Organic Sunless Tanning Serum
Soleil Toujours

Organic Sunless Tanning Serum

ORGANIC DAILY SUNLESS TANNING SERUM este un ser autobronzant incolor, care conține DHA din plante și ingrediente organice în proporție de peste 70%.
Produsul conține ingrediente pentru îngrijirea pielii, astfel încât poate fi folosit zi de zi, fapt care îl face unic printre restul autobronzantelor din industrie.
Antioxidanții și vitaminele din componența sa ajută la înlocuirea mai multor produse, pentru a grăbi și facilita o rutină eficientă de îngrijire a pielii.
Și mai mult de atât, serul nostru poate fi amestecat cu crema hidratantă, crema cu protecție solară, uleiul pentru față sau serul folosite în mod uzual, pentru a obține o strălucire subtilă și radiantă, sau poate fi folosit singur, pentru un bronz mai intens.

241 lei
283 lei
Salvați 15%
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

ORGANIC DAILY SUNLESS TANNING SERUM este un ser autobronzant incolor, care conține DHA din plante și ingrediente organice în proporție de peste 70%.
Produsul conține ingrediente pentru îngrijirea pielii, astfel încât poate fi folosit zi de zi, fapt care îl face unic printre restul autobronzantelor din industrie. Antioxidanții și vitaminele din componența sa ajută la înlocuirea mai multor produse, pentru a grăbi și facilita o rutină eficientă de îngrijire a pielii.
Și mai mult de atât, serul nostru poate fi amestecat cu crema hidratantă, crema cu protecție solară, uleiul pentru față sau serul folosite în mod uzual, pentru a obține o strălucire subtilă și radiantă, sau poate fi folosit singur, pentru un bronz mai intens.

Experiența ta fără soare așa cum ți-o dorești, și strălucirea așa cum natura a vrut-o.

Acest ser pătrunde și se absoarbe rapid în piele, spre deosebire de alte produse care mai degrabă rămân la suprafață.
Are o formulă care este în proporție de peste 70% organică.
Folosit zilnic, ajută la obținerea unei culori naturale, fără nuanțe portocalii.
Poate fi folosit peste noapte sau în timpul zilei, întrucât pielea este incredibil de fină după ce se usucă.
Se usucă în câteva minute și bronzul apare în 4-6 ore.
Poate fi utilizat zilnic pentru a prelungi bronzul.
Îl poți amesteca cu crema hidratantă uzuală pentru o strălucire subtilă sau poate fi aplicat de unul singur pentru un bronz mai intens.
Conține formula patentată EcoSun Complex.

PENTRU: toate tipurile de piele
PREOCUPARE: autobronzant, piele ternă

Pentru cele mai bune rezultate, aplică-l singur, pe pielea curată și uscată pentru un bronz mai intens sau pune 4-6 picături în crema hidratantă, crema cu protecție solară, uleiul pentru față sau serul folosite în mod uzual, pentru a obține o strălucire subtilă și radiantă.

Folosește-l zilnic pentru a amplifica culoarea.
Pregătește-ți pielea prin a o curăța și/sau exfolia delicat.
Se usucă în câteva minute și bronzul apare în 4-6 ore
Așteaptă 4-6 ore înainte de a face duș.
Poate fi utilizat zilnic pentru a prelungi bronzul.
Poate fi folosit atât peste noapte cât și în timpul zilei, întrucât pielea este incredibil de fină după ce se usucă.

Atenție:
Acest produs nu conține protecție solară și nu protejează împotriva arsurilor.
Expunerea repetată a pielii neprotejate în timpul bronzării poate spori riscul îmbătrânirii acesteia, al cancerului și al altor efecte dăunătoare, chiar dacă de obicei nu suferi de arsuri solare.
Este menit doar pentru uz extern.

Știm cât de mult iubești să petreci timp sub soare și cât de mult adori acel bronz strălucitor al pielii.
Însă, din păcate, razele UV sunt cauza numărul unu pentru cancerul de piele, pete și îmbătrânire.
Prin urmare, te încurajăm cu căldură să folosești produse cu SPF pentru a-ți proteja pielea.
Iar pentru a obține acel bronz strălucitor, există ORGANIC DAILY SUNLESS TANNING SERUM de la SOLEIL TOUJOURS.

Tips and tricks: îl poți folosi și atunci când afară este înorat, vreme furtunoasă, zăpadă, rece sau îngheț, pentru strălucire și culori perfecte ale unui bronz natural, frumos și proaspăt.

Păstrează-ți lookul perfect de vară pe tot parcursul anului!

Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Dihydroxyacetone, Alcohol *, Erythrulose, Water (Aqua), Glycerin*, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Fragrance, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethoxydiglycol, Rubus Idaeus (Red Raspberry) Seed Oil *, Tocopheryl Acetate, Chondrus Crispus Extract, Propylene Glycol, Citric Acid, Bisabolol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Caramel, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Corallina Officinalis Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Triethyl Citrate, Hexyl Cinnamal, Vanillin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Pogostemon Cablin Leaf Extract, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Heliotropine, Gamma Decalactone, Hexenyl Acetate, Citral, Decanal, Limonene.

SILICONE FREE.
*100% Natural Fragrance.

Protejarea mediului înconjurător este misiunea principală a brandului Soleil Toujours.
Aceștia operează cu zero emisii de carbon, ceea ce înseamnă că nici unul dintre produsele lor, de la identificarea surselor până la livrare, nu lasă vreo urmă și nu afectează natura.
Toate produsele sunt sigure pentru reciful de corali și nu conțin chimicale precum oxybenzone sau octinoxate (perturbatori endocrini sau alergeni).
Tehnologia lor patentată cu oxid de zinc face ca produsele să fie mai eficiente decât alte protecții solare standard cu minerale, iar EcoSun Complex este o formulă puternic antioxidantă inclusă în toate produsele Soleil Toujours. Tehnologia Active Environmental Defense amplifică proprietățile antioxidante cu până la 200% și protejează împotriva poluării, luminii albastre și a radicalilor liberi induși de radiații.
Produsele nu conțin parabeni, oxybenzone, octinoxate, retinyl palmitate, propylene glycol, sodium lauryl sulfate, petrolatum, parfumuri sau pigmenți sintetici, nanoparticule, ingrediente de origine animală.
Soleil Toujours este un brand sigur pentru reciful de corali, netestat pe animale, Non-Nano, fără gluten, vegan și hipoalergenic.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot