Luminizer X Quad
RMS Beauty

Luminizer X Quad

Paleta RMS Luminizer X Quad este o reinterpretare a produsului lor cult, clasicul living luminizer.
Această paletă naturală conține patru iluminatoare cu impact mare, care pot fi purtate singure, combinate pentru o strălucire personalizată sau amestecate cu un alt produs, pentru o super luminozitate.

206 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Paleta RMS Luminizer X Quad este o reinterpretare a produsului lor cult, clasicul living luminizer.
Această paletă naturală conține patru iluminatoare cu impact mare, care pot fi purtate singure, combinate pentru o strălucire personalizată sau amestecate cu un alt produs, pentru o super luminozitate.
Optați pentru versiunea întreagă a produsului(4,8g) sau varianta mini (2,4g).

PALETA INCLUDE:
LUMINIZER X: o versiune Xtremă a living luminizer
LUMINIZER NUDE: un nude cald și subtil
CHAMPAGNE ROSÉ: o nuanță de șampanie roz caldă
CHAMPAGNE FIZZ: o strălucire elegantă și diafană

PENTRU: toate tipurile de ten, inclusiv cel uscat, matur, sensibil, predispus la acnee, mixt sau normal
BENEFICII: RMS Beauty luminizers amplifică tinerețea naturală a pielii, fără a fi lipicioase, grase sau sclipicioase.

Combină nuanțele pentru o strălucire personalizată sau poartă-le singure pentru a ilumina pomeții, colțurile interioare ale ochilor sau arcul lui Cupidon.
Pentru un plus de strălucire, aplică-le pe pleoape sau buze.

Este imposibil să te decizi ce nuanță de RMS Luminizer vrei să încerci?
Paleta RMS Luminizer X Quad este o reinterpretare a RMS Living luminizer și include 4 iluminatoare care pot fi purtate individual sau combinate pentru o strălucire personalizată.
Este total versatilă și datorită paletei de nuanțe disponibile, poate fi utilizată de-a lungul întregului an, chiar și în acele zile de vară când pielea ta este mai bronzată.
Se potrivește cu toate tonurile și tipurile de piele și oferă o strălucire fără efort.

LUMINIZER X: *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d'abeille), Mica, Tocopherol (non-GMO), *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Silica, Tin Oxide.

LUMINIZER NUDE: *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d'abeille), Mica, Tocopherol (non-GMO), *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Red 6 Lake (CI 15850).

CHAMPAGNE ROSÉ: *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d’abeille), Mica, Tocopherol (non-GMO), *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Silica, Tin Oxide.

CHAMPAGNE FIZZ: *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Calcium Aluminum Borosilicate, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d’abeille), Silica, Tocopherol (non-GMO), *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tin Oxide. Shades May Contain [+/-]: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499)

*CERTIFIED ORGANIC

Un munte de timp, energie și resurse au fost folosite pentru a face cercetări și a dezvolta o linie de produse de make-up care nu numai că îți accentuează frumusețea, dar te și protejează de potențialele pericole ale ingredientelor sintetice cunoscute.
RMS sunt inițialele pentru Rose-Marie Swift, creatoarea acestei linii de cosmetice, un make-up artist renumit care a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.
Munca sa a apărut în Vogue (Franța, Italia, America, Japonia, China), W, Harper's Bazaar, I.D., Self Service, V, Allure, Glamour, și Interview, precum și în reclame pentru Calvin Klein, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Thierry Mugler, și Victoria's Secret.
A machiat unele dintre cele mai faimoase și frumoase fețe din lume, precum Gisele Bundchen, Zoe Saldana, Miranda Kerr, Tilda Swinton, sau artiste precum Cindy Sherman.
Lista impresionantă de fotografi de fashion cu care a colaborat include, printre mulți alții, pe Mario Sorrenti, Mert Alas & Marcus Piggott, Glen Luchford, Hedi Slimane, Peter Lindbergh, David Simms, Annie Leibovitz, Arthur Elgort, și Patrick Demarchelier.
După ce a început să sufere de câteva probleme de sănătate serioase, Rose-Marie și-a dat seama, în timpul procesului de vindecare, că o parte dintre chimicalele toxice și metalele grele din sistemul său se regăseau și în produsele de frumusețe din zilele noastre, pe care le folosim zilnic.
După cercetări amănunțite, a creat acest brand cu produse curate, primul de acest fel, pentru a ajuta și alte femei să-și ceară dreptul la o frumusețe sănătoasă și curată.
Produsele RMS Beauty conțin ingrediente raw, organice și sigure pentru consum, aflate în starea lor naturală, permițând calităților lor vii și vindecătoare să pătrundă și să învioreze pielea.
De asemenea, au fost extrem de atenți în folosirea minimă a căldurii în timpul procesului de producție, pentru a păstra nutrienții și proprietățile vindecătoare în viață.
Produsele RMS Beauty nu conțin chimicale dăunătoare, conservanți sintetici, parabeni, sulfați, ftalați, silicon, talc, petrolatum și polyethylene/PEG, vitamine sintetice, ingrediente modificate genetic, soia, gluten și nu sunt testate pe animale.
De asemenea, sunt hipoalergenice și noncomedogenice.
Fiecare ingredient din produsele RMS Beauty este atent selecționat pentru a lega un dialog cu pielea.
Atenția lor pentru sănătate și frumusețe merge mult mai departe, până la planeta care ne-a furnizat toate aceste ingrediente vindecătoare.
Ambalajele RMS Beauty sunt minimale, reciclabile sau reutilizabile.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot