Vital Unifier
Nuori

Vital Unifier

VITAL UNIFIER de la NUORI este elementul de legătură din rutina ta de îngrijire a pielii.
Acest toner revigorant pentru față încheie faza de curățare prin îndepărtarea ultimelor urme de murdărie și poate fi folosit și pentru a amplifica performanța produselor aplicate ulterior, precum seruri, uleiuri și creme hidratante.
Produsul poate fi folosit ca mist revigorant, cât și pentru a fixa machiajul de-a lungul zilei, în timp ce infuzează pielea cu ingrediente performante și hidratante, menținând astfel o hidratare echilibrată.


205 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

VITAL UNIFIER de la NUORI este elementul de legătură din rutina ta de îngrijire a pielii.
Acest toner revigorant pentru față încheie faza de curățare prin îndepărtarea ultimelor urme de murdărie și poate fi folosit și pentru a amplifica performanța produselor aplicate ulterior, precum seruri, uleiuri și creme hidratante.
Produsul poate fi folosit ca mist revigorant, cât și pentru a fixa machiajul de-a lungul zilei, în timp ce infuzează pielea cu ingrediente performante și hidratante, menținând astfel o hidratare echilibrată.

VITAL UNIFIER are în formula sa ALOE VERA organică și ACID HIALURONIC natural, datorită cărora îmbunătățește imediat echilibrul hidratării pielii.
APA DE MĂR hrănește pielea în timp ce stimulează producția de colagen, întărind astfel funcția de apărare a pielii.
Un complex din CEAI ALB, RĂDĂCINĂ DE LEMN DULCE și FLORI DE MUȘEȚEL oferă protecție antioxidantă și combate iritarea, uniformizând tonurile pielii și amplificând suplețea.
În combinație, aceste ingrediente performante vin în ajutorul altor produse aplicate ulterior, facilitând pătrunderea lor, în timp ce susțin retenția hidratării.

PENTRU: toate tipurile de piele
PREOCUPARE: piele ternă, față uscată, deshidratată, sensibilă, tonuri inegale, matură, predispusă la acnee, mixtă, normală

Folosește zilnic, după curățare.
Pulverizează de 3-4 ori direct pe față, gât și decolteu, sau aplică cu o dischetă.
Reaplică oricând peste zi pentru a te împrospăta, hidrata sau pentru a fixa machiajul.

Salută-ți noul prieten.
Acest toner este în mod cert unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit vreodată.
După curățare, pune-l pe o dischetă pentru a îndepărta toate urmele de machiaj și murdărie, sau îl poți aplica înainte de un ser, ulei sau cremă hidratantă.
Acest lucru le va spori eficiența și va infuza pielea cu ingrediente hidratante puternice.
Acestea fiind spuse, este produsul multi-funcțional perfect, care va simplifica și amplifica în același timp rutina ta de îngrijire a pielii de pe timpul verii.
Este grozav pentru pielea care a fost supraexpusă la soare, sare sau apa din piscină, și este ideal pentru rehidratarea după călătoria cu avionul sau timpul petrecut în birouri cu aer condiționat.
Acest produs inovator va face o diferență majoră dacă este folosit alături de alte produse NUORI.
Are un miros incredibil de proaspăt și îi vei simți imediat beneficiile minunate.

Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, 1.3 Propanediol¹, Pentylene Glycol¹, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Gluconolactone, Maltodextrin, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Gluconate, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Dipotassium Glycyrrhizate (Licorice Root Extract), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Linalyl Acetate², Citral², Geraniol², Linalool², Limonene², Parfum (Fragrance)².

¹ Plant origin / ² from 100% natural essential oils.

NUORI, un brand din Copenhaga, și-a asumat provocarea pe care nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și a construit un business în jurul ideei de „prospețime”.
De la formule la protecție, la distribuție și ambalaje, totul a fost reimaginat pentru a optimiza prospețimea produselor lor.
Formulele NUORI sunt unice în două moduri distincte: ingredientele active nu sunt slăbite de degradarea în timp și toate produsele sunt 100% naturale și fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici, cât și fără alte chimicale, și totuși 100% eficiente.
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale și petrolatum, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, ftalați, silicon și sulfați.
Spre deosebire de alte branduri, produsele NUORI nu au un termen de valabilitate îndelungat, ceea ce denotă că nu compromit performanța și puritatea ingredientelor lor.
Lucrează cu loturi mici din fiecare produs și toate sunt marcate clar cu numărul lotului, drept semn al dedicării lor pentru prospețime.
Cercetările și studiile au arătat că agenți activi folosiți în mod uzual, precum Vitamina A, C, E sunt instabili în formulele cosmetice și încep să-și piardă proprietățile benefice în doar câteva luni.
O durată mai lungă de valabilitate înseamnă și faptul că majoritatea produselor de îngrijire a pielii conțin nu numai conservanți, dar și diferiți aditivi precum stabilizatori, umplutură, potențatori de culoare și miros.
Chiar și așa, aceste ingrediente nu prelungesc prea mult eficiența, și majoritatea sunt și toxice.
Ambalajele premium protejează perfect, micșorând expunerea la aer, lumină sau bacterii.
Folosesc sticlă opacă și sticle din PET sau HDPE atent alese.
NUORI nu testează pe animale, este vegan (exceptând Vital Facial Cream, Lip Treats, Supreme Polishing Treatment, Enriched Hand Lotion, Vital Body Balm și Vital Hand Crème care conțin ceară de albine).
Ceara de albine folosită provine de la un furnizor care face parte din inițiativa Responsible Care, ceea ce înseamnă că în timpul procesului de obținere nu sunt afectați oamenii, animalele sau mediul.
Nici unul dintre produse nu conține gluten (exceptând linia Shield de îngrijire a părului, care conține un derivat din grâu).

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot