Vital Repair Serum
Nuori

Vital Repair Serum

Un ser ușor, intens hidratant, care calmează și rehidratează pielea în profunzime, țintind în același timp atât semnele vizibile existente, cât și cele în curs de apariție ale fotodeteriorării.
Este perfect pentru pielea expusă la factorii de stres de în funcție de anotimp sau stilul de viață.


287 lei
cu TVA
Cantitate

Un ser ușor, intens hidratant, care calmează și rehidratează pielea în profunzime, țintind în același timp atât semnele vizibile existente, cât și cele în curs de apariție ale fotodeteriorării.
Este perfect pentru pielea expusă la factorii de stres de în funcție de anotimp sau stilul de viață.

INGREDIENTE CHEIE:
Avand la bază plante, complexul de sorbitol bio-fermentat și floarea de mușețel au proprietăți calmante și anti-iritante.
Aceste ingrediente calmează pielea și reduc efectele inflamatorii, precum și semnele de fotodeteriorare.

Acidul hialuronic natural și complexul de fructoză asigură o hidratare imediată și profundă și o retenție de lungă durată a hidratării, datorită proprietăților de fixare a apei.

Extractul de rădăcină de lemn dulce și vitaminele C și E reprezintă o doză puternică de antioxidanți.
Aceste ingrediente neutralizează radicalii liberi dăunători care apar în urma expunerii la soare.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă;
BENEFICII: reduce inflamația, hidratează pe termen lung, protecție antioxidantă, fără parfum, vegană

Aplicați 2-3 pompe de serum pe pielea curată, sub crema hidratantă.
Pentru un efect de răcorire suplimentar, păstrați serul în frigider înainte de aplicare.

NUORI a creat un ser deosebit de plăcut, universal, care se potrivește perfect cu crema Vital Facial Cream, precum și cu Protect + Face Cream. Acest ser este ideal pentru pielea sensibilă și poate fi folosit de persoanele de orice vârstă.
Oferă o hidratare de lungă durată și are proprietăți antioxidante care neutralizează radicalii liberi dăunători.
Are o textură delicată, ușoară și lăptoasă, care reconfortează și calmează rapid pielea, pregătind-o pentru următorul pas de îngrijire a tenului.
Noi adorăm acest ser mai ales în timpul zilei!

Aqua (apă), Pentilen glicol¹, Caprilat de cocos/Caprilat/Caprat, ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci), Squalane¹, Citrat de stearat de gliceril, ulei de fructe de Rosa Canina (trandafir), alcool cetearilic, Biosaccharide Gum-1, hialuronat de sodiu (acid hialuronic), suc de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera), levulinat de sodiu, extract de flori de mușețel (Chamomilla Recutita), ascorbil fosfat de sodiu (vitamina C), glicirizat dipotasic (extract de rădăcină de lemn dulce), caprilat de gliceril, izomerat de zaharide, Glicerină¹, Acetat de tocoferil (Vitamina E), Tocoferol (Vitamina E), Gumă Sclerotium, Gumă Xantan, Citrat de sodiu, Maltodextrină, Anisat de sodiu, Gluconat de sodiu, Acid citric.
¹ Origine vegetală

NUORI, un brand din Copenhaga, și-a asumat provocarea pe care nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și a construit un business în jurul ideei de „prospețime”.
De la formule la protecție, la distribuție și ambalaje, totul a fost reimaginat pentru a optimiza prospețimea produselor lor.
Formulele NUORI sunt unice în două moduri distincte: ingredientele active nu sunt slăbite de degradarea în timp și toate produsele sunt 100% naturale și fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici, cât și fără alte chimicale, și totuși 100% eficiente.
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale și petrolatum, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, ftalați, silicon și sulfați.
Spre deosebire de alte branduri, produsele NUORI nu au un termen de valabilitate îndelungat, ceea ce denotă că nu compromit performanța și puritatea ingredientelor lor.
Lucrează cu loturi mici din fiecare produs și toate sunt marcate clar cu numărul lotului, drept semn al dedicării lor pentru prospețime.
Cercetările și studiile au arătat că agenți activi folosiți în mod uzual, precum Vitamina A, C, E sunt instabili în formulele cosmetice și încep să-și piardă proprietățile benefice în doar câteva luni.
O durată mai lungă de valabilitate înseamnă și faptul că majoritatea produselor de îngrijire a pielii conțin nu numai conservanți, dar și diferiți aditivi precum stabilizatori, umplutură, potențatori de culoare și miros.
Chiar și așa, aceste ingrediente nu prelungesc prea mult eficiența, și majoritatea sunt și toxice.
Ambalajele premium protejează perfect, micșorând expunerea la aer, lumină sau bacterii.
Folosesc sticlă opacă și sticle din PET sau HDPE atent alese.
NUORI nu testează pe animale, este vegan (exceptând Vital Facial Cream, Lip Treats, Supreme Polishing Treatment, Enriched Hand Lotion, Vital Body Balm și Vital Hand Crème care conțin ceară de albine).
Ceara de albine folosită provine de la un furnizor care face parte din inițiativa Responsible Care, ceea ce înseamnă că în timpul procesului de obținere nu sunt afectați oamenii, animalele sau mediul.
Nici unul dintre produse nu conține gluten (exceptând linia Shield de îngrijire a părului, care conține un derivat din grâu).

Comentarii (0)