Inner Glow Créme Pigment
Rituel De Fille

Inner Glow Créme Pigment

INNER GLOW CRÉME PIGMENT este un spectru de nuanțe multi-funcționale îndrăznețe și uimitor de volatile, care pot fi purtate pe oricare parte a feței.
Aplică pe pomeți drept blush sau pentru contur, pe buze sau pleoape pentru un aspect subtil, sau construiește pe ele pentru culori îndrăznețe.
Formula sa este super pigmentată și lasă un aspect final umed și mat.

142 lei
cu TVA
Color
 • Rapture
 • Rapture
 • Lovesick
 • Desire
 • Delirium
 • Lust
 • Frenzy
 • Euphoria
 • Intuition
 • Eros
 • Eclipse
Cantitate

INNER GLOW CRÉME PIGMENT este un spectru de nuanțe multi-funcționale îndrăznețe și uimitor de volatile, care pot fi purtate pe oricare parte a feței.
Aplică pe pomeți drept blush sau pentru contur, pe buze sau pleoape pentru un aspect subtil, sau construiește pe ele pentru culori îndrăznețe.
Formula sa este super pigmentată și lasă un aspect final umed și mat.
INNER GLOW CRÉME PIGMENT pot fi folosit, de asemenea, împreună cu alte produse RITUEL DE FILLE pentru a crea noi culori: combină-le, amestecă împreună cu FORBIDDEN LIPSTICK sau ENCHANTED LIP SHEER, sau adaugă profunzime și o atingere finală glossy peste ASH AND EMBER EYE SOOT.
Fiecare culoare vine într-un recipient de un negru intens, invitând la experimentări artistice cu vârful degetelor, bureților sau pensulelor.

Rapture: Rozul zilelor reci de iarnă petrecute afară. Lovesick: O nuanță roz inocentă.

Delirium: O nuanță care face cât o experiență neobișnuită, culoarea nectarinei coapte cu accente aurii, într-o formulă subtilă.

Desire: Un mov distinctiv.

Frenzy: Un vișiniu luminos care conține sclipiri subtile.

Lust: Cele mai bogate nuanțe de roz pentru a crea îmbujorarea perfectă.
Modul în care îl aplici determină cât de curajos e, de la un aspect subtil la un apus vibrant.

Eros: Un bej cu accente rozalii, care poate fi purtat drept blush sau pentru contur, și care funcționează perfect și pe buze sau pleoape.

Euphoria: O nuanță de culoarea mahonului prăfuit care creează umbre bogate și realistice.
Această culoare este uimitoare pe oricare parte a feței, dar modul nostru preferat de a o folosi este drept contur pentru tonuri mai închise de piele.

Intuition: Un gri delicat, cu accent de mov, perfect pentru a crea umbre realistice și subtile.
Această culoare este uimitoare pe oricare parte a feței, dar modul nostru preferat de a o folosi este drept contur pentru tonuri deschise de piele.

Eclipse: Este un blush negru, produs pentru contur, fard de pleoape cremos și ruj, toate într-o singură nuanță remarcabilă.
Aplicat lejer, apare drept mov prună, împrumutând tonuri reci obrajilor, buzelor sau ochilor.
Cu cât e mărită intensitatea aplicării, cu atât umbrele se adâncesc, construind un negru bogat, dimensional.
Titrat drept „anti-highlight” sau „anti-highlighter” în presă, Eclipse este o creație cu adevărat unică.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea matură, sensibilă, uscată, predispusă la acnee, grasă.

Blushul Rituel de Fille se aplică perfect cu degetele, în special prin tamponarea blândă a pomeților.
Acest blush cremos poate fi aplicat, de asemenea, cu o pensulă mare (din păr artificial), prin întinderi delicate în zona obrajilor.

THE INNER GLOW CRÉME PIGMENT este un produs multi-funcțional briliant, care va oferi culori incredibile pomeților, buzelor și ochilor tăi.
Privite în recipient, culorile pot părea puțin intimidante, însă la aplicare oferă pielii cele mai incredibile nuanțe. Folosește-le drept blush sau pentru trasarea conturului, ori drept fard de pleoape.
Au o cantitate considerabilă de pigment, și lasă un aspect final umed și mat.
O cantitate mică este suficientă pentru un rezultat notabil.
Le poți folosi în combinație cu alte produse de make-up cremoase sau poți să le aplici peste unele tip pudră, fără să-ți compromiți machiajul.
Sunt mai puțin umede decât alte produse cremoase și nici nu se simte când sunt aplicate, datorită formulei lor super ușoare și hrănitoare.

Rapture, Lovesick, Delirium, Desire, Frenzy și Lust funcționează perfect atât pentru pomeți, cât și pentru buze.

Eros, Intuition și Euphoria pot fi folosite cu ușurință pentru trasarea conturului sau pe pleoape. 

Eclipse (anti-highlighterul), așa cum îl numește Rituel de Fille) este o nuanță fluidă de negru care poate fi folosită drept contur de buze sau peste produsele de make-up pentru ochi, pentru o pleoapă glossy.
Pentru un look mai dramatic, poate fi folosită pentru a trasa contul buzelor sau pentru a adăuga profunzime nuanței rujului tău.
Tot ceea ce îți trebuie pentru a face ca acest produs avangardist să funcționeze este puțină imaginație, iar de acolo posibilitățile sunt nesfârșite.

THE INNER GLOW CRÉME PIGMENT is your brilliant multitasker product that is here to deliver amazing color to your cheeks, lips and eyes.
In the pan, the color looks a little bit intimidating, but when blended, they deliver the most incredible flush of color.
Use them as a blush or bronzer/contour or eyeshadow.
They have an incredible amount of pigment that has a dewy matte finish on your skin and a little bit of this product goes a long way.
You can freely use them in conjunction with other crème based makeup products or on top of powder products, without compromising your make-up.
They are less dewy than other creme-based products and they feel like you applied nothing on your face, due to the super lightweight and nourishing formula.

Rapture, Lovesick, Delirium, Desire, Frenzy and Lust are gorgeous for both your cheeks and lips. Eros, Intuition and Euphoria can totally be used as contour shades or on eyelids.
The Eclipse shade (your anti-highlighter, as Rituel de Fille calls it) is a super versatile black sheer shade that can be used as a lip liner or used on top of your eye products for a glossy lid.
For a darker look, you can use it as a contour shade or on your lips to deepen your lipstick shade.
All you need in order to make this avant-garde product work is a little bit of imagination and the possibilities are endless.

Rituel De Fille un brand new age de make-up curat din SUA.
A fost fondat de trei surori care s-au inspirat din latura magică a ingredientelor naturale și din puterea ritualică și ceremonială a pigmenților, fiecare dintre cele trei aducând o viziune unică asupra culorilor și imaginarului Rituel De Fille.
Fiecare culoare Rituel De Fille este obsesiv concepută in-house de surorile Ramos, pentru a întâlni întocmai standardele noastre.
Fiecare formulă conține pigmenți atent selecționați, ulei și ceară, și dezvoltă culorile de la bază, pentru a conține cât mai puține ingrediente posibile.
Atenția la detalii creează culori intense cu texturi opulente.
Toate produsele Rituel De Fille sunt complet naturale și artizanale, și nu conțin parabeni, ftalati, vopseluri și parfumuri sintetice.
O mare parte dintre produsele lor conțin ceară de albine, lanolină sau carmin, alături de ingredientele minerale sau botanice.
Cu toate acestea, The Alchemist Highlight Intensifier și alte câteva produse din linia Ash and Ember Eye Soot sunt concepute fără ingrediente de proveniență animală: Seven Sisters, Obisdian, Love Spell, Golden Age, Cultist și Sigil.
Toate produsele Rituel De Fille sunt fără gluten și producția lor se face în unitatea proprie, ceea ce elimină riscul contaminării.
De asemenea, acestea nu conțin parfumuri sintetice și aroma plăcută a multora dintre produsele lor provine de la uleiul natural de levănțică sau de tămâie, precum și de la ceara de albine nerafinată.
Totuși, produsele din linia Ash and Ember Eye Soot nu au nici un parfum, deși o parte dintre ingredientele naturale conținute de ele au un miros ușor, prin urmare vei observa poate o variație olfactivă între nuanțe, în funcție de diferențele din amestecurile de pigmenți naturali.
Produsele Rituel De Fille sunt certificate Leaping Bunny și de PETA, ceea ce confirmă faptul că nu sunt niciodată testate pe animale, că nu subcontractează testarea pe animale și că utilizează doar materii prime provenite de la companii care de asemenea lucrează 100% fără testarea pe animale.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot