No. 1 Clear Balm
Olio E Osso

No. 1 Clear Balm

OLIO E OSSO NO. 1 CLEAR este un balsam cu o textură puternic emolientă și hidratantă, care poate fi folosit pe întreg corpul.

137 lei
cu TVA
Color
  • No 1 Clear
  • No 1 Clear
Cantitate

OLIO E OSSO NO. 1 CLEAR este un balsam cu o formulă pură, simplă și puternic hidratantă, care poate fi folosit pe întreg corpul.
Textura sa emolientă se topește pe piele și ajută la hidratarea buzelor, a zonelor cu piele uscată și la îngrijirea cuticulelor.
Îmblânzește firele rebele de păr și vârfurile despicate, și poate fi utilizat pentru aranjarea sprâncenelor sau a bărbii.

PENTRU: toate tipurile de piele
PREOCUPARE: zone uscate, buze crăpate

Întinde acest produs pe orice zonă uscată a corpului, precum buze sau cuticule.
Folosește-l pentru îmblânzirea firelor rebele sau a vârfurilor uscate, și pentru aranjarea sprâncenelor sau a bărbii.

Noi păstrăm Olio E Osso No 1 în geantă tot timpul și-l folosim pentru buzele uscate.
Formula sa grozavă ajută la calmarea și vindecarea buzelor crăpate.
De asemenea, îl folosim pentru cuticule sau pentru o retușare rapidă a sprâncenelor de-a lungul zilei.

Butyrospermum Parkii (Shea) Nut Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba (Natural Beeswax), Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil

OLIO E OSSO este un brand de îngrijire a pielii din Portland, vegan, sustenabil și care nu testează produsele pe animale.
Susține comunitățile locale prin conceperea designului, căutarea materiei prime și producția manuală a tuturor produselor în SUA.
Datorită faptului că fiecare produs este realizat manual, Olio E Osso lucrează cu loturi mici și acest fapt garantează prospețimea și calitatea fiecăruia în parte.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot