Get Up & Glow
Oskia

Get Up & Glow

Alimentați-vă bateria de frumusețe - un ser delicios de ușor, energizant și anti-oboseală care mărește respirația celulară și energia celulelor ATP pentru a lumina și însufleți pielea obosită.

410 lei
cu TVA
Cantitate

Alimentați-vă bateria de frumusețe - un ser delicios de ușor, energizant și anti-oboseală care mărește respirația celulară și energia celulelor ATP pentru a lumina și însufleți pielea obosită.
Îmbogățit cu substanțe active brevetate, substanțe nutritive care îmbunătățesc sănătatea, polipeptide și extracte florale, abordarea nutrițională unică a OSKIA luminează și întărește în mod activ, uniformizează tonul pielii, netezește aspectul liniilor fine, protejează împotriva daunelor zilnice asupra mediului, sezoniere și ale stilului de viață, îmbunătățind în același timp sănătatea celulară pentru beneficii pe termen lung.

Acest ser răcoritor lasă pielea revitalizată, mai sănătoasă și mai fină, cu o strălucire tânără și radiantă.
Poate fi folosit sub crema hidratantă pentru un efect imbatabil de îmbătrânire și îmbunătățire a sănătății, sau tamponat peste machiaj pentru a înviora și a lumina pielea.

Conține peptide din lapte.
Nu este potrivit pentru vegani.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv uscată, mixtă, matură, sensibilă și predispusă la acnee
PREOCUPARE: piele normală, piele deshidratată
BENEFICII: iluminează pielea printr-o respirație celulară îmbunătățită, ajută la creșterea propriei bănci de energie a pielii (ATP) pentru a energiza și a contribui la îmbunătățirea eficienței celulelor, furnizează substanțe nutritive pentru a ajuta la reconstrucția sănătății celulare pentru o îmbunătățire a sănătății și funcționării pielii pe termen lung, ridică și limitează liniile fine și ridurile, lasă pielea să se simtă liniștită și netedă, protejează ADN-ul pielii și împotriva radicalilor liberi, protejează ecosistemul pielii prin prebiotice pe bază de apă.

Pompați în palma curată și aplicați ușor pe toată fața și gâtul sub crema hidratantă.
Asigurați-vă că serul este complet masat înainte de a aplica alte produse.
A se utiliza de câte ori este necesar individual sau după crema hidratantă.
Poate fi folosit ca înlocuitor al hidratantului zilnic sau deasupra machiajului pentru un plus de strălucire în aer liber, caz în care tamponați serul pe piele, mai degrabă decât să îl intindeți.
Lăsați să se usuce înainte de a aplica alte produse.

Acesta este un ser instant „pick-me-up in a bottle” care îți dezvăluie pielea într-o strălucire moale în timp ce mărește hidratarea.
Pachetul de substanțe nutritive, elevează pielea obosită și o revitalizează, până când emană strălucire.
Folosiți-l ca ser, primer sau, în timpul zilei, deasupra machiajului pentru un refreshing dew.
Lisa Eldridge este un fan al „Get Up and Glow” și este destul de evident de ce.
Acest tonic incredibil este literalmente produsul "must have" al fiecărei femei.

Aqua (Water), Glycerin, Dimethyl Sulfone (MSM), Sodium Hyaluronate, Ribose, Galactoarabinan, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Whey Protein, Zinc Glycinate, Lactic Acid, Alpha Glucan Oligosaccharide, Tocopherol (Vitamin E), Inulin, Panthenol (Provitamin B5), Saccharomyces Ferment Filtrate Lysate, Petasites Japonicus (Butterbur) Root Extract, Mica, Silica, Xanthan Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan), Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Vitis Vinifera (White Cognac) Oil, Dehydroacetic Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Biosaccharide Gum-1, Benzyl Alcohol, Lecethin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citronellol**, Geraniol** Limonene** Parfumat cu mirosul Rose-Lychee semnat de OSKIA (certificat Ecocert).

După ce a experimentat beneficiile MSM-ului pe propria piele, Georgie Cleeve a lansat în 2009 OSKIA și conceptul de îngrijire nutrițională a pielii.
MSM, cunoscut și drept „minerala frumuseții”, este forma naturală a sulfului organic, care amplifică producția de colagen, îmbunătățește circulația și ajută la diminuarea inflamației.
Dar nu ne crede pe cuvânt, Georgie, după un accident de ski care i-a afectat serios cartilajele, a auzit despre MSM de la tatăl său și s-a recuperat foarte bine cu ajutorul acestuia.
Însă surpriza total neașteptată a fost îmbunătățirea majoră a acneei, eczemei, cât și beneficii uimitoare remarcate asupra tenului, părului și unghiilor.
Filozofia OSKIA se învârte în jurul NUTRIȚIEI, despre care ei cred că este piatra de temelie în îngrijirea pielii corective și preventive.
Se mândresc cu TEHNOLOGII unice patentate care se asigură că nutrienții și bio-activii ajung până la cele mai adânci niveluri ale pielii.
Susțin ingredientele CURATE, PURE, DERIVATE NATURAL și IDENTIC-NATURALE, care sunt blânde cu pielea și mediul înconjurător, cât și AMBALAJELE RECICLABILE, NETESTAREA PE ANIMALE și faptul că produsele sunt VEGANE.
Produsele sunt etichetate ca fiind SIGURE și în conformitate cu reglementările și legislația UE.
Formulele bio-nutriționale OSKIA sunt gândite de Georgie, alături de o echipă de nutriționiști, doctori, dermatologi și experți în îngrjirea pielii recunoscuți la nivel internațional, și sunt produse în laboratorul și fabrica proprie din Monmouth, Wales.
OSKIA a petrecut peste 10 ani în perfecționarea biodisponibilității nutrienților și a conceptului de îngrijire nutrițională a pielii.

Comentarii (0)