Scalp Exfoliating Shampoo
Rahua

Scalp Exfoliating Shampoo

Acest șampon exfoliant elimină celulele moarte ale pielii care se acumulează pe scalp, în timp ce hrănește părul cu uleiurile speciale: Symbiotic® Rahua, Sacha Inchi și Morete.

212 lei
cu TVA
Cantitate

Acest șampon exfoliant elimină celulele moarte ale pielii care se acumulează pe scalp, în timp ce hrănește părul cu uleiurile speciale: Symbiotic® Rahua, Sacha Inchi și Morete.
Acest amestec revigorant de ingrediente pe bază de plante răsfață simțurile, extinzând în același timp regimul de îngrijire a pielii la nivelul scalpului, încurajând o microbiotă echilibrată și îmbunătățind calitatea optimă a părului.

RAHUA (UNGURAHUA):
Femeile amazoniene au depins timp de eoni de uleiul din această nucă pentru a-și îngriji și întări părul.
Fortifică firele slabe, deteriorate, hrănește și menține sănătatea foliculului de păr și a scalpului, iar moleculele sale super-fine împing pigmentarea culorii adânc în arborele părului, extinzând foarte mult rezistența culorii.
Conține Symbiotic® * Rahua.

SACHA INCHI:
O sursă alimentară de lungă durată în Amazon, aceste semințe sunt extrem de bogate în acizi grași omega-3 și antioxidanți, inclusiv vitaminele A și E. Uleiul Sacha Inchi acționează pentru a bloca umiditatea și starea părului și pentru a calma scalpul.
Conține Symbiotic® * sacha inchi.

ULEI DE MORETE:
Bogat în vitamine A, C și E, acizi grași esențiali, tocoferoli și carotenoizi - în special beta-caroten - uleiul din carnea acestui fruct amazonian protejează părul împotriva deteriorării razelor UVA. 
Conține Symbiotic® * Morete.

STAR ANISE ORGANIC:
Această sămânță veșnic verde oferă un parfum picant și proprietăți antimicrobiene care ajută la menținerea unui scalp sănătos.

FRUCTUL PASIUNII ORGANIC:
Vitamina C din acest fruct tropical ajută la reglarea echilibrului PH optim pentru păr și scalp, iar aroma sa exotică este incredibilă.

ZAHARURI ORGANICE DE MANGO:
Acest fruct tropical suculent oferă un parfum subtil, irezistibil exotic și conține zaharuri care ajută la legarea proteinelor din ulei de păr, maximizând hidratarea.

PENTRU: toate tipurile de păr și scalp
BENEFICII: purifică și exfoliază scalpul, îndepărtează celulele moarte ale pielii, îmbunătățește circulația scalpului, echilibrează microbiomul scalpului, curăță în profunzime șamponul, promovează o creștere sănătoasă a părului, hrănește părul de la rădăcină până la vârfuri pentru o strălucire îmbunătățită, aromaterapeutic
PREOCUPARE: scalp gras sau uscat / păr fin

MOD DE FOLOSIRE:
Aplicați pe părul complet umed, masați pe scalp cu o mișcare circulară, spumați și clătiți bine
Urmați cu balsamul dvs. preferat Rahua.
Finalizați cu o clătire rece pentru a stimula circulația sângelui, a netezi cuticula părului și a adăuga strălucire.

Și pielea scalpului are nevoie de exfoliere.
Acesta este un produs excepțional, care va curăța în profunzime, eliminând celulele pielii moarte, acumulate pe scalp.
Exfoliating Shampoo vă va îmbunătăți sănătatea scalpului, circulația și va echilibra microbiomul scalpului.
Acest șampon hrănește părul de la rădăcină până la vârfuri pentru o strălucire sporită.

Aqua, Herbal Infusion of Organic Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract and Organic Passiflora Incarnata Fruit Extract, Sodium Cocoyl Isethionate*, Coco Betaine*, Illicium Verum Fruit (Star Anise), Sodium Methyl Cocoyl Taurate*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Disodium Cocoyl Glutamate*, Sodium Chloride (Sea Salt), Vegetable Glycerin, Oenocarpus Bataua (Rahua, Ungurahua) Oil, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil, Sucrose, Hydrolyzed Quinoa Protein, Mauritia Flexuosa (Morete) Fruit Oil, Kaolinite (Rose Clay), Natural Aroma, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Lactic Acid*, Hydroxyethylcellulose*, Glycine*, Coco Caprylate*, Xanthan Gum*, L-argenine*, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)