Tinted
RMS Beauty

Tinted "Un" Powder

Estetica RMS Beauty "less is more" preia frâiele, mai ales când vine vorba despre această pudră ultra-fină, pentru acoperire, care reflectă lumina.
Are o ușoară culoare care ascunde porii, catifelează pielea și absoarbe sebumul.
Disponibilă în trei nuanțe, Tinted "Un" Powder funcționează sinergic cu "Un" Cover-up de la RMS Beauty, și împreună formează o a doua piele mătăsoasă, oferind doar atâta acoperire cât este necesar.

162 lei
cu TVA
Color
  • 0-1
  • 0-1
  • 23
  • 34
Cantitate

Estetica RMS Beauty "less is more" preia frâiele, mai ales când vine vorba despre această pudră ultra-fină, pentru acoperire, care reflectă lumina.
Are o ușoară culoare care ascunde porii, catifelează pielea și absoarbe sebumul.
Disponibilă în trei nuanțe, Tinted "Un" Powder funcționează sinergic cu "Un" Cover-up de la RMS Beauty, și împreună formează o a doua piele mătăsoasă, oferind doar atâta acoperire cât este necesar.

0-1 (pentru tenul foarte deschis spre deschis): se potrivește cu nuanțele 00 & 11 de “un”cover-up.
2-3 (pentru tenul mediu-deschis spre mediu): se potrivește cu nuanțele 22 & 33 de “un”cover-up.
3-4 (pentru tenul mediu spre bronzat): se potrivește cu nuanțele 33 & 44 de “un”cover-up.

PENTRU: Toate tipurile de piele
BENEFICII: Se potrivește cu orice ton de piele și nu lasă urme albe.

Funcționează sinergic cu "Un" Cover-up de la RMS Beauty, și împreună formează o a doua piele mătăsoasă.
Aplică o cantitate mică în zona T sau oriunde pielea are tendința să fie mai uleioasă.
Pentru a micșora strălucirea, aplică ușor cu un burete sau o pensulă, concentrându-te pe zona T.
Este preferabil să folosești buretele inclus, pentru o aplicare mai controlată, deoarece bureții nu permit să se acumuleze multă pudră pe piele.

Acest produs previne, de fapt, ca strălucirea să iasă la suprafață peste zi, și are un aspect mat, fără să încarce sau să se adune.
Este perfectă pentru un look umed controlat sau pentru unul mat, dacă primul nu îți place.

ROSE-MARIE’S TOP TIP
Pudra rms beauty “un” powder se potrivește cu orice ton de piele.
Folosește-l cu "un" Cover-up pentru a crea o a doua piele mătăsoasă.

Silica, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Un munte de timp, energie și resurse au fost folosite pentru a face cercetări și a dezvolta o linie de produse de make-up care nu numai că îți accentuează frumusețea, dar te și protejează de potențialele pericole ale ingredientelor sintetice cunoscute.
RMS sunt inițialele pentru Rose-Marie Swift, creatoarea acestei linii de cosmetice, un make-up artist renumit care a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.
Munca sa a apărut în Vogue (Franța, Italia, America, Japonia, China), W, Harper's Bazaar, I.D., Self Service, V, Allure, Glamour, și Interview, precum și în reclame pentru Calvin Klein, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Thierry Mugler, și Victoria's Secret.
A machiat unele dintre cele mai faimoase și frumoase fețe din lume, precum Gisele Bundchen, Zoe Saldana, Miranda Kerr, Tilda Swinton, sau artiste precum Cindy Sherman.
Lista impresionantă de fotografi de fashion cu care a colaborat include, printre mulți alții, pe Mario Sorrenti, Mert Alas & Marcus Piggott, Glen Luchford, Hedi Slimane, Peter Lindbergh, David Simms, Annie Leibovitz, Arthur Elgort, și Patrick Demarchelier.
După ce a început să sufere de câteva probleme de sănătate serioase, Rose-Marie și-a dat seama, în timpul procesului de vindecare, că o parte dintre chimicalele toxice și metalele grele din sistemul său se regăseau și în produsele de frumusețe din zilele noastre, pe care le folosim zilnic.
După cercetări amănunțite, a creat acest brand cu produse curate, primul de acest fel, pentru a ajuta și alte femei să-și ceară dreptul la o frumusețe sănătoasă și curată.
Produsele RMS Beauty conțin ingrediente raw, organice și sigure pentru consum, aflate în starea lor naturală, permițând calităților lor vii și vindecătoare să pătrundă și să învioreze pielea.
De asemenea, au fost extrem de atenți în folosirea minimă a căldurii în timpul procesului de producție, pentru a păstra nutrienții și proprietățile vindecătoare în viață.
Produsele RMS Beauty nu conțin chimicale dăunătoare, conservanți sintetici, parabeni, sulfați, ftalați, silicon, talc, petrolatum și polyethylene/PEG, vitamine sintetice, ingrediente modificate genetic, soia, gluten și nu sunt testate pe animale.
De asemenea, sunt hipoalergenice și noncomedogenice.
Fiecare ingredient din produsele RMS Beauty este atent selecționat pentru a lega un dialog cu pielea.
Atenția lor pentru sănătate și frumusețe merge mult mai departe, până la planeta care ne-a furnizat toate aceste ingrediente vindecătoare.
Ambalajele RMS Beauty sunt minimale, reciclabile sau reutilizabile.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot