Black Mint Cleanser
Odacité

Black Mint Cleanser

Acest gel mentolat plin de prospețime se transformă într-o spumă care oferă instant o curățare profundă, eliminând excesul de sebum, impuritățile, toxinele din mediul înconjurător și makeup-ul.
Purificată profund, pielea este învigorată și proaspătă.
Lasă tenul curat și mat, în timp ce menține hidratarea.

210 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Acest gel mentolat plin de prospețime se transformă într-o spumă care oferă instant o curățare profundă, eliminând excesul de sebum, impuritățile, toxinele din mediul înconjurător și makeup-ul.
Purificată profund, pielea este învigorată și proaspătă.
Lasă tenul curat și mat, în timp ce menține hidratarea.
CĂRBUNELE ACTIV și ARGILA RHASSOUL sunt un duo putenic care absorb murdăria, impuritățile și poluarea, lăsând pielea și porii mai curați.
Argila rhassoul este bogată în magneziu, silica, potasiu și calciu, care ajută la menținerea frumuseții și fineții pielii. Proprietățile astringente combinate ale MENTEI și ARBORELUI DE CEAI ajută la micșorarea porilor.
Datorită nivelului ridicat de mentol, menta trezește tenul obosit, îndepărtând senzația de oboseală a pielii. Introducerea MĂRULUI ca agent de curățare delicat înseamnă că spuma cremoasă derivată din amino acizii din fruct este dură cu murdăria, însă atentă cu pielea, îndepărtând impuritățile și lucrând la reducerea strălucirii, în timp ce respectă hidratarea delicată a feței.

PENTRU: tenul gras, mixt, predispus la acnee, congestionat și normal.
BENEFICII: oferă o curățare profundă, elimină excesul murdăria și impuritățile, idal pentru tenul mixt, gras sau predispus la acnee, ajută la îmbunătățirea aspectului porilor, învigorează pielea obosită și fără vlagă

Agită bine înainte de fiecare utilizare.
Spală fața și mâinile cu apă caldă.
Masează produsul pe fața umedă, cu mișcări circulare care urcă, evitând zona ochilor.
Clătește complet cu apă caldă.
Aplică apoi un mist, un ser și o cremă hidratantă.
NOTĂ: Se îmbină perfect cu o perie de curățare a feței.

Nu numai că acest cleanser îndepărtează toate impuritățile și acumulările fără să îți atace tenul, dar și îmbunătățește aspectul porilor.
În timpul utilizării vei simți o senzație ușoară de gâdilare, iar proprietățile sale de răcorire îl fac să fie un produs perfect pentru vară, după o zi toridă.
Pielea se va simți învigorată și în timp vei observa o ameliorare a congestiei.
Ai grijă, iubitul tău s-ar putea să vrea să ți-l fure!

Aqua [Water], Algal Betaine [Capric/Lauric/Myristic/Oleic Amidopropyl Betaine], Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Xanthan Gum, Activated Charcoal, Rhassoul Clay [Moroccan Lava Clay], Melaleuca Alternifolia [Tea Tree] Leaf Oil, Mentha Piperita [Peppermint] Oil, Rosmarinus Officinalis [Rosemary*] Leaf Extract, Helianthus Annuus [Sunflower*] Seed Oil, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate |

*Organic Origin

Odacité este un brand care combină cele mai bune aspecte a două lumi: mentalitatea franceză a îngrijirii pielii în baza rezultatelor și revoluția purificării din California, făcându-l astfel eficient și pur în același timp.
Fondatoarea, Valerie Grandury, s-a născut și a crescut în Franța, iar acum trăiește în Los Angeles.
În timpul luptei cu cancerul de sân a realizat faptul că, pentru a se vindeca, trebuie să schimbe totul și s-a angajat în această călătorie fascinantă a îndepărtării tuturor toxinelor din viața sa.
Când a venit vorba despre îngrijirea pielii, și-a dorit să găsească ceva care să combine eficacitatea cu puritatea, și a început să creeze produse personalizate pentru clienți privați și pentru ea, și astfel s-a născut Odacité.
Provocarea lor este să producă cele mai eficiente produse, fără nici o toxină.
Caută în toată lumea sursele pentru ingrediente de cea mai bună calitate, extracte prețioase din plante, uleiuri magice și cosmeteutice puternice.
Odacité nu conține ingrediente de umplutură, parabeni, nanoparticule, petrochimicale, PEG, parfumuri sintetice, vopseluri, fenoxietanol, nu folosește testarea pe animale (certificare PETA) și sunt vegan friendly.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot