-30 cm față de piele și lăsați să se usuce.
Utilizați după cum doriți pe parcursul zilei.

O pulverizare extrem de liniștitoare care calmează pielea iritată și inflamată.
Perfectă pentru a vă împrospăta pielea sub măști și ajută la prevenirea apariției de noi imperfecțiuni.
Ingredientele combinate vă vor hidrata pielea, menținând în același timp microbiomul optim.
Ideal pentru cei care au pielea sensibilă, predispusă la imperfecțiuni.

Saccharomyces Ferment, Galactomyces Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment, Water, Camellia Sinensis Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Levan, Bacillus Ferment, Camellia Sinensis Catechins, Panthenol, Glutathione, Pullulan, Adenosine, Dipotassium Glycyrrhizate, Eucalyptus Globulus Leaf-Oil, Arginine, Polylysine, Maltodextrin, Nicotinoyl Dipeptide-22

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)