Living Glow Face&Body Powder
RMS Beauty

Living Glow Face&Body Powder

RMS Living Glow Face & Body Powder este o pudră superfină și delicată cu pigmenți iluminatori, care se confundă cu pielea și care creează un aspect desăvârșit din cap până-n picioare, oferind strălucire solară pentru a-ți pune în valoare trăsăturile favorite.
Folosește această pudră sclipitoare, care reflectă lumina, pentru a evidenția trăsăturile preferate și toate locurile în care vrei să strălucești.

188 lei
cu TVA
Color
  • Glow
  • Glow
Cantitate

RMS Living Glow Face & Body Powder este o pudră superfină și delicată cu pigmenți iluminatori, care se confundă cu pielea și care creează un aspect desăvârșit din cap până-n picioare, oferind strălucire solară pentru a-ți pune în valoare trăsăturile favorite.
Folosește această pudră sclipitoare, care reflectă lumina, pentru a evidenția trăsăturile preferate și toate locurile în care vrei să strălucești.

PENTRU: toate tipurile și tonurile de piele.
BENEFICII: făcută din cele mai pure ingrediente, pentru a te răsfăța cu acest produs luxuriant oriunde vrei să strălucești.

Pentru cele mai bune rezultate, folosește discheta inclusă sau pensula retractabilă rms living glow face&body pentru a aplica produsul pe față, picioare, brațe, umeri, decolteu și claviculă, pentru un efect diafan.

Nu este de mirare că acest produs se numește “Living”.
Îți învăluie fața și întregul corp cu această sclipire frumoasă, discretă, care practic trăiește alături de pielea ta, amplificându-i strălucirea din interior, fără a acoperi pielea într-o peliculă strălucitoare.
Strălucirea văratică perfectă într-un borcănaș.
Folosește-o cu grijă, s-ar putea să eclipsezi pe toată lumea!

ROSE-MARIE’S TOP TIP

Pune în evidență și dezvăluie cea mai bună piele a ta cu această pudră strălucitoare cu nuanțe aurii superbe.
Finalizează-ți rutina de make-up cu o presărare pe față și corp.
Iluminează toate zonele înalte pe care dorești să le pui în evidență, precum fața, claviculele și umerii, sau aplică cu o mișcare de-a lungul fiecărui picior pentru a alungi și a avea o strălucire solară din cap până în picioare, zi și noapte.

Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (vegetable), **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Propanediol, Pentylene Glycol, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499)

* CERTIFIED ORGANIC
** WILDCRAFTED

Un munte de timp, energie și resurse au fost folosite pentru a face cercetări și a dezvolta o linie de produse de make-up care nu numai că îți accentuează frumusețea, dar te și protejează de potențialele pericole ale ingredientelor sintetice cunoscute.
RMS sunt inițialele pentru Rose-Marie Swift, creatoarea acestei linii de cosmetice, un make-up artist renumit care a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.
Munca sa a apărut în Vogue (Franța, Italia, America, Japonia, China), W, Harper's Bazaar, I.D., Self Service, V, Allure, Glamour, și Interview, precum și în reclame pentru Calvin Klein, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Thierry Mugler, și Victoria's Secret.
A machiat unele dintre cele mai faimoase și frumoase fețe din lume, precum Gisele Bundchen, Zoe Saldana, Miranda Kerr, Tilda Swinton, sau artiste precum Cindy Sherman.
Lista impresionantă de fotografi de fashion cu care a colaborat include, printre mulți alții, pe Mario Sorrenti, Mert Alas & Marcus Piggott, Glen Luchford, Hedi Slimane, Peter Lindbergh, David Simms, Annie Leibovitz, Arthur Elgort, și Patrick Demarchelier.
După ce a început să sufere de câteva probleme de sănătate serioase, Rose-Marie și-a dat seama, în timpul procesului de vindecare, că o parte dintre chimicalele toxice și metalele grele din sistemul său se regăseau și în produsele de frumusețe din zilele noastre, pe care le folosim zilnic.
După cercetări amănunțite, a creat acest brand cu produse curate, primul de acest fel, pentru a ajuta și alte femei să-și ceară dreptul la o frumusețe sănătoasă și curată.
Produsele RMS Beauty conțin ingrediente raw, organice și sigure pentru consum, aflate în starea lor naturală, permițând calităților lor vii și vindecătoare să pătrundă și să învioreze pielea.
De asemenea, au fost extrem de atenți în folosirea minimă a căldurii în timpul procesului de producție, pentru a păstra nutrienții și proprietățile vindecătoare în viață.
Produsele RMS Beauty nu conțin chimicale dăunătoare, conservanți sintetici, parabeni, sulfați, ftalați, silicon, talc, petrolatum și polyethylene/PEG, vitamine sintetice, ingrediente modificate genetic, soia, gluten și nu sunt testate pe animale.
De asemenea, sunt hipoalergenice și noncomedogenice.
Fiecare ingredient din produsele RMS Beauty este atent selecționat pentru a lega un dialog cu pielea.
Atenția lor pentru sănătate și frumusețe merge mult mai departe, până la planeta care ne-a furnizat toate aceste ingrediente vindecătoare.
Ambalajele RMS Beauty sunt minimale, reciclabile sau reutilizabile.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot