Eye Wonder Serum
Oskia

Eye Wonder Serum

Un ser de ochi lejer și super activ, bogat în nutrienți regeneranți, peptide și antioxidanți care ajută la refacerea sănătății celulare și contribuie eficient la obținerea unei pieli perfecte.
Compușii bioactivi din plante iluminează vizibil cearcănele, netezesc liniile fine și ridurile, sporesc radianța, reduc pungile și protejează ADN-ul.
Are la bază apă de trandafiri, pentru proprietăți calmante suplimentare.
Lasă o senzație de împrospătare, iluminare și întinerire ochilor tăi.
Formula sa conține complexul unic OSKIA cu MSM, cu acțiune dublă de reparare și regenerare.

316 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Un ser de ochi lejer și super activ, bogat în nutrienți regeneranți, peptide și antioxidanți care ajută la refacerea sănătății celulare și contribuie eficient la obținerea unei pieli perfecte.
Compușii bioactivi din plante iluminează vizibil cearcănele, netezesc liniile fine și ridurile, sporesc radianța, reduc pungile și protejează ADN-ul.
Are la bază apă de trandafiri, pentru proprietăți calmante suplimentare.
Lasă o senzație de împrospătare, iluminare și întinerire ochilor tăi.
Formula sa conține complexul unic OSKIA cu MSM, cu acțiune dublă de reparare și regenerare.

VITAMINA B3 (Niacinamidă) reduce pierderea apei cu 24% în 4 săptămâni, amplifică acizii grași și ceramidele cu 67% și respectiv 34%; stimulează cu 20% noi celule fibroblaste și secreția de colagen cu 54%; inhibă pigmentarea cu 68%.
VITAMINA E acționează ca un antioxidant grozav care ajută la protecția pielii delicate din jurul ochilor.
VITAMINA P întărește pereții capilarelor pentru a reduce apariția cearcănelor.
MSM, cea mai disponibilă formă bio de sulf, ajută la producția de colagen.
COMPLEXUL DE ARNICA ȘI LAMINARIA bogat în VITAMINA P decongestionantă întărește pereții capilarelor pentru a reduce pungile și cearcănele cu 24%, și roșeața și iritarea pielii cu 64,4%.
PEPTIDELE DIN LAPTE au un efect de lifting și tonifiere instant și oferă pielii o strălucire naturală, stimulând sinteza colagenului cu 40%, crescând producția de Acid Hialuronic cu 1900%, reducând adâncimea ridurilor cu 35% și sporind comunicarea dintre celule și elementele cheie din legătura dermo-epidermală, făcând astfel ca nutrienții să fie mai ușor disponibili pentru piele.
GALACTOARABINAN, o alternativă vegetală pentru colagen extrasă din Zadă, are efect imediat de lifting și contribuie la fermitate, calmare și uniformizarea tonurilor, pentru o strălucire sporită.
O3 Stressed Yeast Lysate ajută la reducerea distrugerilor cauzate de razele UV și stimulează propriul mecanism de apărare al pielii.
Un complex mineral din ZINC și GLYCINE ajută la reducerea pigmentării cauzate de razele UV.
CELULELE STEM ELVEȚIENE DIN MĂR prelungesc viața celulelor sănătoase ale pielii, protejează ADN-ul și reduc considerabil ridurile și liniile fine. ACIDUL HIALURONIC de calitate înaltă și biozaharidele oferă hidratare de lungă durată, fără a lăsa pielea uleioasă, prin urmare sunt ideale pentru a fi folosite direct înainte de aplicarea machiajului.

PENTRU: toate tipurile de piele, în special cea sensibilă
PREOCUPARE: pungi, cearcăne, linii fine, riduri, piele uscată, ten mixt, ten cu predispoziție la acnee, milia, pierderea fermității, piele deshidratată, piele sensibilă
BENEFICII: Ajută la reducerea cearcănelor, pungilor și sporește radianța, fermitatea.
Are efect de lifting și strângere, oferă hidratare și nutrienți esențiali pentru o sănătate celulară optimă.
Este eficient fără a fi uleios, ideal pentru a fi aplicat pe sub machiajul pentru zona de sub ochi deoarece are un conținut redus de uleiuri.
Susține producția de colagen pentru o piele mai puternică și suplă.
Netezește liniile fine și ridurile, protejează împotriva distrugerii pielii și a efectelor cauzate de razele UV și ozon.
Calmează, răcorește și împrospătează instant, în timp ce protejează propriul ADN celular al pielii.

Ideal a fi aplicat de unul singur sau pe sub make-up, acest elixir cu consistență de gel este un boost anti-îmbătrânire considerabil.
O alternativă grozavă pentru persoanele cu ochi sensibili și pentru cele cu pleoape uleioase, datorită formulei sale lejere care este absorbită instant.
Are un efect de dezumflare și previne apariția liniilor fine și a ridurilor.
Îl poți păstra la frigider, pentru un efect adăugat de rălecorire.
Este opțiunea perfectă pentru persoanele care suferă de milia și cărora creme hidratante obișnuite le congestionează pielea.
Acest ser este unul dintre favoritele noastre și nu se simte ca și când ai avea un produs aplicat pe ten.
Cu siguranță vei observa o diferență în calitatea pielii de sub ochi.

Rosa Damascena Flower Water*, Dimethyl Sulfone (MSM), Glycerin, Niacinamide (Vitamin B3), Sodium Hyaluronate, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Whey Protein, Zinc Glycinate, Arnica Montana Flower Extract, Laminaria Digitata (Algae) Extract, Galactoarabinan, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate , Inula Viscosa Flower/Leaf/Stem Extract, Panthenol (Vitamin B5), Tocopherol (Vitamin E), Biosaccharide Gum-1, Lecethin, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid.

* Organically Certified Ingredient.
** Component of natural essential oils.
Natural Ingredients, store in a cool, dry place, away from direct sunlight.

După ce a experimentat beneficiile MSM-ului pe propria piele, Georgie Cleeve a lansat în 2009 OSKIA și conceptul de îngrijire nutrițională a pielii.
MSM, cunoscut și drept „minerala frumuseții”, este forma naturală a sulfului organic, care amplifică producția de colagen, îmbunătățește circulația și ajută la diminuarea inflamației.
Dar nu ne crede pe cuvânt, Georgie, după un accident de ski care i-a afectat serios cartilajele, a auzit despre MSM de la tatăl său și s-a recuperat foarte bine cu ajutorul acestuia.
Însă surpriza total neașteptată a fost îmbunătățirea majoră a acneei, eczemei, cât și beneficii uimitoare remarcate asupra tenului, părului și unghiilor.
Filozofia OSKIA se învârte în jurul NUTRIȚIEI, despre care ei cred că este piatra de temelie în îngrijirea pielii corective și preventive.
Se mândresc cu TEHNOLOGII unice patentate care se asigură că nutrienții și bio-activii ajung până la cele mai adânci niveluri ale pielii.
Susțin ingredientele CURATE, PURE, DERIVATE NATURAL și IDENTIC-NATURALE, care sunt blânde cu pielea și mediul înconjurător, cât și AMBALAJELE RECICLABILE, NETESTAREA PE ANIMALE și faptul că produsele sunt VEGANE.
Produsele sunt etichetate ca fiind SIGURE și în conformitate cu reglementările și legislația UE.
Formulele bio-nutriționale OSKIA sunt gândite de Georgie, alături de o echipă de nutriționiști, doctori, dermatologi și experți în îngrjirea pielii recunoscuți la nivel internațional, și sunt produse în laboratorul și fabrica proprie din Monmouth, Wales.
OSKIA a petrecut peste 10 ani în perfecționarea biodisponibilității nutrienților și a conceptului de îngrijire nutrițională a pielii.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot