Ro+Y
Odacité

Ro+Y

Încărcat cu activi botanici puternici, acest ser hrănește pielea, oferindu-i susținerea necesară pentru a arăta împlinită, frumoasă și tânără, în timp ce diminuează aspectul ridurilor adânci.
Este atât de concentrat încât 2-3 picături dimineața și seara sunt tot ce ai nevoie pentru a trezi frumusețea pielii.

254 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Încărcat cu activi botanici puternici, acest ser hrănește pielea, oferindu-i susținerea necesară pentru a arăta împlinită, frumoasă și tânără, în timp ce diminuează aspectul ridurilor adânci.
Este atât de concentrat încât 2-3 picături dimineața și seara sunt tot ce ai nevoie pentru a trezi frumusețea pielii.
Unul dintre cele mai revitalizante uleiuri, cel de MĂCEȘE, bogat în VITAMINA C cunoscută pentru amplificarea elasticității, oferă pielii susținerea necesară pentru a rămâne fermă, și lucrează în sinergie cu YLANG-YLANG, pentru a amplifica activitatea antioxidantă, ajutând la îmbunătățirea aspectului pielii îmbătrânite.
În aromaterapie, YLANG-YLANG este cunoscut pentru puterea sa de a combate stresul și tristețea.
VITAMINA E ajută la sporirea fermității, în timp ce reduce apariția liniilor fine și a ridurilor.

PENTRU: pielea matură, sensibilă, uscată și deshidratată.
PREOCUPARE: riduri, linii fine, piele matură, uscare, pierderea fermității
BENEFICII: oferă pielii susținerea necesară pentru a arăta împlinită și tânără, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii îmbătrânite, diminuează aspectul ridurilor adânci, hrănește și netezește pielea.

Super-încarcă doza ta zilnică de cremă prin amestecarea în palmă a 2-3 picături din Ro+Y, sau aplică-l singur pentru o acționare mai intensă.

Verifică Tabelul Elementelor ODACITÉ, unde fiecare produs și culoare sunt asociate cu o problemă specifică a pielii.
Acest ser concentrat este perfect pentru a fi aplicat de unul singur și ar trebui folosit ca un tratament intensiv.
Ce este atractiv la el?
Poate fi, de asemenea, amestecat cu Oleosome Time Release Delivery Cream pentru hidratare extra.
Pentru că poate fi utilizat în complementaritate și în siguranță cu alte seruri concentrate, le poți amesteca pentru a obține o rutină a pielii personalizată și a-ți crea propria experiență.
Pielea ta este unică și frumoasă, întocmai ca și tine.

Rosa Canina [Rosehip*] Seed Oil, Cananga Odorata [Ylang-Ylang**] Flower Oil, Tocopherols [Vitamin E Oil]. Natural compounds found in essential oil Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Farnesol, Geraniol, Eugenol.

*Highest-grade cold-pressed winterized **organic

Odacité este un brand care combină cele mai bune aspecte a două lumi: mentalitatea franceză a îngrijirii pielii în baza rezultatelor și revoluția purificării din California, făcându-l astfel eficient și pur în același timp.
Fondatoarea, Valerie Grandury, s-a născut și a crescut în Franța, iar acum trăiește în Los Angeles.
În timpul luptei cu cancerul de sân a realizat faptul că, pentru a se vindeca, trebuie să schimbe totul și s-a angajat în această călătorie fascinantă a îndepărtării tuturor toxinelor din viața sa.
Când a venit vorba despre îngrijirea pielii, și-a dorit să găsească ceva care să combine eficacitatea cu puritatea, și a început să creeze produse personalizate pentru clienți privați și pentru ea, și astfel s-a născut Odacité.
Provocarea lor este să producă cele mai eficiente produse, fără nici o toxină.
Caută în toată lumea sursele pentru ingrediente de cea mai bună calitate, extracte prețioase din plante, uleiuri magice și cosmeteutice puternice.
Odacité nu conține ingrediente de umplutură, parabeni, nanoparticule, petrochimicale, PEG, parfumuri sintetice, vopseluri, fenoxietanol, nu folosește testarea pe animale (certificare PETA) și sunt vegan friendly.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot