Supreme-C Serum Treatment
Nuori

Supreme-C Serum Treatment

UPREME-C SERUM TREATMENT de la NUORI este un tratament intensiv amestecat pe loc, care ajută la repararea daunelor anterioare cauzate de radicalii liberi asupra pielii, și care oferă o protecție antioxidantă puternică pentru o piele mai luminoasă și regenerată.


430 lei
537 lei
Salvați 20%
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

SUPREME-C SERUM TREATMENT de la NUORI este un tratament intensiv amestecat pe loc, care ajută la repararea daunelor anterioare cauzate de radicalii liberi asupra pielii, și care oferă o protecție antioxidantă puternică pentru o piele mai luminoasă și regenerată.

Un mecanism unic permite ca PUDRA DE VITAMINA C 100% PURĂ să fie amestecată în ser imediat înainte de prima aplicare.
VITAMINA C, un antioxidant puternic, îmbunătățește textura pielii și tonurile sale prin neutralizarea radicalilor liberi, inhibarea producției de melanină și prin contribuirea la sinteza colagenului, care menține elasticitatea pielii.
GLICERINA NATURALĂ și ACIDUL HIALURONIC, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante, ajută la refacerea și retenția rezervoarelor interne de apă ale pielii.
ACIDUL FERULIC VEGETAL neutralizează radicalii liberi și amplifică proprietățile fotoprotectoare ale VITAMINEI C.
APA ORGANICĂ DE TRANDAFIRI DE DAMASC are proprietăți antiseptice și calmează pielea.

PENTRU: tenul uscat, matur, predispus la acnee, mixt și normal.
PREOCUPARE:: tonuri inegale ale pielii, ten predispus la acnee, piele uscată, piele matură.

Acest produs este un tratament facial bianual de reîntinerire.
La început, amestecă pudra cu serul și agită viguros pentru activare.
Aplică dimineața și seara pe față și gât, după curățare și Vital Unifier.
Folosește-l de unul singur sau pe sub produsul tău preferat pentru hidratare.
Pentru rezultate optime, folosește prima fiolă în primele 10 zile de la amestecare.
Apoi continuă imediat cu a doua fiolă, de asemenea timp de 10 zile.

Înainte de a aplica alte produse peste, permite-i serului să se absoarbă complet în piele.
Folosește tratamentul de două ori pe an, pentru a-ți perfecționa pielea.
Acest tratament puternic și intensiv îmbunătățește textura pielii și funcționează perfect pentru hiperpigmentare și melasmă.
Când este folosit dimineața, asigură-te că aplici și un produs cu SPF.

Glycerin¹, Aqua (Water), Ascorbic Acid (Vitamin C), Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Water, Pentylene Glycol¹, Arginine, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Ferulic Acid, Citronellol², Sodium Gluconate, Parfum (Fragrance)².

¹ Plant origin / ² from 100% natural Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Water.

NUORI, un brand din Copenhaga, și-a asumat provocarea pe care nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și a construit un business în jurul ideei de „prospețime”.
De la formule la protecție, la distribuție și ambalaje, totul a fost reimaginat pentru a optimiza prospețimea produselor lor.
Formulele NUORI sunt unice în două moduri distincte: ingredientele active nu sunt slăbite de degradarea în timp și toate produsele sunt 100% naturale și fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici, cât și fără alte chimicale, și totuși 100% eficiente.
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale și petrolatum, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, ftalați, silicon și sulfați.
Spre deosebire de alte branduri, produsele NUORI nu au un termen de valabilitate îndelungat, ceea ce denotă că nu compromit performanța și puritatea ingredientelor lor.
Lucrează cu loturi mici din fiecare produs și toate sunt marcate clar cu numărul lotului, drept semn al dedicării lor pentru prospețime.
Cercetările și studiile au arătat că agenți activi folosiți în mod uzual, precum Vitamina A, C, E sunt instabili în formulele cosmetice și încep să-și piardă proprietățile benefice în doar câteva luni.
O durată mai lungă de valabilitate înseamnă și faptul că majoritatea produselor de îngrijire a pielii conțin nu numai conservanți, dar și diferiți aditivi precum stabilizatori, umplutură, potențatori de culoare și miros.
Chiar și așa, aceste ingrediente nu prelungesc prea mult eficiența, și majoritatea sunt și toxice.
Ambalajele premium protejează perfect, micșorând expunerea la aer, lumină sau bacterii.
Folosesc sticlă opacă și sticle din PET sau HDPE atent alese.
NUORI nu testează pe animale, este vegan (exceptând Vital Facial Cream, Lip Treats, Supreme Polishing Treatment, Enriched Hand Lotion, Vital Body Balm și Vital Hand Crème care conțin ceară de albine).
Ceara de albine folosită provine de la un furnizor care face parte din inițiativa Responsible Care, ceea ce înseamnă că în timpul procesului de obținere nu sunt afectați oamenii, animalele sau mediul.
Nici unul dintre produse nu conține gluten (exceptând linia Shield de îngrijire a părului, care conține un derivat din grâu).

Comentarii (0)