Resurfacing Compound
U Beauty

Resurfacing Compound

RESURFACING COMPOUND, supranumit „Sfântul Graal al îngrijirii pielii”, îmbunătățește vizibil aspectul pielii în doar 3 - 6 zile fără a provoca iritații și poate înlocui până la 6 produse utilizate într-o rutină obișnuită de îngrijire a pielii.

1300 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

RESURFACING COMPOUND este produsul care repară și stimulează suprafața tenului cu efecte vizibile de creștere a luminozității, de închiderea porilor, de egalizarea tonurilor și de întinerire.
Are o formulă „clean”, de înaltă performanță, concepută pentru a vă optimiza rutina zilnică de frumusețe fără a sacrifica rezultatele.
RESURFACING COMPOUND, supranumit „Sfântul Graal al îngrijirii pielii”, îmbunătățește vizibil aspectul pielii în doar 3 - 6 zile fără a provoca iritații și poate înlocui până la 6 produse utilizate într-o rutină obișnuită de îngrijire a pielii.
Pielea mai netedă, mai strălucitoare și cu aspect revitalizat începe să apară În cel mai scurt timp, în timp ce porii par diminuați, pielea pare să se lumineze pe măsură ce petele întunecate, liniile fine și ridurile se estompează vizibil.
În cel mai scurt timp, de la prima utilizare, veți observa că pielea este mai netedă, mai strălucitoare și cu aspect revitalizat.
Porii se vor diminua iar pielea începe să se lumineze pe măsură ce petele întunecate, liniile fine și ridurile se vor estompa vizibil.

INGREDIENTE CHEIE:
Antioxidanți: neutralizează daunele provocate de radicalii liberi și ajută la detoxifierea pielii
Vitamina C stabilizată: luminează vizibil + mărește producția de colagen, oferă elasticitate și egalizează tonul tenului.
Fortifică bariera de umiditate a pielii.
Diminuează apariția liniilor fine + ridurilor.
Vitamina E stabilizată: hidratează + apară pielea de daunele cauzatoare de radicalii liberi.
Peptide: sunt lanțuri de aminoacizi care formează anumite proteine care ajută la restabilirea funcționalității tinere a pielii.
Dintre toate tipurile de proteine, colagenul este în mod deosebit important pentru piele – aproximativ 80% din piele este alcatuită din colagen.
Retinol stabil: efect de reînnoire celulară normală, reface vizibil pielea + diminuează aspectul liniilor fine și a ridurilor.
Acizi hialuronici: stimulează vizibil colagenul + hidratarea.
Reduce aspectul liniilor fine + ridurilor.
AHA: exfoliază delicat pielea.
Diminuează liniile fine vizibile + ridurile, decongestionează porii, îmbunătățește vizibil elasticitatea pielii, tonul + textura.
Tehnologia SIREN Capsule: proiectată pentru a atrage ca un magnet radicalii liberi care provoacă daune pielii.

TESTE CLINICE:
Într-un studiu clinic de 30 de zile, participanții au văzut o îmbunătățire semnificativă a texturii, tonusului și luminozității pielii.
Rezultate obținute: 42% - reducerea vizibilității porilor 45% - îmbunătățirea luminozității pielii 77% - reducerea ridurilor și imperfecțiunilor vizibile 183,3% - creșterea colagenului 194% - creșterea elastinei

PENTRU: toate vârstele și tipurile de piele, inclusiv cele care sunt sensibile și predispuse la iritații

BENEFICII:
Netezește pielea, mărește strălucirea prin exfoliere, stimulează reînnoirea naturală a celulelor, îmbunătățește condițiile de igienă, curăță pielea moartă și descongestionează porii, reduce dimensiunea porilor, îmbunătățește sinteza colagenului și hidratează atât prin fortificarea barierei de umiditate, cât și prin menținerea gradului de umiditate al pielii.

Înainte de utilizare curățați-vă fața folosind produsul preferat.
Dacă utilizați produse de curățare pe bază de uleiuri, asigurați-vă că îndepărtați complet uleiul de pe piele.
Aplicați 1-2 pompe din RESURFACING COMPOUND și lăsați-l să se usuce.
Când produsul este absorbit în piele, urmați cu SUPER SMART HYDRATOR.
Masați produsul pe toată fața.
Finalizați procedura cu protecția solară preferată în timpul zilei.

În timp ce utilizați RESURFACING COMPOUND, încercați să evitați produsele de curățare care conțin acid alfa-hidroxi sau acid salicilic.
Dacă se aplică prea mult produs și dacă nu este complet masat pe piele sau dacă este aplicat după un produs de curățare uleios, poate apărea efectul de pilling.
RESURFACING COMPOUND trebuie să fie primul strat pe pielea ta, imediat după curățare.
Este sigur de utilizat în jurul ochilor, cu toate acestea vă sfătuim să evitați introducerea produsului direct în ochi.
Vă recomandăm să-l utilizați dimineața și seara timp de 2 săptămâni.
Dacă doriți, după aceea, puteți reduce utilizarea acestuia doar seara.

