Shower Gel
Rahua

Shower Gel

Rahua Shower Gel oferă o modalitate simplă de a vă îmbunătăți ritualul zilnic cu o spumă bogată, liniștitoare, infuzată cu lavandă, eucalipt revigorant, vanilie dulce și Palo Santo. 

Produse noi
147 lei
cu TVA
Cantitate

Rahua Shower Gel oferă o modalitate simplă de a vă îmbunătăți ritualul zilnic cu o spumă bogată, liniștitoare, infuzată cu lavandă, eucalipt revigorant, vanilie dulce și Palo Santo.
Acest gel de baie conține uleiuri Sacha Inchi și Rahua, care sunt bogate în antioxidanți și acizi grași omega-3 și omega-9.
Această spumă de baie conține polifenoli anti-îmbătrânire care lasă pielea curată, hidratată și strălucitoare.
Este, de asemenea, minunat pentru spălarea mâinilor.

QUINOA:
Cunoscută de vechii incani drept „mama tuturor cerealelor”, acest superaliment fără gluten revitalizează pielea, promovează vindecarea și păstrarea umezelii și reduce semnele de oboseală.

RAHUA (UNGURAHUA):
Femeile amazoniene au depins timp de eoni de uleiul din această nucă pentru a-și îngriji și întări părul.
Fortifică firele slabe, deteriorate, hrănește și menține sănătatea foliculului de păr și a scalpului, iar moleculele sale super-fine împing pigmentarea culorii adânc în arborele părului, extinzând foarte mult rezistența culorii.
Conține Symbiotic® * Rahua.

HIBISCUS ORGANIC:
Aceste flori dramatice sunt împachetate cu antioxidanți cunoscuți ca antociani și alfa-hidroxi acizi (AHA), care ajută la exfolierea, controlul producției de ulei și încurajează pielea mai proaspătă, mai tânără și mai fină.

PALO SANTO:
Cunoscut ca „lemn sfânt” și apreciat de șamanii amazonieni încă din era incașă pentru proprietățile sale spirituale de purificare, esența acestui copac sălbatic este parfumul semnat al lui Rahua. Aroma sa sofisticată, de pământ, oferă o experiență de aromaterapie liniștitoare.

VANILIE ORGANICĂ:
Originară din Mesoamerica antică, acest fruct de orhidee oferă un parfum inconfundabil cald, dulce și o sursă puternică de polifenoli, care ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii și a părului.

LAVANDĂ:
Premiat în întreaga lume încă din cele mai vechi timpuri, parfumul afumat, pe bază de plante al acestei plante cu flori (al nostru este cultivat în Franța) calmează mintea și calmează simțurile.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: curăță în mod natural, polifenolii vegani ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii, antioxidanții crescuți în pădurea tropicală și omega ajută la reducerea daunelor provocate de radicalii liberi, hrănește și restabilește echilibrul pielii

MOD DE FOLOSIRE:
Masați pe pielea umedă, clătiți.

Această formulă naturală, compusă 100% din ingrediente derivate din plante, hrănește pielea și are un miros natural, revigorant și de lungă durată care vă va energiza simțurile.
Votat ca unul dintre cele mai bune geluri de duș “clean” ale anului de Vogue, Byrdie, Cosmopolitan și alții.

Aqua, Herbal Infusion of Hibiscus Sabdariffa Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, and Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Coco Betaine, Sodium Chloride (Sea salt), Olea Europaea (Olive) Fruit Extract*, Caprylic Acid, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Oenocarpus Bataua (Ungurahua) Oil, Sacha Inchi Oil (Plukenetia volubilis), Hydrolyzed Quinoa, Lavandula (Lavender) Officinalis Oil, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate (plant derived).

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)