Age Response Compound K Hyaluronic Booster
Venn Skincare

Age Response Compound K Hyaluronic Booster

AGE-RESPONSE COMPOUND K HYALURONIC BOOSTER este un ser anti-îmbătrânire și stimulator de strălucire care conține 2.550 ppm din compusul Ginsenoside K, forma patentată de VENN, principalul metabolit și o componentă activă anti-îmbătrânire cheie a Panax Ginseng.

547 lei
cu TVA
Cantitate

AGE-RESPONSE COMPOUND K HYALURONIC BOOSTER este un ser anti-îmbătrânire și stimulator de strălucire care conține 2.550 ppm din compusul Ginsenoside K, forma patentată de VENN, principalul metabolit și o componentă activă anti-îmbătrânire cheie a Panax Ginseng.

Ceea ce îl face special este faptul că Ginsenoside Compound K, la o concentrație de 750 ppm, prezintă o putere antioxidantă de combatere a radicalilor liberi la fel de puternică ca puterea antioxidantă maximă a vitaminei C și, spre deosebire de aceasta, nu se oxidează și nu este sensibilizantă.
Produsul Booster utilizează 2.550 ppm de Ginsenoside Compound K, ceea ce face ca pielea dumneavoastră să fie mai luminoasă, mai fermă și mai uniformă.
Booster-ul conține, de asemenea, 5 tipuri diferite de molecule hialuronice de greutate medie și mare, peptide, poliamină și vitaminele B1, B2, B3 (niacinamidă) și B9, care acționează sinergic cu Ginsenoside Compound K pentru a oferi beneficii complete împotriva îmbătrânirii pielii, inclusiv creșterea rezistenței pielii și reducerea vizibilă a ridurilor, porilor și decolorării.

Testat clinic pentru a reduce pierderea de apă trans-epidermică, pentru a ilumina aspectul pielii, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, pentru a îmbunătăți fermitatea pielii, pentru a reduce considerabil ridurile și pentru a minimiza în mod vizibil porii.

PENTRU: toate tipurile de piele; nu irită și nu sensibilizează; testat de dermatologi

BENEFICII: Acționează pentru a ilumina, hidrata și hrăni pielea;
Formulat cu Ginsenoside Compound K, un puternic ingredient anti-îmbătrânire, contribuie la îmbunătățirea fermității și elasticității.
Ajută la reducerea aspectului porilor, a decolorării și la reducerea asperității pielii;
Conține cinci molecule hialuronice de greutate medie și mare.

Eliberați 1-2 pipete în palmă și presați produsul în piele, după ce a fost curățată.
Se folosește dimineața și seara.

Este un ser cu absorbție foarte rapidă, cu o textură mătăsoasă, care vă lasă pielea complet hidratată și revigorată.
Acesta nu este acidul hialuronic obișnuit, este mult mai mult decât atât.
Cu un tip de tehnologie de ultimă generație, acest serum este plin de vitamine și nutrienți, inclusiv Ginsenoside Compound K, patentat de VENN, ceea ce face din acest serum o sursă de putere antioxidantă.
Pe scurt, s-a dovedit că Compound K are aceeași eficacitate ca și vitamina C (acidul L-ascorbic pur), iar VENN utilizează MULT din acesta în acest serum.
Așa că vă avertizăm că pielea dvs. ar putea străluci cu adevărat după ce veți folosi acest serum o perioadă de timp

Houttuynia Cordata Water, Water, Butylene Glycol, Propanediol, Camellia Sinensis Leaf Water, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Ginsenosides, Glycine Soja Germ Extract, Acmella Oleracea Extract, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Castanea Crenata Shell Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Freesia Refracta Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Sucrose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Cyclodextrin, Kigelia Africana Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Catechins, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Bacillus Ferment, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glutathione, Carnosine, Sodium Chloride, Nicotinoyl Dipeptide-22, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Glutamine, Sodium Acetylated Hyaluronate, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Sodium Pyruvate, Isoleucine, Leucine, Threonine, Valine, Inositol, Phenylalanine, Serine, Methionine, Glycine, sh-Polypeptide-64, Tryptophan, Folic Acid, Niacinamide, Thiamine HCL, Riboflavin

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)