REZULTATE:
După două săptămâni de utilizare, de două ori pe zi, reînnoirea naturală a celulelor pielii este optimizată, iar ciclul de refacere al pielii este îmbunătățit.
Această optimizare înseamnă că toate funcționalitățile pielii se îmbunătățesc!
Bariera care reține umezeala devine din ce în ce mai puternică.
Straturile exterioare ale pielii au dispărut pentru a dezvălui o piele proaspătă, strălucitoare și cu aspect sănătos.
Decizia de a reduce utilizarea de la două ori pe zi la o singură dată pe zi se bazează pe viteza de care este nevoie pentru a se îmbunătăți reînnoirea celulelor pielii.
Dacă obțineți o piele mai strălucitoare și mai fină, utilizați o dată pe zi, de preferință seara.

U Beauty este una dintre acele branduri de îngrijire a pielii a căror filozofie este “less is more”.
Adică, dezvoltă produse concentrate de înaltă tehnologie, care sunt capabile să repare și să vă îmbunătățească funcțiile pielii în mai puțini pași. RESURFACING COMPOUND este literalmente magie într-o sticlă.
Produsul conține o mulțime de produși activi are o textură incredibilă pe piele și se absoarbe foarte repede.
Ceea ce este cu adevărat special la acest produs extrem de activ este tehnologia sa încapsulată numită „Capsula sirenei”, care este special concepută pentru a atrage ca un magnet radicalii liberi care provoacă daune pielii.
Prin atragerea moleculelor compromise, aceste capsule în curs de brevetare nu dăunează celulelor sănătoase, dar acționează cu o precizie chirurgicală asupra acelor zone care necesită îmbunătățiri.
Făcând acest lucru și fără a afecta pielea sănătoasă, sunt evitate efectele secundare ale unui produs puternic, precum: peeling, roșeață și sensibilitate.
În plus, acest produs este clean, fără parfum, fără gluten și plin de ingrediente puternice.

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Ascorbyl Phosphate, Dimethyl Sulfone, Citric Acid, Polysorbate 20, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Glycolic Acid, Superoxide Dismutase, Lactobionic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glutathione, Acacia Decurrens /jojoba /sunflower Seed Wax /polyglyceryl-3 Esters, Mandelic Acid, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopherol, Linolenic Acid, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Methyldihydrojasmonate, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Caprylyl Glycol, N-prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Promisiunea U Beauty este că nu veți avea nevoie de un program în “n” pași pentru a obține rezultate.
Viitorul îngrijirii pielii va fi definit de eficacitatea și simplitatea sa.
Echipa U Beauty este condusă de convingerea că produsele grozave ar trebui să vă rezolve problemele, să vă ofere mai mult decât anticipați și, în cele din urmă, să vă ușureze viața.
U Beauty creează o îngrijire "clean" și multifuncțională a pielii, care vă face rutina zilnică de îngrijire a pielii mai ușoară, fără a sacrifica rezultatele. Transparența, eficacitatea și simplitatea sunt idealurile care ghidează tot ceea ce face U Beauty, de la bunuri și imagini până la comunicare.
Produsul erou fundamental al U Beauty, Resurfacing Compound, a fost definit și îmbunătățit mai mult de un an.
Ceea ce a început ca o discuție la masă între prieteni s-a transformat în 2018 într-un singur produs multi-funcție care a schimbat filozofia ingrijirii pielii.
U Beauty a creat primul produs cu nouă formule astfel incat acesta este menit să funcționeze mai mult cu mai puțin efort.
Produsul final le-a depășit toate speranțele iar acesta a castigat de la editori apelativul „Tina Craig skin in a bottle”.
Așa cum s-a demonstrat în testele clinice pe care le-au efectuat U Beaut, Resurfacing Compound este conceput pentru a reînnoi în mod semnificativ aspectul pielii fără a provoca iritații.
SIREN Capsule Technology este o tehnologie brevetată si utilizată în formulele produselor U Beauty.
Spre deosebire de îngrijirea convențională a pielii, care eliberează substanțe active pe toată pielea, tehnologia lor inteligentă le permite să utilizeze doze mai mici de substanțe active cu beneficii dovedite clinic.
Tehnologia SIREN Capsule este concepută pentru a atrage ca un magnet radicalii liberi care fac rău corpului (produși de poluare, fumatul pasiv și lumina soarelui), care se manifestă ca susceptibile pe zonele deteriorate.
Celulele sănătoase nu sunt afectate, aceasta tehnologie atrăgând doar moleculele deteriorate ale pielii.
Un produs pur, performant, care vă va ajuta să profitați la maximum de rutina zilnică de frumusețe fără a compromite rezultatele.
În decurs de 3-6 zile de utilizare apare o piele mai fină, mai strălucitoare și cu aspect mai tânăr.
Porii par mai mici iar pielea pare mai strălucitoare pe măsură ce petele întunecate, liniile fine și ridurile dispar.

U Beauty este Cruelty-Free, fără gluten, fără OMG, vegan.
Testat pentru utilizare sigură pe toate tipurile de piele și tonuri ale pielii, testat pentru utilizare sigură în jurul ochilor, testat dermatologic pentru sensibilitate.

Comentarii (0)