Bioactive Rose Gommage
Odacité

Bioactive Rose Gommage

BIOACTIVE ROSE GOMMAGE este un gel pentru exfoliere care, fără ingrediente abrazive, îmbunătățește aspectul texturii pielii și împrospătează tenul tern sau obosit.
Pielea se simte instant fină și strălucitoare.
Fabulos pentru orice tip de piele, acest gel bio-activ cu parfum divin de trandafiri dezvăluie un sentiment încântător de piele fină ca de bebeluș.

332 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

BIOACTIVE ROSE GOMMAGE este un gel pentru exfoliere care, fără ingrediente abrazive, îmbunătățește aspectul texturii pielii și împrospătează tenul tern sau obosit.
Pielea se simte instant fină și strălucitoare.
Fabulos pentru orice tip de piele, acest gel bio-activ cu parfum divin de trandafiri dezvăluie un sentiment încântător de piele fină ca de bebeluș.
GOMAJ este termenul în franceză pentru „a îndepărta”, și este o metodă profesionistă de exfoliere, folosită pentru a îndepărta complet celulele moarte și acumularea de impurități, fără a irita pielea.
Enzimele de ANANAS și PAPAYA uniformizează și acționează ca un duo în vederea dizolvării celulelor moarte și rafinării texturii pielii prin îmbunătățirea aspectului porilor, pentru a dezvălui un ten fin și strălucitor.
Hidratantul ACID HIALURONIC este prezent în mod natural în structura pielii și joacă un rol crucial în frumusețea și sănătatea acesteia, ajutând la reținerea apei.
Calmanta APĂ DE TRANDAFIRI este un elixir al frumuseții antic, care ameliorează roșeața, hidratează, și calmează chiar și cea mai sensibilă piele.
Purifianta RĂDĂCINĂ DE KONJAC are proprietăți naturale de curățare și purificare, pentru a contribui la un ten curat și împrospătat.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea matură, sensibilă, uscată, predispusă la acnee, grasă.
PREOCUPARE: piele cu imperfecțiuni, piele ternă, pori închiși
BENEFICII: îmbunătățește aspectul texturii pielii, împrospătează tenul tern și obosit, dezvăluie senzația unei pieli fine ca de bebeluș, pielea devine catifelată și strălucitoare

Acest gel poate fi folosit drept GOMAJ sau MASCĂ.
Folosește pensula pentru față (inclusă în cutie) pentru a aplica un strat subțire pe față, gât și decolteu, iar apoi lasă ingredientele să își facă magia.

PENTRU GOMAJ: Lasă să se usuce ușor, și fix înainte de a se usca complet, îndepărtează produsul prin frecări ușoare cu degetele.
Clătește resturile rămase cu apă caldă.
PENTRU MASCĂ: Lasă-l să se usuce complet, iar apoi clătește cu apă caldă.

Un gomaj unic, care îndepărtează celulele moarte, datorită ingredientelor sale uniformizante, hidratante și calmante.
Acest gel pentru peeling nu conține niciun ingredient abraziv, fiind astfel potrivit și pentru tenurile sensibile.
Pentru a fi folosit ca gomaj, masează delicat fața înainte ca produsul să se usuce complet, sau folosește-l ca mască lăsându-l să se usuce total. Orice ai alege să faci, în mod cert îți va împrospăta și îmbunătăți textura pielii, chiar de la prima aplicare.
Vei primi produsul într-o cutie, alături de o pensulă menită să ușureze și să facă plăcut procesul.
Fă din asta un moment de referință în răsfățul tău săptămânal.

Rosa Damascena [Rose] Distillate, Glycerin*, Carica Papaya [Papaya*] Leaf Extract, Carica Papaya [Papaya*] Fruit Extract, Ananas Comosus [Pineapple*] Fruit Extract, Sodium Hyaluronate [Hyaluronic Acid], Glucomannan [Konjac Flour] Powder, Benzyl Alcohol, Sodium Bicarbonate [Baking Soda], Aqua [Water], Melia Azadirachta [Neem] Extract, Coccinia Indica [Ivy Gourd] Extract, Solanum Melongena [Eggplant] Extract, Aloe Barbadensis [Aloe] Extract, Ocimum Sanctum [Tulsi] Extract, Curcuma Longa [Turmeric] Extract, Corallina Officinalis [Seaweed] Extract

*Organic Origin

Odacité este un brand care combină cele mai bune aspecte a două lumi: mentalitatea franceză a îngrijirii pielii în baza rezultatelor și revoluția purificării din California, făcându-l astfel eficient și pur în același timp.
Fondatoarea, Valerie Grandury, s-a născut și a crescut în Franța, iar acum trăiește în Los Angeles.
În timpul luptei cu cancerul de sân a realizat faptul că, pentru a se vindeca, trebuie să schimbe totul și s-a angajat în această călătorie fascinantă a îndepărtării tuturor toxinelor din viața sa.
Când a venit vorba despre îngrijirea pielii, și-a dorit să găsească ceva care să combine eficacitatea cu puritatea, și a început să creeze produse personalizate pentru clienți privați și pentru ea, și astfel s-a născut Odacité.
Provocarea lor este să producă cele mai eficiente produse, fără nici o toxină.
Caută în toată lumea sursele pentru ingrediente de cea mai bună calitate, extracte prețioase din plante, uleiuri magice și cosmeteutice puternice.
Odacité nu conține ingrediente de umplutură, parabeni, nanoparticule, petrochimicale, PEG, parfumuri sintetice, vopseluri, fenoxietanol, nu folosește testarea pe animale (certificare PETA) și sunt vegan friendly.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot