Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum
Venn Skincare

Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum

Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum este un ser de ulei de față multi-corecțional unic, care combină cunoștințele și ingredientele îngrijirii pielii din Coreea cu știința de înaltă tehnologie din Silicon Valley. 

503 lei
cu TVA
Cantitate

Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum este un ser de ulei de față multi-corecțional unic, care combină cunoștințele și ingredientele îngrijirii pielii din Coreea cu știința de înaltă tehnologie din Silicon Valley.
Este alcătuit din 34 de extracte puternice de rădăcini și substanțe botanice care lucrează împreună pentru a oferi o hidratare de lungă durată, stimulând în același timp și apărarea naturală a pielii.
Unele dintre ingredientele sale cheie includ extractul de rădăcină de Lithospermum Erythrorhizon (Gromwell) și extractul de rădăcină de Angelica Gigas (Angelica coreeană), care sunt fermentate timp de 150 de ore la temperatură scăzută pentru o difuzare și o performanță amplificată pe piele, ceea ce face din acest ulei o sursă puternică de sinbiotice (o combinație brevetată de probiotice și prebiotice).

Ceea ce este cu adevărat special la acest ulei unic este faptul că a fost formulat pe baza unei rețete de îngrijire a pielii testate în timp din Dongui Bogam, o carte medicală enciclopedică scrisă în secolul al XVII-lea, în timpul Regatului Joseon din Coreea, care este listată pe UNESCO Memory of the World Register.
Mai mult, acest ulei este testat clinic pentru a hidrata pielea timp de până la 24 de ore, pentru a îmbunătăți elasticitatea și fermitatea pielii și pentru a crește instantaneu strălucirea pielii.

PENTRU:toate tipurile de ten, inclusiv tenul cu tendință acneică și tenul sensibil; testat dermatologic, non-iritant, non-sensibilizant BENEFICII:îmbunătățește elasticitatea, fermitatea, intensifică instantaneu strălucirea pielii

MOD DE UTILIZARE:
Aplicați câteva picături în palma mâinii și folosiți vârful degetelor pentru a le presa ușor și a le elibera pe pielea curată și pe gât.
Folosiți după serul și crema hidratantă sau în locul cremei hidratante.

Este un ulei care oferă rezultate.
Secretul pielii de sticlă a ieșit acum la iveală.
Este un ulei de față strălucitor, impresionant, care vă hidratează pielea timp de până la 24 de ore.
Nu ezitați să îl folosiți cum doriți - după curățare și tonifiere, combinat cu crema hidratantă sau ca ultim pas al rutinei dumneavoastră.
Indiferent de modul în care îl folosiți, un strop de ulei este foarte eficient, iar acest flacon va ajunge pentru mult timp.
Este perfect pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea predispusă la acnee și sensibilă.
Datorită procesului de fermentare, va contribui la sănătatea pielii și a microbiomului tău.

Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Actinidia Chinensis Seed Oil, Silybum Marianum Ethyl Ester, Citrullus Lanatus (Melon) Seed Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Prunus Avium Seed Oil, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Plukenetia Volubilis Seed oil, Angelica Gigas Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Spilanthes Acmella Flower Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Thymus Vulgaris Oil, Juniperus Mexicana Oil, Leptospermum Petersonii Oil, Lupinus Albus Seed Extract, Rosa Centifolia Flower Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Boswellia Serrata Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Tocopherol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil Dermatologist tested. Vegan and cruelty-free. Free of synthetic fragrance, parabens, silicone, phthalates, mineral oil, sulfates and colorants.

Brian Oh, co-fondator și CEO al VENN este devotat de multă vreme îngrijirii de lux a pielii.
În timp ce lucra ca avocat corporativ în New York, Brian a întâmpinat destul de multe eșecuri atunci când a încercat să găsească mărci de îngrijire de lux a pielii care să ofere soluții simple cu unul sau doi pași.
El a realizat apoi că este nevoie de o îngrijire a pielii simplificată și performantă, care să fie atât eficientă, cât și simplă de utilizat.
Știind că rutinele de îngrijire a pielii în mai multe etape au fost copleșitoare pentru mulți - gestionarea mai multor produse precum toner, ulei, ser, fiolă, cremă hidratantă, cremă și ulei - a fost hotărât să găsească o soluție care să fie mai bine adaptată unui stil de viață ocupat și modern.
Alături de Kevin Mun, a cofondat VENN, o colecție condensată de tratamente de îngrijire a pielii extrem de eficiente și simplificate.
VENN este fondat în știință, trezit de natură, și adaptat la viața modernă, bazat pe 25 de ani de cercetare și inovare în îngrijirea pielii de către co-fondatorul VENN și cel mai important chimist al industriei de îngrijire a pielii din Coreea de Sud.

Ca și în diagrama Venn-Euler, care a dat numele brand-ului, produsele VENN reprezintă intersecția dintre știință, natură și un stil de viață modern. Brandul se bazează în primul rând pe știință, pe cercetări aprofundate atât în ceea ce privește tehnologia necesară pentru a crea produsele, cât și în ceea ce privește ingredientele utilizate și eficiența acestora.
Echipa de cercetare VENN a dezvoltat și brevetat trei tipuri de tehnologii care permit utilizarea ingredientelor cu multiple beneficii care până acum nu au putut fi utilizate în compoziția produselor de îngrijire a pielii: Tehnologia de eliberare concentrică multistrat, Tehnologia de hidratare și Tehnologia de solubilizare în apă a Gumei de mastic.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Formulările Clean, asigură că produsele VENN nu sunt testate pe animale și utilizează numai ingrediente curate și sigure care sunt formulate fără parabeni, parfum sintetic, silicon, ftalați, ulei mineral, sulfați și coloranți.
VENN simplifică rutina de îngrijire a pielii prin înlocuirea pașilor inutili cu produse sănătoase din punct de vedere științific, care oferă multiple beneficii cu un efort minim.
VENN garantează eficacitate maximă în cazul în care fiecare produs din gama VENN a fost dezvoltat folosind ingrediente atent selectate (inclusiv ingrediente brevetate atât de VENN cât și alte ingrediente brevetate) care au fost testate clinic pentru a demonstra eficacitatea.

Comentarii (0)