Freestyle Texturizer
Rahua

Freestyle Texturizer

FREESTYLE TEXTURIZER este un produs foarte eficient și versatil și este alegerea ideală pentru realizarea unor coafuri lejere, aparent neglijente, cu o finisare de lungă durată.
O alternativă performantă la texturizer-urile sintetice, conține numai ingrediente derivate din plante și aroma naturală a uleiului de palo santo.

176 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

FREESTYLE TEXTURIZER este un produs foarte eficient și versatil și este alegerea ideală pentru realizarea unor coafuri lejere, aparent neglijente, cu o finisare de lungă durată.
O alternativă performantă la texturizer-urile sintetice, conține numai ingrediente derivate din plante și aroma naturală a uleiului de palo santo.

PENTRU: toate tipurile de păr, în special pentru firul subțire și mediu.
PREOCUPARE: styling, păr subțire, volum, păr ciufulit
BENEFICII: pentru un look lejer, sexy și un pic ciufulit. crează textură și volum, simplifică procesul de stilizare.

Se aplică pe părul umed sau uscat: pentru volum, direct pe rădăcină, pentru stilizare doar pe vârfuri.
Folosește-l pe întreaga suprafață a părului pentru a obține ambele rezultate.
Pentru a crea textura dorită, dă tot părul într-o parte și aplică produsul direct pe rădăcini și în interiorul acestuia. Rearanjază părul pe direcția lui naturală și reaplică doar în zona vârfurilor, șuviță cu șuviță.
Cu ajutorul degetelor, rotește șuvițele sau aranjează-le neglijent până obții lookul dorit.

Este produsul perfect pentru pentru un look aparent neglijent, natural și relaxat.
Potrivit atât pentru părul scurt, cât și pentru cel lung.

CARNAUBA: Este o ceară obținută exclusiv sustenabil, din frunzele copacilor tropicali.
Contribuie la o fixare puternică și de lungă durată a coafurii fără să încarce firul de păr.
Datorită texturii ușoare, se clătește fără efort.
TAPIOCA STARCH: contribuie la susținerea coafurii pe parcursul zilei
RAHUA (UNGURAHUA): Femeile din Amazon folosesc uleiul de Rahua din cele mai îndepărtate timpuri pentru hrănirea și fortifierea părului.
Extras din copacul nucifer cu același nume, uleiul de RAHUA întărește șuvițele deteriorate, hrănește și susține foliculii firului de păr și menține sănătatea scalpului.
Moleculele foarte fine ajută la pigmentarea adâncă în foliculul pilos și prelungește durata culorii.
AMAZON INC uses Symbiotic* Rahua
PALO SANTO OIL: Denumit și "lemnul sfânt", uleiul de palo santo este folosit de șamanii din Amazon încă din epoca incașă, datorită proprietăților purificatoare în cadrul ceremoniilor spirituale.
Esența extrasă din acest copac reprezintă mirosul semnătură al brandului RAHUA.
Aroma sa este una organică și lemnoasă, dar în același timp sofisticată și vei avea la fiecare folosire o experiență similară relaxării obținute în aromaterapie.
CEAI VERDE ORGANIC: Cultivat pe toată suprafața Asiei, ceaiul verde este plin de antioxidanți care protejează părul și scalpul și ajută la regenerarea părului degradat din cauza razelor UV.

Aqua, Corn Starch, Glyceryl Stearate (plant derived), Stearic Acid (plant derived), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Cellulose Gum (plant derived), Caprylic acid (plant derived), Tapioca Starch, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Potassium Sorbate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate (plant derived), PolyGlyceryl-10 laurate (plant derived), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*.

*Denotes organic ingredients

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot