Moisture Balance All-In-One Cleanser
Venn Skincare

Moisture Balance All-In-One Cleanser

Moisture Balance All-In-One Face Cleanser este un produs de curățare a feței cu pH scăzut, versatil, fără spumă, care, într-un singur pas, curăță pielea în profunzime, inclusiv porii și ridurile, și îndepărtează machiajul, în timp ce exfoliază delicat pielea.

285 lei
cu TVA
Cantitate

Moisture Balance All-In-One Face Cleanser este un produs de curățare a feței cu pH scăzut, versatil, fără spumă, care, într-un singur pas, curăță pielea în profunzime, inclusiv porii și ridurile, și îndepărtează machiajul, în timp ce exfoliază delicat pielea.
Formulat fără agenți de curățare tensioactivi, Cleanserul folosește produse umectante cu particule de dimensiuni mult mai mici decât dimensiunea medie a porilor feței pentru a curăța pielea în profunzime și în mod eficient, menținând în același timp pielea hidratată și moale.

96,8% din ingrediente sunt de origine naturală, iar 82,7% sunt substanțe bioactive, susținute de vitaminele B3 (niacinamidă) și B5 (pantenol) și de antioxidanți, inclusiv extractul de frunze de Centella Asiatica (Cica), acidul elagic și catechinele din Camellia Sinensis (ceai verde).
Conține PHA(1,5%), Xylitol și enzime de fructe (papaina și bromelaina) pentru a exfolia ușor pielea pentru utilizarea zilnică.

PENTRU: toate tipurile de piele.Testat de dermatologi. Nu irită. Nu sensibilizează.
BENEFICII:Acționează pentru a îndepărta machiajul și orice tip de impurități; Contribuie la calmarea și hidratarea pielii; Oferă o exfoliere delicată; Nu face spumă, nu irită și nu sensibilizează; Testat de dermatologi

Aplicați pe pielea uscată cu mișcări ușoare, circulare, pentru a îndepărta murdăria, uleiul și machiajul.
Adăugați apă și masați în continuare.
Clătiți cu apă caldă

Un cleanser fără spumă care curăță pielea în profunzime.
Îl puteți folosi pe post de demachiant și ca un al doilea factor de îngrijire, ceea ce îl face să fie un produs de demachiere 2 în 1.
Așadar, ați putea să renunțați la rutina de curățare dublă, folosind un singur produs.
Datorită PH-ului scăzut și a texturii sale mătăsoase, vă va lăsa pielea moale, fără nicio senzație de crispare.
Este un produs de curățare destul de puternic, incredibil de delicat, dar foarte eficient.

Chamomilla Recutita Flower Water, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Centella Asiatica Leaf Extract, Polyglycerin-3, Water, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Gluconolactone, 1,2-Hexanediol, Arginine, Niacinamide, Panthenol, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Actinidia Chinensis Seed Oil, Butylene Glycol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Mannitol, Camellia Sinensis Leaf Water, Xylitol, Diospyros Kaki Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Urtica Dioica Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Castanea Crenata Shell Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Glucose, Papain, Bromelain, Ellagic Acid, Camellia Sinensis Catechins, Dipotassium Glycyrrhizate, Xanthan Gum, Cyclodextrin

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)