Air Dry Spray
Rahua

Air Dry Spray

Acest spray natural folosește o combinație de gume botanice și zaharuri naturale pentru a menține părul fixat, păstrându-și structura și forma naturală. Rahua Air Dry Spray îmbunătățește aspectul natural, textura și orientarea părului în timp ce îl hrănește cu ingrediente puternice pe bază de plante. 

Produse noi
186 lei
cu TVA
Cantitate

Acest spray natural folosește o combinație de gume botanice și zaharuri naturale pentru a menține părul fixat, păstrându-și structura și forma naturală. Rahua Air Dry Spray îmbunătățește aspectul natural, textura și orientarea părului în timp ce îl hrănește cu ingrediente puternice pe bază de plante. Aloe și hibiscus lucrează împreună pentru a da firelor un luciu care reflectă lumina.
Mirosul fructat și aromat vă duce imediat într-un paradis tropical.

PENTRU: toate tipurile de păr stresat
BENEFICII: coafare simplificată, îmbunătățește forma și textura naturală a părului, menținerea controlată cu libertate de mișcare a părului, nu sunt necesare instrumente de coafare
PREOCUPARE: păr stresat termic, păr cret

MOD DE FOLOSIRE:
Pentru cele mai bune rezultate agitați bine produsul pentru a-l activa; aplicați generos de la rădăcini până la vârfuri pe părul uscat cu prosopul. Pieptănați părul cu degetele sau pieptenele.
Lăsați părul să se usuce la temperatura camerei! * Ingredientele naturale se pot sedimenta. Agitați pentru a le activa înainte de utilizare.

Rahua Air Dry Spray îmbunătățește forma naturală, textura și direcția părului.
Oferă părului tău capacitatea de menține buclele perfect, fără a le întări.
Ne place că este un produs pe bază de plante: sănătos pentru noi înșine și pentru mediul înconjurător și ne face părul să arate și să se simtă grozav.

INGREDIENTE ACTIVE:
ULM ALUNECOS: Gumele naturale asigură fixarea părului.
ZAHAR ORGANIC: Netezeste cuticula si ofera parului control si fixare.
ALOE ORGANIC: Netezește, hidratează și hrănește firele, aducând o vibrație reînnoită părului deteriorat și lipsit de lumină.
FLORI DE HIBISC ORGANIC: Pline de antioxidanți cunoscuți sub denumirea de antocianină, ajută la reducerea daunelor UV, la intensificarea strălucirii, la întărirea părului, îmbunătățind capacitatea de gestionare și volum.
GUAVA ORGANICĂ: Acest fruct tropical hidratează și înmoaie părul și lasă în urmă un miros exotic de citrice.

INGREDIENTE
Aqua, Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Juice, Herbal Infusion of Organic Hibiscus Sabdariffa Flower Extract and Organic Ulmus Fulva (Slippery Elm) Extract, Herbal Infusion of Glycerin and Passiflora Incarnata (Passion Fruit) Extract, Organic Sucrose, Polyglyceryl-6 Oleate*, Ethyl Alcohol*, Sodium Chloride, Polyvinylcaprolactam, Organic Psidium Guajava (Guava) Juice, Natural Aroma, Phenyl Ethyl Alcohol*, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, moringa Pterygosperma Seed Oil, Citric Acid 100% Cruelty-Free and Vegan

Fondatorii RAHUA (Fabian Lliguin and Anna Ayers) sunt doi activiști de mediu care au fost inspirați de iubirea lor pentru natură când au decis să înființeze brandul.
Ei au promis produse naturale, eficiente, din zona de lux a industriei cosmetice, cu scopul de a susține pădurea tropicală amazoniană și de a crea o economie auto-sustenabilă pentru indigenii din zonă.
Pentru a onora această promisiune, ei culeg doar ingredientele ajunse la maturitate, exclusiv din pădurile auto-sustenabile, cu promisiunea că nu vor recolta niciodată din pădurile tropicale virgine.
Ingredientele cresc liber în natură, nu sunt plantate de om.
Plantele sunt culese manual prin metode locale tradiționale.
Localnicii angajați sunt plătiți peste valoarea medie a comerțului echitabil, pentru a sprijini economia locală și a îmbunătăți nivelul de trai al populației autohtone.
Toate produsele RAHUA sunt non-toxice, clean, organice, vegane, cruelty-free, nu conțin gluten, sulfați sau parabeni.
Formula naturală a produselor nu poluează apele.
Plasticul ales pentru ambalare, #1 PET este 100% reciclabil.
Rahua este un brand 100% carbon neutral.
A reușit să protejeze peste 37,500 de hectare de teren virgin, cu biodiversitate naturală autentică și comunități tribale.
Prin această strategie, Rahua asigură un surplus de oxigen prin care se reduce amprenta de carbon a fiecarui client în parte.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot