Enchanted Island Lotion Mist
Rahua

Enchanted Island Lotion Mist

Această loțiune de corp cu absorbție rapidă protejează pielea delicată acționând ca un scut climatic botanic.
Rahua's Enchanted Island Lotion Mist este un hidratant pentru piele care hidratează atunci când se topește în piele cu cele mai bune produse botanice ale naturii. 

Produse noi
216 lei
cu TVA
Cantitate

Această loțiune de corp cu absorbție rapidă protejează pielea delicată acționând ca un scut climatic botanic.
Rahua's Enchanted Island Lotion Mist este un hidratant pentru piele care hidratează atunci când se topește în piele cu cele mai bune produse botanice ale naturii.
Luați cu voi acest spray nutritiv pentru piele pe drumeții sau folosiți-l ca o cremă de piele după duș sau baie pentru o hidratare calmantă.
Este, de asemenea, minunat ca loțiune pentru mâinile uscate.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: Formula cu absorbție rapidă, calmează, hidratează și hrănește pielea, asigură protecție naturală UV
PREOCUPARE: piele uscata, sensibila

MOD DE FOLOSIRE:
Aplicați imediat după duș sau ca loțiune după baie atunci când pielea este ușor umedă sau pulverizați oricând în timpul zilei când pielea necesită hidratare.
Funcționează ca o cremă de mâini pentru mâinile uscate.
Folosiți regulat pentru cele mai bune rezultate.

Loțiunea dvs. de vară este aici!
Parfumul tropical este ispititor și vă va transporta instantaneu pe cea mai exotică insulă.
Are o textură ușoară care îl face perfect pentru acele zile umede, de vară.
De asemenea, ne place să-l aplicăm pe pielea umedă și este perfect după o zi pe plajă.

MORETE OIL: Vitaminele A, C, E și beta-caroten oferă pielii o strălucire sănătoasă și funcționează ca o barieră naturală UV care protejează pielea. ALOE: Folosit din Roma antică pentru proprietățile sale de vindecare. Calmează, hidratează și hrănește pielea.
GUAYUSA EXTRACT: Planta puternică conține de două ori cantitatea de antioxidanți din ceaiul verde. Reduce daunele radicalilor liberi. Vitamina B3 (niacina) induce regenerarea ADN-ului pentru a ajuta la echilibrarea pielii.
GUAVA & PASSION FRUIT: Nivelul ridicat de vitamina C ajută la reglarea echilibrului optim al Ph și oferă un miros natural dulce și tropical.

Ingrediente:
Aqua, Caprylic Capric Triglyceride*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Glycerin and Aqua and Ulmus Fulva Bark Extract, Cetyl Alcohol*, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Oil, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil, Potassium Sorbate, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate*, Aroma of Organic Psidium Guajava (Guava) Oil and Organic Passiflora Incarnata (Passion Fruit) Oil, Natural Sodium Hyaluronate*, Mauritia Flexuosa (Morete) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Phytate and Aqua and Alcohol*, Ilex Guayusa Extract

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)