Ba+S
Odacité

Ba+S

Un ser puternic nutritiv, gândit pentru pielea delicată și subțire din jurul ochilor.
Este atât de concentrat încât 2-3 picături dimineața și seara sunt tot ce ai nevoie pentru a trezi frumusețea pielii.

254 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Un ser puternic nutritiv, gândit pentru pielea delicată și subțire din jurul ochilor.
Este atât de concentrat încât 2-3 picături dimineața și seara sunt tot ce ai nevoie pentru a trezi frumusețea pielii.
Bogat în VITAMINELE A, E și F și în steroli vegetali, minunatul ULEI DE BAOBAB țintește asupra tuturor semnelor vizibile de îmbătrânire din zona fragilă din jurul ochilor, ajutând la reducerea apariției ridurilor și a labei de gâscă.
Lucrând ca un cvartet, SARSAPARILLA care are proprietăți antioxidante și hidratante și care protejează pielea împotriva stresorilor din mediu, combinată cu ULEIURILE DE PALMAROSA, NEROLI și LEVĂNȚICĂ care contribuie, la rândul lor, la o piele catifelată și la îmbunătățirea elasticității, rezultă, în final, într-o piele fină și ajută la reducerea apariției pungilor și a cearcănelor.
În aromaterapie, SARSAPARILLA este cunoscută a fi înviorătoare și calmantă.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea matură, sensibilă, uscată, predispusă la acnee, grasă.
PREOCUPARE: cearcăne, riduri, pungi sub ochi, linii fine
BENEFICII: diminuează aspectul ridurilor și a liniilor fine, reduce apariția pungilor de sub ochi și a cearcănelor, țintește asupra semnelor vizibile de îmbătrânire din zona fragilă din jurul ochilor, netezește și hidratează conturul ochilor.

Folosește-l ori de câte ori ochii tău au nevoie de o împrospătare.
Aplică-l dimineața și/sau seara pentru a îngriji zona delicată din jurul ochilor.
Aplică-l peste antirid sau machiaj pentru a împrospăta zona respectivă.
Sau amestecă-l în crema ta de ochi, pentru un boost sănătos.

Verifică Tabelul Elementelor ODACITÉ, unde fiecare produs și culoare sunt asociate cu o problemă specifică a pielii.
Acest ser concentrat este perfect pentru a fi aplicat de unul singur și ar trebui folosit ca un tratament intensiv.
Ce este atractiv la el?
Poate fi, de asemenea, amestecat cu Oleosome Time Release Delivery Cream pentru hidratare extra.
Pentru că poate fi utilizat în complementaritate și în siguranță cu alte seruri concentrate, le poți amesteca pentru a obține o rutină a pielii personalizată și a-ți crea propria experiență.
Pielea ta este unică și frumoasă, întocmai ca și tine.

Adansonia Digitata _x0003_[Baobab*] Seed Oil, Hemidesmus _x0003_Indicus [Sarsaparilla] Root Extract, _x0003_Cymbopogon Martini [Palmarosa] Leaf Oil, Lavandula Angustifolia [Lavender**] Flower Oil, Santalum Spicatum [Sandalwood] Wood Oil, Pelargonium Graveolens [Geranium**] Flower/Leaf Oil, Citrus Aurantium [Neroli**] Flower Oil, Anthemis Nobilis [Roman Chamomile] Flower Oil, Aniba Roseodora Wood Extract, Tocopherols [Vitamin E Oil]. Natural compounds found in essential oil Bisabolol, Geraniol, Linalool, Limonene, Citral, Farnesol, Citronellol. *Highest grade cold-pressed wild crafted virgin oil **Organic

Odacité este un brand care combină cele mai bune aspecte a două lumi: mentalitatea franceză a îngrijirii pielii în baza rezultatelor și revoluția purificării din California, făcându-l astfel eficient și pur în același timp.
Fondatoarea, Valerie Grandury, s-a născut și a crescut în Franța, iar acum trăiește în Los Angeles.
În timpul luptei cu cancerul de sân a realizat faptul că, pentru a se vindeca, trebuie să schimbe totul și s-a angajat în această călătorie fascinantă a îndepărtării tuturor toxinelor din viața sa.
Când a venit vorba despre îngrijirea pielii, și-a dorit să găsească ceva care să combine eficacitatea cu puritatea, și a început să creeze produse personalizate pentru clienți privați și pentru ea, și astfel s-a născut Odacité.
Provocarea lor este să producă cele mai eficiente produse, fără nici o toxină.
Caută în toată lumea sursele pentru ingrediente de cea mai bună calitate, extracte prețioase din plante, uleiuri magice și cosmeteutice puternice.
Odacité nu conține ingrediente de umplutură, parabeni, nanoparticule, petrochimicale, PEG, parfumuri sintetice, vopseluri, fenoxietanol, nu folosește testarea pe animale (certificare PETA) și sunt vegan friendly.

Comentarii (0)