Cream Wax
Rahua

Cream Wax

Rahua Cream Wax este o ceară multifuncțională care oferă control, manevrabilitate și aderență.
Acest smart-styler pe bază de plante se leagă ușor de păr și permite artistului interior să producă un "look" unic.

Produse noi
157 lei
cu TVA
Cantitate

Rahua Cream Wax este o ceară multifuncțională care oferă control, manevrabilitate și aderență.
Acest smart-styler pe bază de plante se leagă ușor de păr și permite artistului interior să producă un "look" unic.
Această cremă de păr modernă și flexibilă oferă o strălucire redusă și o aderență flexibilă, datorită ingredientelor pe bază de plante din Amazon. Pomada de păr fără grăsime aduce densitate și definiție părului scurt și putere și manevrabilitate părului lung. Utilizați pe părul scurt pentru a adăuga definiție sau pe părul mai lung și mai lung pentru o stabilitate sporită.

PENTRU: toate tipurile de păr

MOD DE FOLOSIRE:
Aplicați Cream Wax pe părul umed pentru modelare și sculptare; pe părul uscat pentru ridicare și definire.
Pentru un finisaj elegant, de lungă durată, aplicați înainte de uscare sau coafare.

Acest produs este favoritul bărbaților.
Cu toate acestea, poate fi folosit pentru toate lungimile de păr.
Fiind un produs performant este nevoie de o cantitate mică pentru a da rezultatele dorite.

CARNAUBA:
suficient de puternic pentru a oferi părului o fixare frumoasă, de lungă durată, dar suficient de blând pentru a se putea clăti cu ușurință, această ceară este extrasă în mod durabil din frunzele pădurii tropicale amazoniene.

RAHUA (UNGURAHUA):
Femeile amazoniene au depins timp de mii de ani de uleiul din această nucă pentru a-și îngriji și întări părul.
Fortifică firele slabe, deteriorate, hrănește și menține sănătatea foliculului de păr și a scalpului, iar moleculele sale super-fine împing pigmentarea culorii adânc în arborele părului, extinzând foarte mult rezistența culorii.

PALO SANTO:
Cunoscut ca „lemn sfânt” și apreciat de șamanii amazonieni încă din era incașă pentru proprietățile sale spirituale de purificare, esența acestui copac sălbatic este parfumul semnat al lui Rahua.
Aroma sa sofisticată, de pământ, oferă o experiență de aromaterapie liniștitoare.

CEAI VERDE ORGANIC:
Cultivat în toată Asia, acest ceai este plin de antioxidanți care protejează părul și scalpul și ajută la atenuarea daunelor cauzate de razele UV dăunătoare.

Ingrediente:
Aqua, Glyceryl Stearate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Oenocarpus Bataua (Rahua, Ungurahua) Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Potassium Sorbate (plant derived), Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Glycine.

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot