Color Nectar Pigment Balm
Rituel De Fille

Color Nectar Pigment Balm

Color Nectar Pigment Balm este o gamă de nuanțe perfect translucide, dar uimitor de vibrante, inspirate de flori dulci înflorite, de momeală sălbatică a polenizatorilor, de miere strălucitoare și de zumzetul stupului.

117 lei
cu TVA
Color
  • Bee Sting
  • Bee Sting
  • Glasswing
  • Bloodflower
Cantitate

Color Nectar Pigment Balm este o gamă de nuanțe perfect translucide, dar uimitor de vibrante, inspirate de flori dulci înflorite, de momeală sălbatică a polenizatorilor, de miere strălucitoare și de zumzetul stupului.
Acestea sunt formule emoliente cu o textură și un finisaj irezistibil de jeleu.
Color Nectar Pigment Balm este o pată de culoare multifuncțională, adaptabilă pentru orice zonă a feței!
Întotdeauna vibrant, hidratant, amestecabil și ușor de aplicat.
Aceste balsamuri de față vin în culori translucide și oferă o nuanță de acuarelă.

Bee Sting: rozul unui obraz proaspăt ciupit.
Finisaj: translucid

Glasswing: jeleu de struguri.
Finisaj: machiaj fuchsia translucid

Bloodflower: glazură de machiaj roșu cireș.
Finisaj: translucid

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv matură, sensibilă, uscată, predispuse la acnee, cu tendințe de îngrășare.

O pată de culoare multifuncțională, pe care o puteți purta peste tot!
Fiecare nuanță poate fi purtată oriunde sunteți inspirat să o aplicați: buze, ochi și obraji.
Crearea aspectului este intuitivă și extrem de ușoară.
Aplicați cu vârful degetelor, bureției sau pensulă densă.
Acestea creează cel mai uimitor vitraliu sau efect de machiaj asemănător cu o acuarelă.
Textura lor bogată și emolientă conferă o nuanță pură, care poate crea o vibrație incredibilă.
La fel ca în cazul oricărui produs, vă recomandăm să atingeți pentru a crește vibrația și să glisați pentru a o reduce.

Care este diferența dintre Color Nectar Pigment Balm și Inner Glow Crème Pigment?

Gândiți-vă la Color Nectar Pigment Balm că la sora mai mică a Inner Glow Crème Pigment.
Balsamurile Color Nectar Pigment sunt extrem de strălucitoare, create în culori drăguțe, cu un finisaj de jeleu.
Mai puțin pigmentate față de Inner Glow Pigment, se pot folosi pe orice zonă a feței, iar intensitatea culorii se poate construi prin aplicări repetate. Sunt perfecte pentru a crea efecte pure și vin într-o casetă compactă, mai mică, cu ambalajul tipic cu praf de stele.
Este perfectă pentru a vă păstra întotdeauna în buzunare sau în pungi.

BEE STING: Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Silica (Silicon Dioxide), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lanolin USP, Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cera Alba (Beeswax), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopherol (Non-GMO Soy Derived)

BLOODFLOWER: Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Silica (Silicon Dioxide), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Bixa Orellana (Annatto), Lanolin USP, Carmine (CI 75470), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cera Alba (Beeswax), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopherol (Non-GMO Soy Derived)

GLASSWING: Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Silica (Silicon Dioxide), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lanolin USP, Carmine (CI 75470), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cera Alba (Beeswax), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopherol (Non-GMO Soy Derived)

Rituel De Fille un brand new age de make-up curat din SUA.
A fost fondat de trei surori care s-au inspirat din latura magică a ingredientelor naturale și din puterea ritualică și ceremonială a pigmenților, fiecare dintre cele trei aducând o viziune unică asupra culorilor și imaginarului Rituel De Fille.
Fiecare culoare Rituel De Fille este obsesiv concepută in-house de surorile Ramos, pentru a întâlni întocmai standardele noastre.
Fiecare formulă conține pigmenți atent selecționați, ulei și ceară, și dezvoltă culorile de la bază, pentru a conține cât mai puține ingrediente posibile.
Atenția la detalii creează culori intense cu texturi opulente.
Toate produsele Rituel De Fille sunt complet naturale și artizanale, și nu conțin parabeni, ftalati, vopseluri și parfumuri sintetice.
O mare parte dintre produsele lor conțin ceară de albine, lanolină sau carmin, alături de ingredientele minerale sau botanice.
Cu toate acestea, The Alchemist Highlight Intensifier și alte câteva produse din linia Ash and Ember Eye Soot sunt concepute fără ingrediente de proveniență animală: Seven Sisters, Obisdian, Love Spell, Golden Age, Cultist și Sigil.
Toate produsele Rituel De Fille sunt fără gluten și producția lor se face în unitatea proprie, ceea ce elimină riscul contaminării.
De asemenea, acestea nu conțin parfumuri sintetice și aroma plăcută a multora dintre produsele lor provine de la uleiul natural de levănțică sau de tămâie, precum și de la ceara de albine nerafinată.
Totuși, produsele din linia Ash and Ember Eye Soot nu au nici un parfum, deși o parte dintre ingredientele naturale conținute de ele au un miros ușor, prin urmare vei observa poate o variație olfactivă între nuanțe, în funcție de diferențele din amestecurile de pigmenți naturali.
Produsele Rituel De Fille sunt certificate Leaping Bunny și de PETA, ceea ce confirmă faptul că nu sunt niciodată testate pe animale, că nu subcontractează testarea pe animale și că utilizează doar materii prime provenite de la companii care de asemenea lucrează 100% fără testarea pe animale.

Comentarii (0)