Leave In Treatment Light
Rahua

Leave In Treatment Light

Dacă utilizați placa de îndreptat părul sau uscătorul, acestă formulă protejază împotriva căldurii și oferă un efect neted și ușor anti frizz.
Această soluție protejează șuvițele de instrumentele de uscare, oferind în același timp definiție.
Leave-In Treatment Light ajută părul să crească mai lung și mai gros prin prevenirea vârfurilor despicate.
Părul va fi sănătos și viguros, cu strălucire ridicată.

Produse noi
221 lei
cu TVA
Cantitate

Dacă utilizați placa de îndreptat părul sau uscătorul, acestă formulă protejază împotriva căldurii și oferă un efect neted și ușor anti frizz.
Această soluție protejează șuvițele de instrumentele de uscare, oferind în același timp definiție.
Leave-In Treatment Light ajută părul să crească mai lung și mai gros prin prevenirea vârfurilor despicate.
Părul va fi sănătos și viguros, cu strălucire ridicată.

RAHUA (UNGURAHUA):
Femeile amazoniene au depins timp de eoni de uleiul din această nucă pentru a-și îngriji și întări părul.
Fortifică firele slabe, deteriorate, hrănește și menține sănătatea foliculului de păr și a scalpului, iar moleculele sale super-fine împing pigmentarea culorii adânc în arborele părului, extinzând foarte mult rezistența culorii.
Conține Symbiotic® * Rahua.

YERBA MATE LEAF:
Planta din plante sud-americane ajută la restabilirea strălucirii și strălucirii părului, întărește și adaugă sărituri.

QUINOA ORGANICĂ:
Cunoscută de vechii incani drept „mama tuturor boabelor”, acest superaliment fără gluten revitalizează părul și promovează vindecarea și păstrarea umezelii.

FLOAREA SOARELUI ORGANICĂ:
Presat din semințe de floarea-soarelui, acest ulei este încărcat cu vitamina E și acid oleic, un hidratant natural care întărește și înmoaie părul, favorizează creșterea, elimină încrețirea și adaugă strălucire.

BUTTER DE SHEA:
Prețuit mult timp pentru calitățile sale medicinale și emoliente, acest extract din nuca unui copac african înmoaie părul frizzy și grosier, sigilează în umiditate pentru a proteja părul de a deveni uscat sau fragil și hidratează și echilibrează scalpul.

PENTRU: toate tipurile de par, păr creț
BENEFICII: protejează de căldură și despicare, formulă ușoară, previne vârfurile despicate, ajutând părul să crească mai mult și mai puternic, îmblânzește părul, crește strălucirea

MOD DE FOLOSIRE:
A se utiliza înainte de instrumentele de coafare sau uscător.
Aplicați doar un strop pe părul umed.
Masați produsul la vârfuri și în zonele uscate.

Aqua, Herbal Infusion of Organic Ilex Paraguariensis (Yerba Mate) Leaf, Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf, OrganicRosemary us officinalis ( Rosemary ) Leaf, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil , Behentrimonium methosulfate *, Cetearyl Alcohol *, oenocarpus bataua (Rahua, Ungurahua) Oil, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil , stearalkonium chloride *, Organic Theobroma Cacao ( Cocoa Butter), Vegetable Glycerin , Citric Acid *, Lavandula Angustifolia ( Lavender ) Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Potassium Sorbate, Panthenol *, Hydrolyzed Quinoa Protein.

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)