Probiotics Cica Complex Biome Booster
Venn Skincare

Probiotics Cica Complex Biome Booster

PROBIOTICS CICA COMPLEX BIOME BOOSTER este un ser cu efect calmant și tonifiant, îmbogățit cu complexul patentat VENN de probiotice și agenți activi Centella Asiatica (Cica) pentru a calma și hidrata vizibil pielea sensibilă și stresată și pentru a preveni apariția deshidratării.

780 lei
cu TVA
Cantitate

PROBIOTICS CICA COMPLEX BIOME BOOSTER este un ser cu efect calmant și tonifiant, îmbogățit cu complexul patentat VENN de probiotice și agenți activi Centella Asiatica (Cica) pentru a calma și hidrata vizibil pielea sensibilă și stresată și pentru a preveni apariția deshidratării.

Peptidele
testate clinic și extractul de Acmella Oleracea îmbunătățesc elasticitatea pielii și oferă un efect de lifting vizibil.
Acest ser de stimulare conține, de asemenea, 2% Niacinamidă pentru a reface și pentru a întări bariera naturală de hidratare a pielii și acid hialuronic pentru a stimula o hidratare profundă și intensă.
Este testat clinic pentru a calma vizibil pielea după stresul fizic, chimic și indus de razele UV, pentru a efectua un lifting vizibil al pielii (zonele ochilor, gurii și obrajilor), pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, pentru a îmbunătăți bariera de hidratare a pielii și pentru a hidrata pielea în profunzime.

PENTRU: toate tipurile de piele. Testat dermatologic. Nu irită. Nu este sensibilizant.

BENEFICII: Ajută la echilibrarea sistemului microbian și a apărării pielii; Bogat în probiotice, prebiotice și substanțe active; Oferă o hidratare intensă; Ajută la calmarea și repararea pielii; Peptidele ca alternativă naturală la Botox ajută la îmbunătățirea aspectului pielii

Eliberați 1-2 picături complete în palma mâinii și tamponați ușor și uniform pe față.
Continuați cu VENN All-In-One Concentrate sau cu crema dumneavoastră hidratantă.

Un ser perfect pentru pielea stresată.
Este excelent pentru a fi folosit după un tratament sau ori de câte ori considerați că bariera pielii dvs. are nevoie de o îmbunătățire.
Ne place, de asemenea, să folosim acest ser după Derma Rolling sau în combinație cu retinoli.
Acest ser cu absorbție rapidă poate ajuta cu adevărat la desensibilizarea pielii, prin repararea barierei pielii tale

Water, Saccharomyces Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate, Galactomyces Ferment Filtrate, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Poria Cocos Polysaccharide, Houttuynia Cordata Water, 1,2- Hexanediol, Glycine Max Polypeptide, Niacinamide, Sodium Polygamma-Glutamate, Madecassoside, Panthenol, Bacillus Ferment, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Centella Asiatica Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Glycine Soja Germ Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Acmella Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetyl Heptapeptide-4, Caprylyl Glycol, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, sh-Polypeptide-64, Beta-Glucan, Arginine, Ellagic Acid, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Water, Camellia Sinensis Catechins, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Cyclodextrin, Xanthan Gum

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)