Super-C
Oskia

Super-C

Cu un conținut bogat de VITAMINA C 2%, VITAMINA E inteligentă și LICOPEN DIN ROȘII, aceste capsule în formă de inimă păstrează perfect SUPER-C SERUM OIL, sunt dozate ideal pentru utilizări individuale sau pentru călătorii, și îți încarcă zilnic pielea cu energie.
SUPER-C BEAUTY CAPSULES conțin un super amestec de nutrienți inteligenți și compuși activi care contribuie la sănătatea pielii și care protejează, hidratează și hrănesc pentru a obține o piele tânără și radiantă.

385 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Cu un conținut bogat de VITAMINA C 2%, VITAMINA E inteligentă și LICOPEN DIN ROȘII, aceste capsule în formă de inimă păstrează perfect SUPER-C SERUM OIL, sunt dozate ideal pentru utilizări individuale sau pentru călătorii, și îți încarcă zilnic pielea cu energie.

SUPER-C BEAUTY CAPSULES conțin un super amestec de nutrienți inteligenți și compuși activi care contribuie la sănătatea pielii și care protejează, hidratează și hrănesc pentru a obține o piele tânără și radiantă.
În ceea ce privește VITAMINA C, puțin și des este mai bine.
VITAMINA C este cunoscută ca fiind instabilă și poate deveni ușor pro-oxidantă dacă este folosită în concentrații mari, cauzând distrugeri la nivel celular.
Forma stabilă de la OSKIA pune împreună VITAMINA C și VITAMINA E inteligentă pentru a oferi rezultate notabile din concentrații mai joase și sigure.
Fiecare capsulă conține ASCORBYL TETRAISOPALMITATE 2% stabil, dovedit a fi mai eficient decât tradiționalul Acid Ascorbic de 20%.

PENTRU: toate tipurile de piele, capsulele sunt vegane și biodegradabile.
PREOCUPARE: pigmentare, pete închise, pete maronii, distrugeri cauzate de soare, piele ternă, iluminare, piele uscată, piele deshidratată
BENEFICII: Răsucește capsula de gât pentru a elibera serul Super-C.

Aplică zilnic pe pielea uscată, dimineața sau seara, după preferință.
Folosește-l de unul singur sau ca parte din rutina ta de îngrijire a pielii.
Evită contactul cu ochii, iar dacă acest lucru se întâmplă, clătește bine cu apă caldă.
Nu aplica pe pielea cu răni.
Ține departe de copii.
A nu se consuma.

Un produs bestseller de la OSKIA care a câștigat premiul “Editor’s Choice” la Beauty Shortlist Awards în 2020.
Acest ulei ser abundă de Vitamina C, care amplifică producția de colagen și ajută la uniformizarea tonurilor pielii.
Provocarea noastră este să găsim produse care sunt naturale, dar cel mai important, foarte eficiente, iar Super-C se află printre favoritele noastre.
Folosește-l dimineața sau seara și aplică apoi o cremă hidratantă.
După utilizarea timp de 2-3 zile la rând vei începe să observi o diferență majoră.
Pielea va fi mai strălucitoare, mai împlinită, mai tânără și mai radiantă.
Este, de asemenea, un produs grozav pentru călătorii, deoarece poți pune cu ușurință capsulele într-un recipient mai mic și astfel să te bucuri de beneficiile lor oriunde mergi.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Octyldodecanol (natural fatty acid emollient), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Ascorbyl (Vitamin C) Tetraisopalmitate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Tocotrienols (Vitamin E), Phytosterols, Tocopherol (Vitamin E), Squalane, Squalene, Elaeis Guineensis Oil, Parfum (Nature Identical Fragrance), Limonene*, Linalool*

*natural components of essential oil

După ce a experimentat beneficiile MSM-ului pe propria piele, Georgie Cleeve a lansat în 2009 OSKIA și conceptul de îngrijire nutrițională a pielii.
MSM, cunoscut și drept „minerala frumuseții”, este forma naturală a sulfului organic, care amplifică producția de colagen, îmbunătățește circulația și ajută la diminuarea inflamației.
Dar nu ne crede pe cuvânt, Georgie, după un accident de ski care i-a afectat serios cartilajele, a auzit despre MSM de la tatăl său și s-a recuperat foarte bine cu ajutorul acestuia.
Însă surpriza total neașteptată a fost îmbunătățirea majoră a acneei, eczemei, cât și beneficii uimitoare remarcate asupra tenului, părului și unghiilor.
Filozofia OSKIA se învârte în jurul NUTRIȚIEI, despre care ei cred că este piatra de temelie în îngrijirea pielii corective și preventive.
Se mândresc cu TEHNOLOGII unice patentate care se asigură că nutrienții și bio-activii ajung până la cele mai adânci niveluri ale pielii.
Susțin ingredientele CURATE, PURE, DERIVATE NATURAL și IDENTIC-NATURALE, care sunt blânde cu pielea și mediul înconjurător, cât și AMBALAJELE RECICLABILE, NETESTAREA PE ANIMALE și faptul că produsele sunt VEGANE.
Produsele sunt etichetate ca fiind SIGURE și în conformitate cu reglementările și legislația UE.
Formulele bio-nutriționale OSKIA sunt gândite de Georgie, alături de o echipă de nutriționiști, doctori, dermatologi și experți în îngrjirea pielii recunoscuți la nivel internațional, și sunt produse în laboratorul și fabrica proprie din Monmouth, Wales.
OSKIA a petrecut peste 10 ani în perfecționarea biodisponibilității nutrienților și a conceptului de îngrijire nutrițională a pielii.

Comentarii (0)