Day2Night Skin Beauty Duo
RMS Beauty

Day2Night Skin Beauty Duo

Un duo puternic de produse esențiale pentru frumusețeas pielii care hrănesc zi și noapte pentru o piele moale, suplă și un ten care străluceste.

310 lei
cu TVA
Cantitate

Un duo puternic de produse esențiale pentru frumusețea pielii care hrănesc zi și noapte pentru o piele moale, suplă și un ten care străluceste.
Duo conține: Beauty Oil mini (15ml) Kakadu Evening Beauty Elixir (dimensiune completă, 15ml)

RMS Beauty Oil este un ulei de frumusețe pur, simplu și organic, așa cum ar trebui să fie uleiurile de înfrumusețare.
Această formulă puternică este echilibrul perfect între piele și ulei, oferind strălucire și protecție antioxidantă.
Acest ulei natural multifuncțional ușor, dar foarte concentrat, conține uleiuri exotice de cea mai bună calitate, cum ar fi:
BURITI OIL, bogat în vitamine, care oferă o protecție antioxidantă super-puternică, care s-a descoperit recent că filtrează și absoarbe razele UV cauzatoare de cancer de la soare.
JOJOBA OIL, bogat în antioxidanți, care se absoarbe rapid în piele pentru a hrăni și hidrata.
ROSEHIP OIL care este ambalat cu produse esențiale pentru frumusețea pielii, cum ar fi vitaminele, antioxidanții și acizii grași esențiali, care ajută la întărirea și strălucirea pielii, lăsând-o în același timp suplă și moale.
RMS ADAPTOGENIC HERBAL BLEND pentru echilibrarea tuturor tipurilor de piele.
Formula puternică și netoxică este sinergia perfectă între piele și ulei, oferind strălucirea finală.
Utilizați ca parte a regimului de îngrijire a pielii de dimineață și de seară, masând câteva picături pe pielea curată.

RMS Kakadu Evening Beauty Elixir îți hrănește pielea peste noapte, astfel încât să te trezești simțindu-te întinerit și strălucitor.
Acest ulei facial conține un amestec puternic de uleiuri rafinate și substanțe botanice supraîncărcate, inclusiv KAKADU PLUM, care este una dintre cele mai naturale și stabilizate forme de VITAMINĂ C și o sursă excelentă de antioxidanți care ajută la luminarea, restabilirea și reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor.
De asemenea, conține COQ10, care este un compus energizant pentru piele, care ajută la protejarea și îmbunătățirea aspectului pielii obosite, cauzate de poluanții de zi cu zi, și RMS ADAPTOGENIC HERBAL BLEND, un produs special selectat manual de Rose-Marie, amestecul lor propriu de 9 plante adaptogene care oferă multe beneficii puternice pentru piele care calmează, înmoaie și hidratează.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv uscată, matură, sensibilă, predispusă la pete, combinată și normală
PREOCUPARE: piele uscată, sensibilă, deshidratată, cu tendințe acneice, riduri, linii fine, anti-îmbătrânire, mat, hiperpigmentare, pete maronii

BEAUTY OIL
Această formulă puternică este echilibrul perfect între piele și ulei, oferind absorbția finală și strălucirea care îmbunătățește umiditatea pentru pielea suplă și un ten care strălucește.
Aplicați 3-4 picături pe pielea curată și umedă ca parte a regimului de îngrijire a pielii de dimineață și / sau de seară.
Masați pe față, gât și piept cu mișcări blânde, circulare

KAKADU EVENING BEAUTY ELIXIR
Fiecare picătură din acest elixir întineritor este plină de antioxidanți și vitamine, formulată pentru a lumina și restabili, și pentru a oferi pielii tale tot ce are nevoie pentru a-și trezi cea mai frumoasă.
Aplicați 3-4 picături seara pe pielea curată și uscată.
Folosind o mișcare circulară, masează pe față și pe gât.
Aplicați ușor în jurul ochilor.
Pentru cele mai bune rezultate, utilizați în fiecare noapte.

RMS BEAUTY OIL
Nu am fost niciodată mai încântați de rezultatele obținute de un ulei facial.
Mirosul este divin și vă hrănește profund pielea.
Ne place să aplicăm acest produs după ce ne-am pregătit pielea cu Hydrating Accelerator de la Josh Rosebrook.
Aplicați-l deasupra altor produse crema sau folosiți-l individual.
De asemenea, puteți utiliza un instrument Gua-Sha și vă puteți face un masaj facial, pentru a ridica și diminua ridurile și liniile fine.
Acest amestec exotic de uleiuri va elimina liniile fine, fără a vă înfunda porii.
ROSE-MARIE’S TOP TIP :
„Funcționează frumos pentru a pregăti pielea înainte de aplicarea machiajului”.

KAKADU EVENING BEAUTY ELIXIR
Acesta este un adevărat elixir botanic care vă va transforma pielea.
Prunul Kakadu este o sursă minunată de vitamina C care va lumina pielea în timp ce reduce deteriorarea colagenului celulelor.
Vă ajută să încetiniți procesul de îmbătrânire.
Este, de asemenea, minunat pentru persoanele care suferă de acnee sau alte afecțiuni ale pielii, datorită concentrației ridicate de antioxidanți. Practic, Kakadu Plum rivalizează cu tradiționala Vitamina C creată în laborator, îmbunătățind jocul de îngrijire a pielii în beneficiul dumneavoastră. ROSE-MARIE’S TOP TIP :
Acesta este cu adevărat un somn de frumusețe într-o sticlă!
Superfruit Kakadu Prune este o sursă incredibilă de antioxidanți, iar vitamina C este adevărata câștigătoare cu CoQ10 adăugat.
Aplicați în fiecare seară, pe față și pe gât.

BEAUTY OIL: *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Tocopherol (non-GMO), *Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, *Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil, *Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, *Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract, *Hypericum Perforatum (St. John’s Wort) Flower Extract, *Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, *Hemidesmus Indicus (Country Sarsaparilla) Root Powder, *Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extract, *Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, *Olea Europaea (Olive) Leaf Extract. *CERTIFIED ORGANIC **WILDCRAFTED KAKADU BEAUTY EVENING ELIXIR: *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Seed Oil, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Tocopherol (non-GMO), *Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil, Ubiquinone (CoQ10), *Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, *Hypericum Perforatum (St. John’s Wart) Flower Extract, *Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract, *Hemidesmus Indicus (Country Sarsaparilla) Root Powder, *Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, *Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extract, *Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, *Olea Europaea (Olive) Leaf Extract
* ORGANIC CERTIFICAT
* * WILDCRAFTED

Un munte de timp, energie și resurse au fost folosite pentru a face cercetări și a dezvolta o linie de produse de make-up care nu numai că îți accentuează frumusețea, dar te și protejează de potențialele pericole ale ingredientelor sintetice cunoscute.
RMS sunt inițialele pentru Rose-Marie Swift, creatoarea acestei linii de cosmetice, un make-up artist renumit care a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.
Munca sa a apărut în Vogue (Franța, Italia, America, Japonia, China), W, Harper's Bazaar, I.D., Self Service, V, Allure, Glamour, și Interview, precum și în reclame pentru Calvin Klein, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Thierry Mugler, și Victoria's Secret.
A machiat unele dintre cele mai faimoase și frumoase fețe din lume, precum Gisele Bundchen, Zoe Saldana, Miranda Kerr, Tilda Swinton, sau artiste precum Cindy Sherman.
Lista impresionantă de fotografi de fashion cu care a colaborat include, printre mulți alții, pe Mario Sorrenti, Mert Alas & Marcus Piggott, Glen Luchford, Hedi Slimane, Peter Lindbergh, David Simms, Annie Leibovitz, Arthur Elgort, și Patrick Demarchelier.
După ce a început să sufere de câteva probleme de sănătate serioase, Rose-Marie și-a dat seama, în timpul procesului de vindecare, că o parte dintre chimicalele toxice și metalele grele din sistemul său se regăseau și în produsele de frumusețe din zilele noastre, pe care le folosim zilnic.
După cercetări amănunțite, a creat acest brand cu produse curate, primul de acest fel, pentru a ajuta și alte femei să-și ceară dreptul la o frumusețe sănătoasă și curată.
Produsele RMS Beauty conțin ingrediente raw, organice și sigure pentru consum, aflate în starea lor naturală, permițând calităților lor vii și vindecătoare să pătrundă și să învioreze pielea.
De asemenea, au fost extrem de atenți în folosirea minimă a căldurii în timpul procesului de producție, pentru a păstra nutrienții și proprietățile vindecătoare în viață.
Produsele RMS Beauty nu conțin chimicale dăunătoare, conservanți sintetici, parabeni, sulfați, ftalați, silicon, talc, petrolatum și polyethylene/PEG, vitamine sintetice, ingrediente modificate genetic, soia, gluten și nu sunt testate pe animale.
De asemenea, sunt hipoalergenice și noncomedogenice.
Fiecare ingredient din produsele RMS Beauty este atent selecționat pentru a lega un dialog cu pielea.
Atenția lor pentru sănătate și frumusețe merge mult mai departe, până la planeta care ne-a furnizat toate aceste ingrediente vindecătoare.
Ambalajele RMS Beauty sunt minimale, reciclabile sau reutilizabile.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot