Venn Skincare

VENN este un brand din Coreea de Sud, dedicat ingrijirii pielii, care spre deosebire de alte brand-uri coreene a desființat mitul unei rutine de îngrijire a pielii elaborate promițând o piele radiantă în cel mult doi pași.

Afișează

Pentru a asigura performanța în mai puțini pași, VENN se bazează pe studii clinice, folosește o abundență de ingrediente active, dar și tehnologii brevetate de solubilizare, eliberare concentrică și nu în ultimul rand, Compound K (tehnologie ce rivalizează potența antioxidantă a Vitaminei C pure).
Toate acestea datorită celor peste 25 de ani de experiență a fondatorului VENN, Brian Oh, care a combinat cercetarea si inovația pentru a crea noi tipuri de produse “clean” și ultra-performante.
Îmbrățișând background-ul coreean, VENN include în formulele sale inclusiv rețete ce datează din secolul al XVII-lea, listate în Registrul Memoria Lumii al UNESCO, pe care le combină cu aceste multiple tehnologii revoluționare brevetate.

Așadar, VENN a intrat în industria frumuseții inovand si perturband totodată crezul unei rutine convenționale, dovedind în ceea ce îi privește ca “less is more”.

Ascunde

Venn Skincare

Age Reversing All-In-One Concentrate

809 lei
Cumpără
Venn Skincare

Concentrated Revitalizing Lifting Mask

373 lei
Cumpără
Venn Skincare

Synbiotic Polyamine Shampoo

255 lei
Cumpără