Organic Sheer Sunscreen Mist SPF 50
Soleil Toujours

Organic Sheer Sunscreen Mist SPF 50

ORGANIC SHEER SUNSCREEN MIST SPF 50 este singurul mist 70%+ organic pentru protecție solară care nu conține oxybenzone sau octinoxate.
Aceste două chimicale sunt cele mai des întâlnite ingrediente active în produsele de protecție solară obișnuite, sunt cunoscute drept perturbatori endocrini și alergeni puternici, și s-a demonstrat că provoacă albirea coralilor, ajungând în timp să îi omoare.

It’s skincare for sun. Practice Safe Sun With Sheer Confidence!

În curând
141 lei
166 lei
Salvați 15%
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate


ORGANIC SHEER SUNSCREEN MIST SPF 50 este singurul mist 70%+ organic pentru protecție solară care nu conține oxybenzone sau octinoxate.
Aceste două chimicale sunt cele mai des întâlnite ingrediente active în produsele de protecție solară obișnuite, sunt cunoscute drept perturbatori endocrini și alergeni puternici, și s-a demonstrat că provoacă albirea coralilor, ajungând în timp să îi omoare.

It’s skincare for sun. Practice Safe Sun With Sheer Confidence!

PENTRU: potrivit pentru toate tipurile de piele
PREOCUPARE: SPF, îmbătrânire, riduri, piele predispusă la acnee, piele sensibilă
BENEFICII: Cel mai bun mist 70%+ ORGANIC pentru protecție solară, incolor, care conferă protecție superioară, fotostabilă și cu spectru larg împotriva razelor UV.

Rezistent la apă 80 minute. Sigur pentru reciful de corali.

AGITĂ BINE.
Închide ochii complet și apoi pulverizează fața uniform, de la o distanță de 25-30 cm.
Nu inspira produsul. Așteaptă să se usuce.
Aplică generos cu 20 de minute înainte de expunerea la soare.
Folosește o protecție solară rezistentă la apă dacă vei înota sau dacă transpiri.

REAPLICĂ:
După 80 de minute de înot sau transpirație și imediat după ce te ștergi cu prosopul.
Reaplică cel puțin o dată la două ore Pentru folosirea la copiii sub 6 luni verifică cu medicul.

UVA (razele ultraviolete A) sunt raze cu lungime de undă mai lungă, care pătrund în derma profundă.
Sunt prezente pe toată lungimea zilei, de-a lungul anului și trec în proporție de 80% prin nori și sticlă.
Micșorează producția de colagen și elastină, cauzând îmbătrânire prematură, atârnare și riduri.
UVA sunt, de asemenea, razele care provoacă predominant bronzul - pielea produce bronzul ca măsură de protecție împotriva daunelor puternice ale ADN-ului (apar, de asemenea, în cabinele de la solar).

UVB (razele ultraviolete B) sunt raze cu lungime de undă mai scurtă, care penetrează straturile superioare ale dermei și care sunt responsabile de arderea acesteia.
Intensitatea lor variază în funcție de sezon, moment al zilei, altitudine și mediu înconjurător.
Pielea produce melanină, rezultând pistruii, roșeața și arsurile solare în încercarea de a se proteja împotriva expunerii prelungite.

În ceea ce privește SPF-ul, SOLEIL TOUJOURS este cea mai bună opțiune, în special datorită formulei non-toxice care protejează pielea de-a lungul întregului an împotriva razelor atât de dăunătoare.
Folosește ORGANIC SHEER SUNSCREEN MIST SPF 50 cu aproximativ 15-20 de minute înainte de expunerea la soare.
Din moment ce acesta este un produs de protecție solară fără componente chimice, durează puțin până pătrunde în piele și disipează razele UV vătămătoare.
Pentru cea mai bună protecție aplică produsul cât de des posibil.

FĂRĂ Oxybenzone - a fost demonstrat că este un factor cauzator pentru schimbări la nivel celular și biochimic, cât și un perturbator endocrin.
A fost numit alergenul anului în 2014 și se absoarbe prin piele în cantități însemnate.
Contaminează corpul a 97% dintre americani, conform unui studiu al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

FĂRĂ Octinoxate - a fost demonstrat că este un factor cauzator pentru schimbări la nivel celular și biochimic, cât și un perturbator endocrin.
Absorbția puternică prin piele conduce la efecte de imitare a hormonilor la animalele din laborator.
Această substanță chimică a fost găsită în oameni, inclusiv în probe de lapte matern.

EcoSunComplex
este formula SOLEIL TOUJOURS care combină alge roșii, vitamina C ester, vitamina E și bisabolol. Ajută la: sporirea SPF-ului, reducerea daunelor provocate de razele UV asupra pielii, prevenirea pierderii fermității și creșterea netezimii pielii.
Conține extract din frunze de ceai verde, bogat în antioxidanți care ajută la reducerea stresului oxidativ luptând împotriva distrugerii celulare cauzate de radicalii liberi.

Ingrediente active: Avobenzone 3%, Homosalate 10%, Octisalate 5%

Ingrediente active: Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Artemesia pallens Flower Oil, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus aurantifolia Peel Oil, Citrus aurantium bergamia Fruit Extract, Citrus limon Peel Oil, Citrus nobilis Flower Oil, Citrus sinensis Peel Oil, Ethyl Acetate, Ethyl Acetoacetate Gamma Undecalactone, Ferula galbaniflua Resin Oil, Glycerin, Heliotropine, Hyaluronic Acid, Isoamyl Acetate , Isobutyl Acetate, Jasminum sambac Oil, Opoponax Oil, Polyester-8, Porphyra Umbilicalis Extract, Salvia sclarea Oil, SD Alcohol 40-B, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, VA/Butyl Maleate/Isobornyl Acrylate Copolymer, Water

Protejarea mediului înconjurător este misiunea principală a brandului Soleil Toujours.
Aceștia operează cu zero emisii de carbon, ceea ce înseamnă că nici unul dintre produsele lor, de la identificarea surselor până la livrare, nu lasă vreo urmă și nu afectează natura.
Toate produsele sunt sigure pentru reciful de corali și nu conțin chimicale precum oxybenzone sau octinoxate (perturbatori endocrini sau alergeni).
Tehnologia lor patentată cu oxid de zinc face ca produsele să fie mai eficiente decât alte protecții solare standard cu minerale, iar EcoSun Complex este o formulă puternic antioxidantă inclusă în toate produsele Soleil Toujours. Tehnologia Active Environmental Defense amplifică proprietățile antioxidante cu până la 200% și protejează împotriva poluării, luminii albastre și a radicalilor liberi induși de radiații.
Produsele nu conțin parabeni, oxybenzone, octinoxate, retinyl palmitate, propylene glycol, sodium lauryl sulfate, petrolatum, parfumuri sau pigmenți sintetici, nanoparticule, ingrediente de origine animală.
Soleil Toujours este un brand sigur pentru reciful de corali, netestat pe animale, Non-Nano, fără gluten, vegan și hipoalergenic.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot