Liquid Mask
Oskia

Liquid Mask

Un balsam exfoliant si radiant de folosit peste noapte care conține 10% acid lactic, super-nutrienți, multi-vitamine și anti-oxidanți pentru a ilumina și îmbunătăți vizibil starea și textura pielii.

386 lei
cu TVA
Cantitate

LACTIC ACID MICRO PEEL
Un balsam exfoliant si radiant de folosit peste noapte care conține 10% acid lactic, super-nutrienți, multi-vitamine și anti-oxidanți pentru a ilumina și îmbunătăți vizibil starea și textura pielii.

Acidul lactic exfoliază puternic, dar în condiții de siguranță, sporind în același timp nivelul de umiditate pentru a întineri, revitaliza și lumina în timp ce pielea ta doarme.
Acidul hialuronic superior (cu greutate moleculară mixtă) hidratează profund și îmbogățește.
Niacinamida (Vitamina B3) uniformizează tonul pielii și reduce aspectul petelor, porilor, congestiei și crește imunitatea pielii.
Extractele de zăpadă roșie și morcov negru protejează împotriva deteriorării radicalilor liberi, în timp ce extractul brevetat de tulpină de cactus, Pro-Vitamina B5 și MSM calmează în același timp roșeața și iritarea.

Conține 99,6% ingrediente de origine naturală în conformitate cu ISO16128.
Conține 0,4% ingrediente identice naturii sau bio-mimetice.
pH 3,6 (pH-ul cel mai scăzut conform legislației UE pentru acidul lactic este 3,5)
Potrivit pentru vegani.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă, mixtă și cu tendințe acneice.
PREOCUPARE: pori vizibili, piele congestionată, pete, piele uscată, ton inegal al pielii.
BENEFICII:îmbunătățește vizibil starea și textura pielii, rafinează porii, poate fi utilizat în mod regulat de toate tipurile de piele; cel mai mare procent de acid lactic permis în conformitate cu orientările UE.
Nivel de pH perfect, sigur și recomandat pentru acidul lactic, de peste 3,5pH.

Utilizați de 2-3 ori pe săptămână noaptea.
Aplicați pe pielea curată.
Lăsați să acționeze câteva minute înainte de a aplica produsele obișnuite de îngrijire a pielii pe timp de noapte.
Pentru pielea deosebit de sensibilă, lăsați să acționeze 5-10 minute și clătiți-o.
Perfect pentru față, gât, decolteu și mâini.
Utilizați un SPF în timpul zilei.

Acest produs este literalmente împlinirea viselor pielii!
Expresia „somnul de frumusețe” tocmai a primit un nou sens.
Toate acestea datorită LIQUID MASK de la OSKIA, un tratament folosit peste noapte care este foarte delicat, dar incredibil de eficient pe toate tipurile de piele.
Spre deosebire de alți acizi, acest ser nu vă va sensibiliza sau irita pielea.
Exfoliază ușor pielea, combate inflamațiile, lăsând-o netedă și catifelată până dimineața.

Water (Aqua), Lactic Acid, Dimethyl Sulfone (MSM), Maltodextrin (stabiliser), Glycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Panthenol (Provitamin B5), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Niacinamide (Vitamin B3), Arginine, Camelia Japonica Flower Extract, Subtilisin, Lipase, Daucus Carota Sativa (Black Carrot) Juice, Propanediol (humectant), Citric Acid.

Conține 99,6% ingrediente de origine naturală și naturală în conformitate cu ISO16128.
Conține 0,4% ingrediente identice naturii sau bio-mimetice.
Potrivit pentru vegani.

După ce a experimentat beneficiile MSM-ului pe propria piele, Georgie Cleeve a lansat în 2009 OSKIA și conceptul de îngrijire nutrițională a pielii.
MSM, cunoscut și drept „minerala frumuseții”, este forma naturală a sulfului organic, care amplifică producția de colagen, îmbunătățește circulația și ajută la diminuarea inflamației.
Dar nu ne crede pe cuvânt, Georgie, după un accident de ski care i-a afectat serios cartilajele, a auzit despre MSM de la tatăl său și s-a recuperat foarte bine cu ajutorul acestuia.
Însă surpriza total neașteptată a fost îmbunătățirea majoră a acneei, eczemei, cât și beneficii uimitoare remarcate asupra tenului, părului și unghiilor.
Filozofia OSKIA se învârte în jurul NUTRIȚIEI, despre care ei cred că este piatra de temelie în îngrijirea pielii corective și preventive.
Se mândresc cu TEHNOLOGII unice patentate care se asigură că nutrienții și bio-activii ajung până la cele mai adânci niveluri ale pielii.
Susțin ingredientele CURATE, PURE, DERIVATE NATURAL și IDENTIC-NATURALE, care sunt blânde cu pielea și mediul înconjurător, cât și AMBALAJELE RECICLABILE, NETESTAREA PE ANIMALE și faptul că produsele sunt VEGANE.
Produsele sunt etichetate ca fiind SIGURE și în conformitate cu reglementările și legislația UE.
Formulele bio-nutriționale OSKIA sunt gândite de Georgie, alături de o echipă de nutriționiști, doctori, dermatologi și experți în îngrjirea pielii recunoscuți la nivel internațional, și sunt produse în laboratorul și fabrica proprie din Monmouth, Wales.
OSKIA a petrecut peste 10 ani în perfecționarea biodisponibilității nutrienților și a conceptului de îngrijire nutrițională a pielii.

Comentarii (0)